Челси би шута на Тухел

Англичаните стартираха със загуба в ШЛ
10
Челси би шута на Тухел
Снимка: БГНЕС/ЕПА

Мениджърът на Челси Томас Тухел бе уволнен след слабия старт на сезона.

Сините стартираха с 10 точки от първите си 6 мача в първенството, но загубиха вчера от Динамо Загреб с 0:1 в Шампионската лига и търпението на шефовете явно се изчерпи.

„От името на всички във ФК Челси, бихме искали да благодарим на Томас и екипа му за работата им в клуба. Той винаги ще има място в нашата история, след като спечели Шампионската лига, Суперкупата на Европа и Световното клубно първенство, докато бе тук. Ние обаче считаме, че сега е точният момент за тази промяна” се казва в официалното съобщение.

Тухел пристигна на „Стамфорд Бридж” на 26 януари 2021-а, първоначално с договор за 18 месеца, който впоследствие бе удължен до лятото на 2024-а.

Той постигна баланс от 60 победи, 24 равенства и 16 загуби от точно 100 мача начело.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: ЧелсиТомас Тухел
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
3
 
! Отговори
Мбапе от ПСЖ преди 1 година
Начи ще спечели шампионската лига с друг отбор. Така стана последния път като го уволниха.
7
4
 
7
 
! Отговори
Pep преди 1 година
Най-добрия треньор в Англия е Пеп. За 6 сезона има 4 титли с купища рекорди за победи, голове и точки. Тази година с Халанд май се е запътил към 5-та титла. Никой не е така доминирал английския футбол от времето на дъвката.
6
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-добрият тренер в Англия, след време жестоко ще съжаляват.
5
6
 
3
 
! Отговори
Deep Zone преди 1 година
Чудесна новина! Изключително прагматичен мениджър, играещ прекалено затворено и дефанзивно, който не е за Челси. Да идва някой със система 3-4-3, да правят заграждения в наказателното поле и да играят атрактивен и нападателен футбол. Да му дадат картбланш поне за 2-3 години и да направи отбор :)
4
1
 
17
 
! Отговори
Коко преди 1 година
Абе как може такова нещо бе ? Кой ще вземеш- няма нито един добър свободен. Или показваме колко сме ербап ? Спечели ти Шампионска лига- нещо дето Пеп се напъва да направи от години в сити и никой не го бута.Нямам думи каква простотия
3
2
 
12
 
! Отговори
ил Рапоне преди 1 година
Неблагодарност в корпоративен вид след постигнатите резултати, в т.ч. световен клубен шампион. Мисля, че Гонзо е свободен и би приел поста. Мъри от Хюстън също. За протокола, от фен на Левски и Ливърпул. Приятен ден.
2
2
 
17
 
! Отговори
тТт преди 1 година
Много голяма грешка на ръководството им. Който и да дойде, Почитино или Зидан, няма да се справи по-добре до края на сезона от самия Тухел.
1
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трудно се намира вече мениджър да седи някъде 10г. Шефовете искат винаги челно място. Това не е възможно особено в Английската лига. Където конкуренцията е убийствена и се наливат милиарди всяка година.

Спонсорирани публикации