Бащата на Пламен не знаел къде живее синът му

Разпитват хората, с които е говорил Горанов, преди да се самозапали
20 мар 2013 13:36,
55
Бащата на Пламен не знаел къде живее синът му
Снимка: архив,БТА

Пламен Горанов, който се самозапали пред сградата на Община Варна, а 12 дни по-късно почина от раните си, е живеел в квартирата на свой приятел и е карал неговата кола. Това каза шефът на полицията в морския град комисар Тодор Иванов по време на годишния отчет на местните органи на реда. 

Той уточни, че 36-годишният мъж е отишъл пеш до Общината, носейки двете туби с бензин. 

Комисар Иванов каза още, че прокуратурата вече е разпитала хората, с които Пламен е говорил, преди да посегне на живота си. 

“Бащата на Пламен Горанов не е знаел къде живее синът му през последните 4 години, въпреки че двамата са били регистрирани по настоящ и постоянен адрес на едно също място. 

Още по темата
Повече подробности по случая не мога да дам, тъй като разследването се води от прокуратурата”, обясни шефът на варненската полиция. 

За случая с нападнатия вчера с нож 52-годишен мъж, той разясни, че все още се работи по случая и че до момента няма логично обяснение за случилото се. 

По повод протестите комисар Иванов каза, че през последните дни органите на реда охранявали самите протестиращи, пазейки ги да не се сбият по между си, тъй като имало групи между недоволните. 

“Не разбирам защо не могат да се обединят около еднакви искания. Може би има някакви интереси, които нямат нищо общо с първоначалните искания на протестите. Вече никой не говори за сметки за ток и монополи. Започнаха искания за оставки на Общинския съвет и на окръжния прокурор, което като че ли се прави само за да се иска нещо. Като че ли има силно разединение между протестиращите, но се надявам да не се стига до ексцесии”, заключи комисар Иванов.

По време на отчета на варненската полиция за миналата година стана ясно още, че ръст бележат джебчийските кражби, кражбите от МПС и взломните кражби. “Лято 2012 премина без тежки престъпления срещу личността. Приоритет в работата ни тази година ще бъде противодействие на престъпленията, извършени от малолетни и непълнолетни, които през последните две – три години бележат ръст”, коментира още шефът на варненската полиция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още по темата: ВарнаПламен Горанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
6
 
7
 
! Отговори
Негероиня преди 11 години
Вече и не се учудвам на "героят" Пламен, човек който те е отгледал и да не знае къде живееш, не защото е избягал , а защото "героят" Пламен не се е обаждал. Но иначе много загрижен за жителите на Варна. Той 5 пари не давал за баща си, но за Варна го боляло дебелото черво, иначе е "Герой"! И една сурия *** му се кланят.
47
0
 
5
 
! Отговори
до 51 преди 11 години
"в бяс от родителя на Пламен "Трябва да сте много млад и да не сте родител.1. Зная от собствен опит, че когато си пълнолетен, ДОРИ и родителите да искат да знаят КЪде си, с КОГО дружиш, ТИ можеш по най-груб и безцеремонен начин да ги изгониш, да се правиш, че не ги познаваш, и разбира се родителите не могат безкрайно да виждат, че ПРЕЧАСТ с грижата си на сина( дъщерята).2.Може би познавате бащата.Аз не познавам никого, но си представям колко е горчиво за бащат синът му да не се обажда, да го
46
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
щях да коментирам ама се спирам в бяс от родителя на Пламен
45
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пишете за безизходица - дори и да е така това не е повод за самоубийство.Но доколкото разбрах момчето е било алпинистче и се е занимавало с изолаци и е печелило добре.
44
0
 
1
 
! Отговори
НСС преди 11 години
Никъде не е казано, че всеки трябва да разбере написаното от мен... само който може!
43
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До HCC каква кауза какви национални герой,това са болни мозъци психари крайно време е на такива въобще да не им се обръща внимание ,и най накрая вземете та почистете пред общината.
42
6
 
2
 
! Отговори
HCC преди 11 години
46, имаш едностранчиво мислене, напъни се... помагам:По твоята логика хората които са се жертвали за кауза са ***, но според много народи такива хора са национални герои...примери има много.Явно трябва да преразгледаш логиката си за възприемане на света и правенето на изводи за него!
41
2
 
2
 
! Отговори
НСС преди 11 години
То и бащата на Дянков не се изказа много ласкаво за сина си. И какво значи това..
40
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Стефка твоето мозъче е промито и то много,хайде сега изпий си хапченцата и не се дразни толкова, никой не е виновен че си заспала овчица ,
39
2
 
4
 
! Отговори
Стефка преди 11 години
До Анонимен *** и мишка си ти моето момче. "zaslujavate prekrasniat si jivot v BG "- Ами нали всички това искаме бе промит мозък!
38
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
41 мишка си ти а също и тези психари дето се палят,толкова сте зле че друг изход невиждате ,некадърни мишоци , пияници и наркомани.
37
5
 
1
 
! Отговори
Do 40 преди 11 години
Pak kazvam - mishki !
36
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 39 не е зле да си изпиеш хапчетата.
35
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Vie vsichki ste edni mishki v toia forum I zaslujavate prekrasniat si jivot v BG ! Plamen posledva celta si do kraia ! A vie opravdavate bezlichieto si I nishto poveche ! Za vas go napravi Plamen ,smeshnici !
34
0
 
5
 
! Отговори
Непознат преди 11 години
И малкото усмихнати хора вече са начомерени заради някакви с "лабилна психика".
33
0
 
8
 
! Отговори
razum преди 11 години
Sega ako ima o6te psichi4no zdravi varnenzi da otidat i mahnat kamanite pred ob6tinata, 4e da ne travmirat i ostanalite .
32
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ИВАНОВ,А КАКВО НАКАЗАНИЕ ДАДОХТЕ НА ВАШИЯ ПОДЧИНЕН,КОЙТО БЕЗДЕЙСТВАШЕ,КОГАТО МУТРА ПРЕБИ ФОТОГРАФ НА ПРОТЕСТА?!?ПРОСТО МИ Е ИНТЕРЕСНО-МЪМРЕНЕ ИЛИ ПОРИЦАНИЕ?!?
31
0
 
2
 
! Отговори
Непознат преди 11 години
Здравейте, как сте?
30
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До аз (31) Да, никакъв специален "национален герой", а най-вероятно психиатрично нездрав човек с лични социални проблеми.
29
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ясно е, че тук има някаква по-дълбока личносно-фамилно-социална история-драма - бащата от 4 години не знаел къде живее синът му, той на 36 г. няма собствена квартира (под наем или не), няма и собствена кола... За да се самозапали човек в наше време в България изобщо не е достатъчно това, че ги има *** и кмета Кирил Йорданов!... Имало и други фактори, довели до тази поведенческа трагедия с психопатологичен отттенък.