Англичани заселват Тополовградско, морето им близо

Само в село Синапово има купени над 90 имота
Обновена: 19 юли 2011 20:40 | 19 юли 2011 20:40,
62
Англичани заселват Тополовградско, морето им близо
Снимка: Архив Булфото

Чужденци масово заселват обезлюдени села в Тополовградско. Най-голям интерес проявяват англичаните, които вече са се установили в Княжево и Синапово, съобщи директорът на Териториалното статистическо бюро в Хасково Наско Нанев.

Чужденците предпочитали тополовградските села не заради природата или уредеността на населените места, а заради евтините имоти и близостта на района до морето.

По думите на кметовете на двете Синапово и Княжево чужденците обяснявали, че предпочитат да си купят къща в Тополовградско и през лятото да идват тук на почивка.

Било по на сметка да пътуват всеки до морето за около 1 час и да се връщат, отколкото да почиват в скъпи хотели по Черноморието.

В Синапово има закупени над 90 имота от британски граждани, като близо 20 от семействата живеят там постоянно.

Според статистиката в Хасковска област живеят близо 1300 чужденци, като около 600 са с двойно гражданство.

Най-много са представителите на Руската федерация - 436, следват представителите на Великобритания, Гърция, Украйна, САЩ, Армения, Молдова, Полша  Испания, Италия и Германия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
19
 
! Отговори
GB преди 12 години
Най-много са представителите на Руската федерация - 436, следват представителите на Великобритания, Гърция, Украйна, САЩ, Армения, Молдова, Полша Испания, Италия и Германия.У нас всякакви си живеят много добре! Само Българи не могат да живеят!
18
2
 
23
 
! Отговори
Хаха преди 12 години
Нека се преселят повече семейства ,после ще прибавим кварталче с *** наблизо да си ги интегрират... От първа ръка ще видят ,не само хубавите плажове и красотата на България ,но и проблемите ни. Като започнат да ги обират през ден ,че и да ги бият *** събратя ,ще се изнесат със скоростта на светлината от българия...
17
8
 
12
 
! Отговори
Киро пора преди 12 години
че молко *** и турци си имаме а сега обираме каймака от престъпници ,педофили , сектанти от цяла западна европа !
16
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
15Кво ти пука за нацията бре! Нали си изнесен!
15
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
15 - Що бе! На англичаните няма ли да превиваш гръб:)))))))
14
15
 
28
 
! Отговори
Изнесен преди 12 години
12!*** националстически радвай се че поне англичаните идват да заселват запустялата Татковина че иначе китайците ще дойдат и тогава ще им превиваш гръб в полето да копаш ориз за износ за китай!На гол корем националист ще ми се прави, ей това българската ни простотия окончателно ще ни затрие като нация!
13
8
 
4
 
! Отговори
ivo преди 12 години
angliiski i Grucki bokluci mahaite se ot bulgaria pedofili i grucki homosexsualisti ne ni trqbvat *** mrusni
12
4
 
7
 
! Отговори
Българан преди 12 години
10!Я сега ни обясни защо руснаците се идват тогава? Явно и там пенсионерите са по - добре от нашите селяци?!Мани, мани и руснаците вече ни задминаха та се невидяха! Сега остана и сърбите да започнат да ни заселват.
11
28
 
9
 
! Отговори
ДЕБИЛИТЕТ преди 12 години
Английският дебилитет е заразен, гръцкия е двойно по- опасен!!! Махайте се английски и гръцки ***- там откъдето сте изпълзели!!! БЪЛГАРИЯ ви НЕНАВИЖДА!!!
10
2
 
41
 
! Отговори
tulski преди 12 години
4, " нашите селяци бягат ", защото няма хляб и работа. То само с хубава природа и чист въздух не се живее. Англичанина идва, ама той е със 700 - 800 лири пенсия. С тези пари в селце в България си живее, като Симеончо в топлите страни. Той не се бори за насъщния, като " нашия *** ", понимаеш ли ?!
9
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
e dobre dowli v stranata na 4udesata
8
5
 
1
 
! Отговори
BAI IUX преди 12 години
Te tia anglicani ste sa mai kato onia deto iznzsili ciganeto i bse se canil za ovcar srestu 300lv....
7
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
5 - Не са ли ***:)) Не са! пък аз помня как едни ингилизи, барабар с едни руснаци, ги даваха по БТВ-то да реват как ги прецакали в Банско:)))) А! Имаше и няколко ирландчета:)) Много е прав пича!
6
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Предпочитат да си купят стара кьща и те да си я направят както искат.
5
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Както за много неща да обясня и за този случай накратко:По интернета се пращат снимки на въпросната ремонтирана къща.Луничавият ингилизин ахва и я купува от раз."Може и да има такива случаи, но не мисли че ингилизите са *** като цяло. Те от деситилетия (след като Тачър им съсипала голяма част от индустрията) основно на търговия, банки и консултантски фирми се крепят.
4
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами така е - нашите селяци бягат- нека други живеят в хубавите им земи и да са радват на прекрасната природа! Когато човек не цени това, което има не го заслужва!!!
3
12
 
27
 
! Отговори
Салахадин преди 12 години
Както за много неща да обясня и за този случай накратко:По интернета се пращат снимки на въпросната ремонтирана къща.Луничавият ингилизин ахва и я купува от раз.Той не подозира,че от ляво и отдясно комшиите са му потомци на древни индийци.Също никой в бързината не се е сетил да обясни ,че случйно *** е на двора.А това за тях е ужас.В последствие...оня си скубе косите,парите са прибрани на човека.А днес.бг пише пълни глупости колкото да отчете дейност нямаща нищо общо с истина за тези врътки!!
2
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бря, бря бря! *** много се развива тази държава бре:)))))
1
7
 
18
 
! Отговори
ромският Брад Пит преди 12 години
Юрууууууууууууш...