Макар и без бал: Абитуриенти запразниха в центъра на София

С традиционното броене от 1 до 12 те се събраха пред "Александър Невски"
16 май 2020 20:40, Красимир Ангелов
89

Снимка: БГНЕС

Въпреки че на този етап остават без бал, а изпращането в училище все още не е съвсем уточнено, абитуриенти за пореден си организираха превърналото се в традиционно събиране пред храм-паметника „Св. Александър Невски” в столицата, предаде БГНЕС.

Още по темата
С традиционното броене от 1 до 12 зрелостниците отпразнуваха дипломирането си и предстоящия край на учебната година, която ще завърши дистанционно.

Празненството им беше охранявано стриктно от полицията.

Преди дни правителството реши да изготви протокол с противоепидемични изисквания за изпращането на зрелостниците през настоящата учебна година. Решението беше взето днес след среща на министър-председателя Бойко Борисов с представители на завършващите 12-и клас.

На срещата при премиера стана ясно, че изпращане ще има, но вероятно няма да има балове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До: всички злобни и нещастни хора,които пишат грозните коментари и обиждат!Винаги това ще сте вие,ще има кого да оплювате и да обиждате само,защото вие сте нещастни!Радвайте се,че другите са щастливи!Всеки намира щастието си по различен начин.Щом на нас така ни е весело,така ще се веселим😃Винаги обаче трябва да злобеете...неизбежно е...Не бъдете с такива бедни душици☺Който го е страх от ВИРУСА нека си остане вкъщи.Лек и усмихнат ден!☺☺☺
72
1
 
2
 
! Отговори
Натали преди 3 години
Какво означава "запразниха"?
71
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво браво нека се радват хората . И аз едни време викат от джама като луд на път към жълтите павета :D
70
0
 
17
 
! Отговори
До 63 преди 3 години
Сбъркала си. Повечето момичета все още нямат приятел, но отиват на абитуриентския си бал.Също така, не е нужно да похарчиш хиляди, за да изглеждаш добре. Преди няколко години, пак по такъв повод написах, че ми се е случило да видя абитуриентки с най-обикновени черни полички малко над коляното, с които сигурно са ходили на училище, черни тениски и по едно сребърно медальонче на шията от онези, които през соца са стрували по 3-5 лв. И пак изглеждаха добре, защото са млади, весели и симпатяги.
69
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До За огромноЕ, та?Не са ли такива 80% от хората изобщо, не само у нас, но и по света?Защо мислиш, че абитуриентите са виновни за това, че са като всички останали.В твоя град ЦЯЛ ЕДИН ДЕН са "вилнели като хуни", крещейки в еуфория. И какво от това? Случва се само един-единствен път в живота. Пък и не са направили нещо лошо на някого.
68
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Рамзан КадировНе бъркай нашите деца с твоя етнос. Нямаме нищо общо, освен това, че ядете соц.помощи, взети от нашия джоб.
67
19
 
2
 
! Отговори
Рамзан Кадиров преди 3 години
Прекрасно ново попълнение от *** и сводници! Италия ви чака!
66
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Запразвам", "купвам", "ублякан", все книжовни думи, които само Красето и популацията старзагуоркьи в СУ разбират.
65
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заслужават на матурите да ги запразнят с едни тройки и ще им държи влага дълго време.Не стига , че 3 месеца не ходеха на училище, защото било ги страх.Даже родители обикаляха телевизии да завършили всички дистанционно , а сега са като развързани.Освен това от две места чух, че деца на колеги се оплакват, че дори и двойкатджиите са им писали петици, ей така заради пандемията.Яко са им завишили оценките.Този випуск ще е сигурно с най високия бал, защото са им писали оценките като подаръци.
64
12
 
11
 
! Отговори
Бунгар преди 3 години
Българската простотия е по силна и от Корона вируса.
63
1
 
28
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Да са живи и здрави младежите!Дано имат добър живот!
62
1
 
14
 
! Отговори
★ преди 3 години
Пише се "запразнуваха".
61
16
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз навремето, т.е.преди 23 г. доброволно се отказах от бал, тъй като не исках да вкарвам родителите ми в заеми и защото нямах приятел, с когото да отида.Като гледах след това видеокасетата със записа, не съжалих, че не съм отишла-всички бяха се изпонапили като кирки с изключение на няколко момичета, които не пият. Аз мразя алкохол.Е, още съм жива, на 42 г.вече.
60
14
 
16
 
! Отговори
За огромно преди 3 години
До Анонименсъжаление минимум 80% са абсолютни кухи ***!!!Без никакъв духовен заряд,меркантилни,простовати,нагли и цинични!!! В един от областните градове на РОДИНАТА ни днес цял ден вилняха като хуни.Викаха.думкаха,свириха,огласиха крайградския парк,където стотици хора бяха излезли на разходка с децата си.Всички бяха накацали по прозорците на колите си и уеха като ненормални.Това е забранено от съответния закон,но КАТ ги нямаше никакви.Родителите също.
59
10
 
17
 
! Отговори
Цъкам лайк уау преди 3 години
Поколение безсмислени дауни. Нито учат нито искат да работят или изобщо да правят каквото и да било.
58
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ДокторСтига с тези глупости и насаждането на вина. Кой забранява на старите и болните да са под карантина. Младите искат да живеят, да печелят пари и да се забавляват. Могат да говорят с бабите си и по телефона. Никой не твърди, че старите и болните не трябва да се пазят, но това не е причина нормалния живот да спре.
57
26
 
12
 
! Отговори
Доктор преди 3 години
Вървят срещу своите семейства, като почнат да измират бабите и дядовците им, че и бащитв и майките. Такива трябва в затвора да ги пратиш А Тероризъм и предумишлено убийство!!!
56
26
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Крайно време е хората да се разделим и да не си пречим. Старите и болните да се карантинират колкото си искат, нека и страхивите им правят компания. Младите, здравите и смелите искат да живеят нормално и да продължат напред. Старците нямат право да ни държат заложници на страховете си. Обещаваме да не стъпваме никога в карантинираните им жилища.
55
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Срамна работа няма, ама държава само с келнери и продавачи не се прави.
54
9
 
6
 
! Отговори
лаф от 90 те преди 3 години
Като видите добре облечени абитюренти моля напуснете ресторанта или дискотеката....ха ха ха ха....