Разследват ръководството на "Възраждане" за присвояване на субсидия

Дали то е похарчило 1 млн. за себе си?
125
Разследват ръководството на "Възраждане" за присвояване на субсидия
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Окръжната прокуратура във Варна образува досъдебно производство по разследване на Нова телевизия за присвояване на партийни субсидии. Това съобщиха от пресцентъра на държавното обвинение.

Досъдебното производство е за длъжностно присвояване в особено големи размери, представляващо особено тежък случай.

В разследването се изнасят данни за престъпление по член 203 от Наказателния кодекс, което е законен повод за образуване на досъдебното производство.

Разследването трябва да установи дали длъжностно лице от ръководните органи на партия "Възраждане" е присвоило партийна субсидия в размер на 1 млн. лева, връчени му като държавни средства, предназначени за функционирането на партията.

Ще бъдат проверени изнесените факти по придобиването на имоти от лице от ръководството и свързани с него лица, както и движението по партийните сметки на ПП "Възраждане" – постъпления и преводи към други сметки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
3
 
5
 
! Отговори
Патриот преди 3 години
Политическа репресия от страна на колониалната анти-българска американска пета колона!Всички евро-атлантици са за народен съд!
65
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой се страхува от проверки ли?Проверката - висша форма на доверие.Ако всичко е наред с финансите на партия Възраждане, от какво се страхуват форумните русофили?
64
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ДиагнозаОхо ! Анонимник ! Ч е и алкохолик ! Е, това е гарантирано за руска *** състояние ! Жалък продажник ! Не може да не е комунист !-------Той лично ли ти каза ,че е комунист? Ей така си ги измисляте лъжите и епитетите,за да натиснете човека надолу,за да не ви е конкуренция.Това просто е подло!Аз съм комунист и руска ***,ха да видим сега,какво ще из сер еш по мой адрес!
63
1
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До Въпросчозададох ти няколко въпроса във връзка с ТВОЯТА ДОБРОВОЛНА декларация за "имотния играч".Не съм се интересувал от ОПИТА ти какво става,когато си буташ дебелия гз м/у "кочаните".Ще се конкретизираш ли защо наричаш Радев "имотен играч",или ще продължиш с *** си занимания?
62
3
 
8
 
! Отговори
Диагноза преди 3 години
Охо ! Анонимник ! Ч е и алкохолик ! Е, това е гарантирано за руска *** състояние ! Жалък продажник ! Не може да не е комунист !
61
2
 
5
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
До ПроСоТоПросто, ама ти си бил копейкаджия бря, та Е в главата проста!
60
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен Алкохолик преди 3 години
Има нещо хубаво в това и то е , че след Гешев винаги идва народен съд и ще има доста убити. Дано и гербераките тролчета намажат поне един 7.62, но ме съмнява. Те са *** и си търсят приемник. Просто ще започнат да възхваляват следващата партия която им плаща
59
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредния ***.Сидеров увяхна и смятаха да задействат това руско *** Костадинов.Като нищо щеше да влезе в следващия парламент,дори сега има шанс с такова русофилско анти европейско население.
58
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЗозоМесец преди къщата, жана му, някоя ли Велина Копейкина си купува апартамент.Съмнително, а?
57
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 65Копейкин е властта бе.Общински съветник.Как така не се занимавайте с него?Как с 850лв заплата се купува апартамент и къща?
56
3
 
5
 
! Отговори
Въпросчо преди 3 години
До ПроСоТо : Виж ся , Просо , че си прос(т) , е ясно. Не си слагай г.за там където си мерят кочаните, защото е болезнено ! Съветвам те като лекар ,който е виждал последиците от такава амбиция.
55
2
 
9
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Копейкин до преди субсидията живеел в 1 стая, след субсидията в къща за 200000лв.А да видим ся кво се е случило? От къде са копейките за къщата? Усещам, че пак ще се посмеем за руска сметка :))))))))))))))))))))))
54
2
 
6
 
! Отговори
решетников преди 3 години
До ПроСоТоА така Матросов.Много добре се мяташ се на амбразурата.
53
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стига ,уливате се,който наддаде глава нагоре и го смачквате,не съм против ГЕРБ,но това е прекалено,Костадин е патриот,а и нямате морално право да го разследвате,след апартамент-тъща-тераса гейт,суджук-гейт и барселона гейт и т.н.!Какво искате,само олигарсите да грабят,а населението да живеят като скотове?Прекалявате,оставете Костадин,не се занимавайте с него!
52
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПроСоТоразбира се че и по турско не е било така, българинът е много способен да заробва себе си което е типична способност непозната на другите народи но доказана у нас през вековете та да си видим историята за да ни е ясно и бъдещето, нищо за учудване
51
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някакси е подозрително.Заплатка като общински съветник - 850лв.Пък за 2 месеца да си купиш апартаментче в Младост и къщичка на езерото.
50
6
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
а що се отнася до изпускането на метан от подскачащия чорапочащник "Въпросчо":-Бъди по-конкретна,кукло!..За какво споменаваш "имотния играч Радеф"?..Заради апартамента му с частния асансьор?..(опа,извинявай,това беше друг!)-Заради терасите ?..(айде пак ошибка,и тоя беше друг!)-Заради ползването безплатно на луксозни имоти от министри и др. "величия"?та изясни се,не свенувай ся!..Иначе полата ти хвръква във въздуха и ти се виждат кюлотите..
49
6
 
10
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Хахахахааа кеф, на Копейкин му скроиха шапката. Тръгнал руска губерния да ни прави?!?Г л у п а к!!!
48
7
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
айдеее,затропаха "Ганкиното"..пардон,"Гешевото"..Следва:-Разследване за ръководене на ОПГ,сезиране на КОНПИ,очерняне на "ръководството на Възраждане" със ***,на която само гробарите са способни.И малко преди изборите ще "Намерят доказателства за извършено престъпление" и ще окошарят Костадинов...Защото знаят шебеците:-"Вържи попа да ти е мирно селото!"..И по турско не е било така,осъзнайте го!
47
7
 
9
 
! Отговори
Въпросчо преди 3 години
А какво става с имунитета на другия голям имотен играч - Радеф ? Нещо много дълго мълчи конституционния съд , май се чудят как да го измъкнат от далаверата ??? Гешев , мачкай селянията на България , ши.бай със закона !