Росен Чолов остава в ареста, пуснаха шофьора му

Съпругът ми е невинен, смята Ирена Милянкова
Обновена: 30 ное 2012 08:49 | 30 ное 2012 08:45,
83
Росен Чолов остава в ареста, пуснаха шофьора му
16 момичета дадоха показания по делото. Снимка: МВР

Председателят на Федерацията по ръгби и съпруг на модела Ирена Милянкова - Росен Чолов и Ралица Любенова остават в ареста. Това реши късно снощи Специализираният наказателен съд, предаде bTV. Те са обвинени в склоняване към проституция.

Шофьорът на Чолов - Пламен Кирилов, беше освободен без никаква мярка за отклонение. Съдът прецени, че няма данни той да е участвал в престъпна група.

Магистратите мотивираха решението си за оставянето в ареста на Чолов и Любенова с показанията на 16 от момичетата, от които две непълнолетни.

Според тях двамата са ги набирал за манекенки и фотомодели, след което са ги уговаряли и склонявали да предлагат сексуални услуги на платежоспособни клиенти срещу високо заплащане.

Още по темата
Според събраните до момента доказателства половината от парите са оставали за компаньонката, а другата половина – за престъпната група. 

Те са обслужвали предимно клиенти в София, били са предоставяни на клиенти и в хотели, ловни хижи и частни домове в провинцията.

Съдът се позова и на клиенти на момичетата и прие че има достатъчно доказателства за престъпленията.

Магистратите прецниха, че ако двамата бъдат пуснати на свобода, те може да продължат престъпната си дейност, както и да повлияят на показанията на свидетели по делото.

За мярката на съпруга си в Специализирания съд дойде и манекенката Ирена Милянкова. В лаконичен коментар тя заяви, че мъжът й е невинен, а случилото се е недоразумение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
само може да си мечтаеш
64
1
 
0
 
! Отговори
Елена преди 11 години
До Елена и Elena:Освен мен имало още две Елени.Ще смена името.Елено,с хапване на една нафора и вече няма да си к--ва,така ли?Бивши такива няма,но ти си явно *** да го разбереш.
63
2
 
0
 
! Отговори
Елена преди 11 години
Браво, 64, ще се сетиш. Това за вкарването на мъжа ти в бизнеса е много добра идея, децата ако са на повече от 3 годинки и те могат да заработват. Пък после като си оправите живота, ще се изповядаш, ще хапнеш една нафора и ще започнеш легален бизнес. Моите приятелки така мислят да направят.
62
1
 
6
 
! Отговори
В България е така - преди 11 години
Сега ще си плати на съдиите и ще бъде освободен.Какво толкова има за чудене и коментари!
61
2
 
7
 
! Отговори
маргарита пешева преди 11 години
ето кой дава парите за бълг сериали с участието на манекенки продуцентите търсятпариза тъпите си проекти намират модните агенции с уговорката и нашето момиче да изпълнинещо и готово може и дръвче да бъде ама да е във филмаз лично не гледам бълг сериали
60
5
 
7
 
! Отговори
мом4ето преди 11 години
аз предлагам соломоново решение:Явно е че тия момичета им харесва да ги *** :)Затова нека пак да си ба4кат така, ама да пуснат голяма промоция от 99% :)Примерно - *** 50ст.Така те ще са доволни, а и ние може да видим кво е да си с елитно ку*ве ;)
59
1
 
15
 
! Отговори
Jj преди 11 години
Като поотшуми малко този случай , след 4 обжалвания и 3 години проточване на делата , недостиг на доказателства , и отмяна на свидетелски показания щр излязат чисти хората... защо въобще се прави този шум , кажете ми някой който е в панделата в момента от тия милионери ? wee toBulgaria
58
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Председател на фондация по ръгби,баща на четири деца.Колко морално,колко достойно.По всички медии възхвала до бога,семейство -еталон за патриархален и консервативен начин на живот.Защо в България изкривяваме истината по толкова жесток начин.И докога.
57
1
 
13
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 11 години
Омръзна ми да гледам и слушам к-ви и разни измислени и *** бизнесмени по ТВ канали,как да обясниш на децата си да учат и се трудят като от такива *** не можеш да се реализираш и в сериозни фирми и институции ,рожбата на 23 годишния ,,демократичен,, преход излиза като плява в обществото ни колкото и да не искаме да е така.
56
4
 
11
 
! Отговори
Фэхг преди 11 години
Клиентите на *** са ***!!!
55
1
 
7
 
! Отговори
Фэхг преди 11 години
Да изгние в затвора тоя ***, смърт за всички сводници. И клиентите на *** не са ***!
54
1
 
32
 
! Отговори
Аси преди 11 години
Милякова е *** скрита зад невинна физиономия.ЗНаела е какво прави мъжа и, а сега го защитава, което доказва, че е съгласна с това което прави, за да не изгуби луксозния си начин на живот.Кажете каква майка е това да остави децата си да живеят в такава *** атмосфера, значи и е по-важно да има пари и да се изживява като актриса,без да и пука че е жена на сводник.Но какво може да се очаква от жена родила на 15.
53
5
 
8
 
! Отговори
zabludena преди 11 години
И аз съм от тия задръстените, които ходят на работа всеки ден. *** какво още чакам,ще взема да се хвана в ръце, щото ЕГН напредва.От утре почвам - бройката няма значение,колкото повече, толкова повече.Имам висше образование, разбрах че е добре за бизнеса, и знам 2-3 езика, ако ще го развиваме международно.Бизнес-плана включва и мъжа ми ,стига ми е носил всеки месец некви мижави 3-4000 лв. За 2-3 години ще си оправим положението, пък после ще оставим децата да се оправят.Айде отивам за кондоми
52
1
 
1
 
! Отговори
nm преди 11 години
i teq koito ujkim go pravqt po svoe jelanie sa s promiti mozaci malki momichenca,ot teq psiholozi kato Rosen Cholov i sie...
51
1
 
6
 
! Отговори
до 58 преди 11 години
Нали знаеш, затворите са пълни с невинни :))
50
6
 
3
 
! Отговори
топлата вода преди 11 години
До jjjНе работя като сводник и си плащам данъците.Не знам и колко пъти си виждал сводници, ама тия които съм виждал аз в седмицата ядат толкова пердах, колкото ти не си виждал по филмите през живота си.Та, ако мисилиш, че всички сводници само прибират пари без никакви последствия, това означава, че нямаш никаква представа за какво става въпрос.
49
2
 
3
 
! Отговори
jjj преди 11 години
до открилият топлата вода Не разбрах като какъв работиш - може би като сводник, прибиращ на аванта половината пари.
48
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ирена Милянкова заявила, че мъжът и е невинен и случилото се е недоразумение. Ама тази *** *** настина ли си мисли, че някой и вярва. Досега не чух престъпник в БГ или неговите близки дори да намекнат за някаква вина. Всички невинни, чисти като сълза. Всички знаем случая с Гълъбин Боевски и стотици още като него. Наистита сме тъпо племе. В нормалните страни хората гледат да смекчат вината си, като не я отричат, подават оставки и т. н. Само в БГ "невинен съм" "това са инсинуации" и т. н. Ужас!
47
3
 
9
 
! Отговори
Голям Поровец преди 11 години
Стига плюхте по селската ве.
46
6
 
13
 
! Отговори
топлата вода преди 11 години
Момичетата искат да изкарат пари, какво лошо има в това?!Нека си проституират, ама легално и данъци да плащат след това като всички нормални граждани. Аз като работя