БСП откриха виновника за кошмара на "Тракия" – Плевнелиев!

Левицата критикува: Държавата не е подготвена, организацията е лоша
31 дек 2016 14:42,
244
БСП откриха виновника за кошмара на "Тракия" – Плевнелиев!
Снимка: Булфото, архив

За съжаление навръх Нова година трябваше да наблюдаваме как поради неподготвеност и лоша организация стотици граждани бяха оставени да нощуват насред пътя при екстремални условия.

Така започва позицията на БСП по повод инцидента на магистрала Тракия, при който десетки българи, пътуващи да облежат Нова година с близки и приятели.

Още по темата

"Магистрала Тракия, гордостта на два мандата, се оказа непроходим капан в навечерието на големия празник, когато хората пътуват най-много", отбелязват от Позитано 20.

Според Левицата сме свикнали с безпомощнотта на правителството. Въпреки това обаче БСП не може да се примири с цинизма му. "Виновни ще се окажат пак или шофьорът на някой ТИР, или административен ръководител, който не бил затворил пътя. Но чия е вината, че един и същи проблемен участък създава еднотипни проблеми всяка година и нищо не се предприема? Кой е отговорен, че цяла нощ бедстващите не са видели представител на институция, нито са получили някаква информация- за тях, за колите им, за обстановката? Що за ред е този, в който институциите чакат министър-председателят да се появи по телевизията, за да се задействат?", се казва още в позицията на БСП.

Социалистите сочат като отговорен президента Плевнелиев, който остави това правителство в оставка на власт: "Поставен е на риск животът на стотици хора. Блокирани са основни транспортни коридори преди празниците заради некадърността на Борисов и компания." От левицата заявяват, че този инцидент е още един аргумент за това, че правителството на Бойко Борисов трябваше да си тръгне много по- рано, за да има отговорни за подобни случаи, както и адекватна реакция, когато гражданите се нуждаят от помощ и сигурност.

"Никой не управлява никакви процеси. Правителството в оставка върви след събитията. Може би АПИ се е захласнала с обявената на 29.12.2017 голяма поръчка за над 200 млн.лв. за новата тол система и са забравени основни задължения", се изтъква в позицията на БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


244
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
11
 
27
 
! Отговори
Льотчик преди 7 години
До Пешо*Абе, той ,Радев можеше и да отиде да помага,но другарката Нинова не му е разрешила - как ще помага на върлия враг-ГЕРБ !!!!
119
0
 
7
 
! Отговори
Геро преди 7 години
"задуха"
118
0
 
3
 
! Отговори
Геро преди 7 години
в звездичките е думат а-духа в смисъла вятъра
117
5
 
19
 
! Отговори
Геро преди 7 години
Тези от ПР-а на БСП действат като администрацията на ДП отвъд океана. Явно е, че и те съзнават края на 5-тъе си минути фалшива слава. Последния да затвори вратата, че иу без това духa другари.По-добре танковете да дойдат, нали така.
116
3
 
16
 
! Отговори
Radina преди 7 години
dO 145 - BRAWO NA WAS - ВИЕ РАЗГАДАХТЕ ЗАВЕРАТА НА ПРИРОДАТА СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ И КАК ТОВА СЕ ОТРАЗЯВА НА БОЛНИТЕ ГЛАВИЦИ ОТ БСП, А МОЖЕ И ТЕ ДА СА СЕ ПОМОЛИЛИ НА ДЯДО ГОСПОД ЗА ТОВА БЕДСТВИЕ, ЗА ДА ИМАТ ЗА КАКВО ДА ЛАЯТ (НИЩО, ЧЕ УЖ НЕ ВЯРВАТ ВЪВ БОГ )
115
15
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
хахахаххаха няма от кой да искат ОСТАВКА, тази новина бе покъртителна. Потрайте ЛЕВИчари, след месеци пак ТРИТЕ БЪТА - БАТ БОЙКО БОРИСОВ, ще си седне на премиерското място и всички ще замълчите! Честита 2017 от сега и честит ви премиер - б Б Б! знаете си го нали.А Радев нека си дига самолета! Военен Президент Посмешище! (защото знаел английски, мале мале, да дига и да отлита евро депутат)
114
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Непроходимия участък е гордостта на царя или на серГея
113
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Радев бързо да ходи дарява кръв на Тракия
112
2
 
15
 
! Отговори
Radina преди 7 години
bRAWO, KOMUNISTITE SA NAJ UMNITE I NAJ SPOSOBNITE NA ZEMJATA !!! DAJTE IM PAK WLAST I IM GLEDAJTE SEIRA !!!!! OSOBENNO ninowa
111
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Болни мoзъци са тия чepвени ***...
110
4
 
30
 
! Отговори
старец преди 7 години
Не уважаеми "другари"! След като сте толкова загрижени за тези хора, вместо да стоите на топло и да си пиете "вината със скъпите си мезета", защо не отидохте да им помагате, а излизате с декларация, от която лъха ненавист, омраза и властолюбие. Добре би било авторите на тази декларация да проверят за дежурен психиатър и да отидат спешно на преглед. Може би ще ви оставят на топло в Ловеч, Карлуково или Бяла. За пореден път съм омерзен от неадекватното ви поведение??
109
1
 
18
 
! Отговори
до 142 преди 7 години
Благодарим за информацията! Значи проклетите руски хакери са влезли в сървъра на Господ и са пуснали програма за снеговалеж над Бургаско. За да покажат некадърността на вожда. Ами ако бяха пуснали метър сняг над страната? Щяхме да се предадем и без вежливи човечета:-)
108
8
 
18
 
! Отговори
Браво на Чехия ! преди 7 години
Зад тези от БСП стои вражеската чужда пропагандна машина на ,,братска,, държава! Тя се опитва да ни откъсне от ЕС и НАТО. А правителството на Чехия вече създава звено срещу фалшиви новини и дезинформация, разпространявани от Русия. Представители на чешкото правителство твърдят, че Кремъл е зад 40 сайта, разпространяващи радикални възгледи, конспиративни теории и невярна информация.Не се знае какъв е броят им в България, но е видна тяхната активизация напоследък.
107
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добри са бойковите магистрали, ...ама само за лятото! Защото не е само да опънеш асфалта през полето, а и да му осигуриш съпътстваща инфраструктура. Къде са снего защитните огради? То дори не на всички опасни места няма поставени мантинели. А рабицовата ограда сложена край пътя, няма да спре и крава.
106
6
 
22
 
! Отговори
Пешо* преди 7 години
Ех, тоя Плевнелиев, бе!Той значи карал тира, така ли?Сега ше дойде другаря Радев ( в смисъл, ако го пусне жена му) и в България повече зима няма да има! Тропическа държава ставаме. И бананова република.
105
12
 
29
 
! Отговори
Браво Борисов! преди 7 години
Това е премиер на място! Колкото и да плюят по него комунистите не могат да ми променят доброто мнението, което имам за Борисов! Тия потомствени крадци и предатели на българщината са ми супер противни с лъжите и лицемерието си! Да не говорим за кражбите на милиарди! И тези крадци и разбойници искат пак да дойдат на власт, като пак лъжат хората и се надяват някой да им повярва!
104
0
 
12
 
! Отговори
123 преди 7 години
Когато и в градове като Монтана Ловеч и други заплатата стане поне 1000лв, тогава да говорят за тол такси
103
13
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ей ама няма така наглост! Ето затова ще гласувам само за ГЕРБ и никой друг! Не стига че откраднаха десетки милиарди от народа, докараха го до просешка тояга и три фалита на държавата по времето на Луканов, при Виденов и Станишев, и почти до фалит при Орешарски, нищо не направиха за хората за тия 27 години, освен че фалираха банки и създадоха финансовите пирамиди за да им приберат спестяванията и вместо да са в затворите, но заради червената съдебна система са на свобода и продължават да точат зъ
102
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Зима е...... тате маа пръжки с лук!
101
12
 
34
 
! Отговори
?!? преди 7 години
A някой помни ли какво направи за хората правителство на Ореха за Мизия?, Тия от БСП са циничен.