6-годишно дете с с коронавирус в Доспат

То няма никакви оплаквания
12 юни 2020 11:30, Красимир Ангелов
16
6-годишно дете с с коронавирус в Доспат
Снимка: БГНЕС

Дете на 6 години е диагностицирано с коронавирус в Доспат. То е без никакви оплаквания, съобщава "24 часа".

С него общият брой на позитивните в община Доспат е 97, от които четирима са хоспитализирани. Останалите са на домашна изолация за 28 дни, наблюдавани от личните лекари.

Още по темата
Вторият случай, обявен днес за Смолянска област ,е на жена с постоянен адрес в съседното на Доспат село Борино, която живее и работи в друга област.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 14По тази логика ако се обяви пак всеобща карантина (ако може от тук до края на света) работодателите някак си ще бъдат принудени да вкарат хоум офис и хората няма да останат без работа. Да, ама не,защото голяма част от тези работодатели просто няма да оцелеят като такива и тук няма сфера в бизнеса която да е застрахована. Естествено, че ресторантският и туристически бизнес ще е пръв, но като падне потреблението на всички нива и на много други няма да им бъде простено.Мислете малко
14
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И какво ако едно дете е с корона вирус? Колко деца на ден се диагностицират с РАК? Я дакте статистика и за това. Какво излизате тука с някви заглавия само за да спечелите кликвания.
13
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е толкова просто като искаш да се затваряш. Малко работодатели са с главоте си и ше задържат хоум офиса до края на годината. Масово с падане на рестрикциите всички ще се върнат в транспрота, в офисите, в моловете. И не знам за каква подготвеност на здравната система говорим, като се обори действието на хлорохинин. А и като знаем в мирно време как работят у нас остава само да се кръстим
12
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То нямало оплаквания ,а болно,еее стига лъжи бря)
11
0
 
11
 
! Отговори
Bond преди 3 години
И къде е новината тука? Сега за всеки заразен ли ще има статия?
10
0
 
4
 
! Отговори
Handel преди 3 години
До .. 1:Просто като фасул. Държавата беше затворена за да се имитира дейсност и за да се ограбят под този предлог повече пари. Сега всичко вече е каширано където трябва и се видя че хората се дразнят от подобни изпълнения... нищо за кярене, може само да се загуби, а изборите не са чак толкова далеко. И между другото - бъдете сигурно че Бушончо 3 (оня дето се опакваше че получават есемеси със ругатни) вече е отсвирен. Ще каже до ден два още 2-3 приказки да не е толкова явно и ще го забравим.
9
0
 
7
 
! Отговори
Handel преди 3 години
Хайде престанете с тия неграмотни манипулации де. Така както е написано излиза че детето е болно. А то просто е било в контакт с болни и е станало потенциален преносител на вируса.
8
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Едно не мога да разбера, като ви е страх и искате да се затвори отново всичко, затворете си се вие. Стойте си в къщи, не излизайте, не работете, не ходете на почивка, някой кара ли ви на сила. Карайте го на хляб и вода и така...опа, за хляб обаче няма да има пари, а и водата трябва да си я плащате...сложно става!
7
2
 
9
 
! Отговори
roslio преди 3 години
Ми разбраха , че дяволът не е толкова черен. И доста неща вече се знаят. То и за грип няма лечение. Лекуват се последващите бактериални инфекции. Просто паниката дойде в повече в началото. Ето ти обяснението.
6
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Случаите бяха единични заради по-строгите меркиДнес случаите са повече заради по-слабите мерки.
5
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ..Е на теб пречи ли ти някой да се затвориш...
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ..една такава метафора - не могат да спрат движението щото стават катастрофи, просто свикваш. че ги има и внимаваш
3
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голяма новина е че няма симптоматика. То огромна част от болните са безсимптомни...
2
5
 
8
 
! Отговори
Стамат преди 3 години
99% от заразените, нямат симптоми и си го карат на крак, по къщите. За чий кеф да затварят държавата? Да досъсипят икономиката ли?
1
8
 
9
 
! Отговори
.. преди 3 години
Парадокса е страхотен. При единични случаи беше блокирана половината държава.Сега случаите за които пишат, са доста повече, а ограниченията 1 по 1 падат.Моля ви, обяснете ми как става тази работа.