Лазар Колев няма да излиза от ареста

Пазарджишкият съд отхвърли искането за по-лека мярка
Обновена: 20 апр 2011 15:26 | 20 апр 2011 15:26,
20
Лазар Колев няма да излиза от ареста
Лазар Колев. Снимка: Dnes.bg

Пазарджишкият окръжен съд отказа да промени мярката за неотклонение на Лазар Колев в по-лека. Така подсъдимият за убийството на сестрите Росица и Христина Белнейски остава в ареста.

Защитата ще обжалва решението пред апелативния съд.

На днешното заседание по делото стана ясно, че изрезки от ноктите на двете убити момичета ще бъдат предявени като веществени доказателства в съдебната зала.

Още по темата

Тогава съдебният състав ще се произнесе и по искането на защитата да бъде назначена експертиза в САЩ, която да установи идентичността на ноктите.

За повторен разпит по делото е призован и експертът Иван Иванов, който е изолирал ДНК-профила на Лазар Колев от биологичен материал на Росица и Христина.

Съдът отхвърли искането на защитата на Колев да бъдат разпитани повторно санитарите, присъствали на изрязването на ноктите на сестри Белнейски.

Защитата настоява за това заради опасения, че може да е извършена подмяна на веществените доказателства.

Делото за убийството на сестрите Белнейски ще продължи на 13 май.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: Лазар КолевБелнейски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
2
 
! Отговори
Смях без гащи преди 13 години
Само немога да разбера защо ще искат експертиза от САЩ. В българия свършиха ли докторите по медицинска експертиза...и аз да отговоря-явно ДА. Или искат по този начин да забавят делото.
19
0
 
0
 
! Отговори
GULETO преди 13 години
ABE RRR PRO4ETOX TI BATKO KOMENTARA AMA ISTINATA ZA TOQ SLY4AI NE E TAKAVA NE E SINA NA ZAM- MINISTARA. TOI E KATO LAZAR4O NO PETKOV SKRI SNIMKITE. PARVO NEGO NA BESILOTO POSLE EDIN DRYGAR NEGO NO TO 6E SI PROLI4I DOGODINA. AKO IMAT VAOB6E JELANIQ DA RAZKRIQT ISTINSKIQ YBIEC. V KOETO SE SAMNQVAM.4AK NA6ITE VNUCI 6E NAY4AT KOI E ISTINSKIQ YBIEC.
18
0
 
1
 
! Отговори
GULETO преди 13 години
ABE NALI ISKAXTE SPATNIKOVA SNIMKA OT RYSNACITE. KAJETE ISTINATA NA NARODA.NE IZCENIRAITE IZNASILVANE.XVANETE GO6ETO ZA MYSTACITE I TIQ MEKERETA OT HACIONALNATA SLYJBA TE 6E SI KAJAT KOI YDARI SESTRITE.4AK I PROSTACITE GO ZNAQT V BALGARIQ.
17
2
 
0
 
! Отговори
ринго преди 13 години
абе Боро и ти ще гледаш така като те вкачат за нещо което знаеш а не си извършил.Този може и да е помагач но не и убиец високо високо е някъде убиецът и наистина доста народ е измрял покрай к............та на повикване лека им пръст все пак.
16
0
 
6
 
! Отговори
до 15ти преди 13 години
ИВАНЕееееееее, неграмотнико пише се УБИЕЦ . АМАН ОТ НЕГРАМОТНИ ***
15
3
 
3
 
! Отговори
ivan преди 13 години
Смятатели че тои е обиеца на тези две момичета . Ас сам сигурен че тои е поредната комунистическа грешка и лежи заради някои лаинарски син на накои ***
14
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Цирк отвсякъде!Дано някой ден съдиите си платят за магариите!
13
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Въртяха,сукаха ,будалкаха всички,че вършат нещо,елиминираха свидетели и експерти и накрая взеха че си намериха изкупителна жертва,но рано или късно всичко ТРЯБВА да излезе наяве!Дано адв.Марковски успее да извади истината,разбирасе,че ще му се пречи!
12
4
 
1
 
! Отговори
detektiff преди 13 години
Pravilno
11
3
 
9
 
! Отговори
до 4 преди 13 години
Не знам защо,обаче този младеж гледа леко налудничаво..................... не защитавам никой, но ако и ти си убвинен в 2но жестоко убийство и ти ще гледаш "налудничаво" ...
10
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Съдът отхвърли искането на защитата на Колев да бъдат разпитани повторно санитарите, присъствали на изрязването на ноктите на сестри Белнейски.".......Немога да разбера защо искането е отхвърлено - та нали работата на поемните лица(санитари) е точно такава - при нужда да свидетелстват, че доказателствата са иззети правилно и т.н.?!
9
1
 
14
 
! Отговори
PPP преди 13 години
От сега ви казвам, че "експертът" Иван Иванов, който е изолирал ДНК-профила на Лазар Колев от биологичен материал на Росица и Христина е заплашен да казва и твърди това пред съда! Сестрите след като са "намерени" на поляната веднага 25 полицая са утъпкали всичко за да няма улики и са измити телата старателно отвсякъде за да няма ДНК на истинския убиец, понеже е син на Петърнейчев, който пък е мн близък приятел с Румен Петков а той беше тогава министър на МВР. И двамата са масони и се подкрепят!!
8
2
 
25
 
! Отговори
PPP преди 13 години
Зорлем искат да вкарат невинен човек в затвора за да прикрият Петърнейчев! Най лесно е да се подхвърли ДНК. И по ноктите само ще го съдят последно. Излагат се вече! Всички знаем, че не е той убиеца на сестрите. 7 човека знаеха истината донякъде и не са между живите вече. Даже и един полицай от града им взе да разследва сам случая и се "самоуби" с 2 куршума в гърдите и 1 в главата. Овчара дето ги е намерил на поляната умира странно 3 дена след това. Проф. Раданов се самообеси след експертизата си
7
3
 
18
 
! Отговори
маргатита преди 13 години
аз не съм убедена, че Л. Колев е убиеца!...убедете ме! ...така да искам убиеца да си получи заслуженото.., но кой е той?
6
23
 
5
 
! Отговори
hhhh преди 13 години
bili sa *** teq dvete.... ne e trqbvalo da se stiga do tam no dve otrepki po malko
5
14
 
13
 
! Отговори
ж преди 13 години
Колев, Марковски и син всички заедно в затвора.
4
2
 
14
 
! Отговори
boro преди 13 години
Не знам защо,обаче този младеж гледа леко налудничаво.....................
3
0
 
33
 
! Отговори
искаме истината ! преди 13 години
Кажете най-сетне името на убиеца !!!!
2
4
 
29
 
! Отговори
jasemi преди 13 години
Виновен ли е не е ли само той май си знае,но жалко за децата!
1
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
AKO TRIABVA GO IZGONETE S POLICIA RAZVALIA IMETO NA SADA V BG