Времето днес: Студено, дъждовно, не забравяйте чадърите

Късно след пладне валежите ще спрат и облачността ще се разкъса
Обновена: 5 мар 2020 09:03 | 5 мар 2020 08:00, Анисия Иванова
2
Времето днес: Студено, дъждовно, не забравяйте чадърите
Снимка: БГНЕС

Облаци, дъжд, а по високите места валежи от сняг ще има през днешния ден. Главно в югозападните райони ще превалява дъжд, над 700 – 800 м – сняг. Ще духа до умерен вятър от запад-северозапад.

Според прогнозата за времето максималните температури ще бъдат предимно между 8 и 13 градуса, в източните райони до 15 градуса. Късно след пладне от запад валежите ще спрат и облачността ще се разкъса. Атмосферното налягане слабо ще се повиши, но ще остане по-ниско от средното за март.

Над планините ще е предимно облачно, по билата и мъгливо. Ще духа умерен северозападен вятър. На много места ще превалява сняг. Температурите ще се понижат и максималната на височина 1200 м ще бъде около 3 градуса, а на 2000 м – около минус 3 градуса.

Над Черноморието ще е предимно облачно и на много места ще превалява дъжд. Вятърът ще се ориентира от северозапад и ще е предимно умерен. Температурите ще се понижат и преобладаващите максимални ще бъдат между 13°-16°. Температурата на морската вода е 8-10°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
как е Горанов ?