Заловиха дилъри на марихуана в София

Открити са над 300 грама от наркотичното вещество
27 ное 2019 21:20,
13
Заловиха дилъри на марихуана в София
Снимка: Pixabay

Двама младежи са задържани в София за притежание и разпространение на наркотични вещества, съобщиха от пресцентъра на МВР. Те са с постоянна мярка "Задържане под стража".

Още по темата
На 14 ноември в района на бул. "Тодор Каблешков" полицаи от Четвърто РУ проверили 19-годишен младеж, който доброволно предал две найлонови пликчета с общо 1.98 грама марихуана. Момчето е задържано за срок до 24 часа. Последвали процесуално-следствени действия, в хода на които е изяснено, че дрогата той купил от двама младежи, на 20 и на 21 години, известни на полицията.

Те са задържани няколко дни по-късно, на 18 ноември, при полицейска операция срещу престъпления, свързани с наркотичните вещества. При личен обиск у 20-годишния били намерени две пакетчета с растителна маса, а от дома му - иззети електронна везна, стъклен буркан и пластмасова кофа, съдържащи растителна маса – общо 302.73 грама марихуана, видно от изготвената експертна справка.

След доклад на събраните материали в Софийската градска прокуратура, двамата са привлечени като обвиняеми по чл. 354 А и са им наложени мерки за задържане до 72 часа, които впоследствие с решение на съда са изменени в постоянни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
4
 
! Отговори
stereopor преди 4 години
Тикволандия е в 19ти век в доста отношения!
7
0
 
15
 
! Отговори
Пийняк преди 4 години
За кокошка няма прошка. Като ги пуснат от ареста па директно към терминал 2 да идват при мене в Лондон да си пушиме масури на центъра.
6
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За 1.98 грама... Колко убийства, изнасилвания, побоища МИ струвате, каскети прости от моите данъци? Коноп? Че аз в банята имам по-опасни тъпотии, бе! АЗ ви плащам заплатите! 1.98 грама. Тоя е накакъв наркокартел. Къде ще пласира това количество, бе? В Аржентина ли? Новият Пабло Ескобар. Не сте смешни - *** сте, жалки сте и сте куки.
5
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
1.98 гр.! Нашите кукери са сравними с Недосегаемите на Елиът Нес и Безсмъртните на Уайът Ърп! Каква смелост, каква саможертва, каква безупречна детективска и полицейска работа... Поклон!
4
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А дилърите на празни обещания, вече 30 години, да да същите, онези в парламента, кога ще ги хванете? Те с по вредни от най вредния дилър на трева на този свят (че тя е легална в някои държави е съвсем друга тема)
3
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стига ве, ама всичките ли ги хванаха? Брей, кво ще пафкат сега софийските гъзари?
2
0
 
9
 
! Отговори
Wow! преди 4 години
Нашата пилициа ни пази! 😅
1
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Цели 300 грама - Полицейска акция на годината!Впрочем новината така е списана, че може и да е фейк...