Костинбродските бюлетини отново в прокуратурата

Съдът иска да се отстранят допуснати процесуални нарушения
Обновена: 20 яну 2014 20:05 | 20 яну 2014 20:03,
55
Костинбродските бюлетини отново в прокуратурата
Въпросните бюлетини. Снимка: архив, Булфото

Софийският градски съд е върнал на прокуратурата делото за откритите ден преди изборите през май бюлетини в печатницата в Костинброд.

Това стана известно от справка в информационната система на съда, съобщи "Капитал".

Още по темата

Делото, по което единствен подсъдим е бившият главен секретар на Министерския съвет Росен Желязков, е върнато на обвинителите, които трябва да отстранят допуснати процесуални нарушения.

На 16 декември прокуратурата внесе обвинителен акт срещу Желязков за престъпление по служба. Според разследващите, по време на подготовката на извънредните парламентарни избори той не е осъществил контрол върху дейността на служителите от администрацията към МС по отношение на изпълнението на задълженията на "Мултипринт" ООД да отпечата и достави бюлетините за гласуване.

Заради това се е стигнало до отпечатването на 351 075 бюлетини, "годни да послужат по предназначение, извън възложените по договора".

Според прокуратурата от бездействието на Желязков е произтекло "създаване на обществени нагласи, довели до недоверие от страна на значителна част от българските граждани към изборния процес".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
9
 
32
 
! Отговори
UK преди 10 години
В деня на изборите ще лъсне и поредната провокация и лъжа че БСП са пред ГЕРБ!!! Само баламосват народа, ГЕРБ ще спечелят отново и това ги вбесява !
20
8
 
8
 
! Отговори
= преди 10 години
До опечаленОПЕЧАЛЕНИ СА МУТРИТЕ ТИКВИ ОТ ДЕНЯ НА РАЗМИСЬЛ И ТУРЧИНА БАРЕКОВ КАПУТА ДРУГАРЮ ЧЕРВЕН ***
19
6
 
23
 
! Отговори
- преди 10 години
До Анонименбспедерасти да ще льсне истината на сем.Хохегер, другарката Костинбродска и ибрика Сьдрания *** от ТВ-7 деня за размисьл другарю Тиквенов Наркоманов от секатата БКП.
18
12
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Българино отново беше излъган от комунистите!
17
9
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Съд за измамниците в деня за размисъл!
16
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Виновните ако имат доблест веднага да си подадат оставките. Вие сте на ход другарю Цацаров. Другарката Манолова е достатачно нагла за да не го направи а Ники *** достатъчно ***. Остава шопара Пеевски но той трябва да се консултира с Доган. Преврата беше скалъпен и трябва да си платят виновните.
15
16
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сега ще потърсят ли отговорност на Манолова, бареков, пеевски и цацаров за пъча който организираха за да ни натресат турци и фашисти?
14
17
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не бездействие на някакъв чиновник, а съвсем умишлено злонамерено действие на шайка отбрани разбойници, начело с новичкия прокурор, лайномета Бареков, и и няколко уж-политици, които с дезинформацията си взривиха изборите в деня за размисъл !
13
16
 
38
 
! Отговори
UK преди 10 години
Идват изборите и БСП,ДПС и компания започват с лъжите и провокациите, че ако се варне ГЕРБ ще им се е*е мамата!! СТРАХ ЛИ ВИ Е МИШОЦИИИ
12
21
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Истината за Костинбродската печатница ще лъсне още сега на Европейските избори ! И за Варна ще излезе истината съответно , споко герберасти ...
11
36
 
23
 
! Отговори
опечален преди 10 години
От Костинброд започва падението на престъпната шаика ГЕРБ.Моите съболезнования.
10
5
 
14
 
! Отговори
Къти преди 10 години
Ами сега???
9
10
 
27
 
! Отговори
ViturStSt преди 10 години
До АнонименМа ти не рзбра ли?Фалшиви бюлетини няма.Съхранявани са където трябва както трябва.По закон.Кой е осъден и за какво?
8
7
 
38
 
! Отговори
1 преди 10 години
Само стоя и ги гледам ,как се гърчат....за една седмица то първо мълчат за Сидеров,като най жалките мишоци....после Първанов ги ***.....сега депутат от БСП подкрепя Асад......смешници...къде тръгнахте бе...къде тръгнахте.....вижте се колко сте жалки от страни.....аре давайте излизайте по медиите да говорите колко сте велики...и как ше ни оправяте .......
7
7
 
33
 
! Отговори
съдия от Страстбург преди 10 години
Цацаратурата почва да се излага както винаги. Масона Цацаров от Руската ложа с шеф Г.Гергов-свинаря се чуди какво обвинение да измисли за да оправдае политическата поръчка, която изпълни по заповед на БСП-ДС. Никога няма да се оправим с такива *** особено в БСП-ДПС-ДС.
6
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Малее форумните драскачи са на пост.....то се вижда де...колкото по омазани са в ла*на,толкова повече са дали команди на форумните мишки да пишат по сайтовете,както и вестниците им да ги хвалят,давам пример с в.Стандарт ,който нищичко не пише за депутата от БСП в Сирия ,или за Сидеров....но народа вижда...и на изборите ще плащате ,това само ше ви кажа....всеки ден ви е нов гаф...То сами си го правят,те сами се събарят от власт...това е истината
5
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Zatvor za Barekov Tzatzarov I kokoskata Maya!
4
6
 
19
 
! Отговори
до импийч преди 10 години
ЩО НЕ СЕ ГРЪМНЕШ,НЕГРАМОТЕН *** ?
3
9
 
47
 
! Отговори
Сашо преди 10 години
Затвор за лъжеца Бареков,който в деня за размисъл измами хората и така повлия за изборния резултат.Спомнете си какъв цирк направи тогава а сега излез на че всичко е било лъжа!
2
9
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Поръчковата прокуратура можеше да прояви въображение,защото тази плоча се изтърка.И за малките деца е ясно,колко несъстоятелни са тези обвинения.Цялата им пара отиде в свирката!!