Джон Маккейн обвини Путин в корупция и потисничество

Сенаторът републиканец публикува статия във в. "Правда"
19 сеп 2013 11:47, Елка Василева
45
Джон Маккейн обвини Путин в корупция и потисничество
Джон Маккейн. Снимка: архив, Reuters

Американският сенатор от Републиканската партия Джон Маккейн обвини руския президент Владимир Путин в корупция, потисничество и управление, обслужващо лични интереси, предаде Асошиейтед прес.

В статия, предадена от Маккейн за публикуване днес в руския в. "Правда", републиканецът критикува Путин и неговите приближени за това, че наказват тези, които не са съгласни с тях, имайки предвид по-конкретно смъртта на руския адвокат Сергей Магнитски, починал в затвора.

Сенаторът упреква Путин и за това, че подкрепя сирийския президент Башар Асад.

Още по темата
Обръщайки се към руснаците, Маккейн подчертава, че не е антируски настроен, а е "по-проруски настроен" от режима, който ги "управлява зле днес".

"Президентът Путин не вярва . . . във вас. Той не вярва, че когато бъде оставена на свобода, човешката природа може да се издигне над слабостите и да изгради справедливи, мирни, процъфтяващи общества. Или поне не вярва, че руснаците могат. Затова управлява, като използва тези слабости, чрез корупция, потисничество и насилие. Той управлява за себе си, не за вас", заявява Маккейн в материала, написан в отговор на статията на Путин, публикувана миналата седмица в американския в. "Ню Йорк таймс".

По въпроса за Сирия сенаторът казва, че руският президент подкрепя един тиранин. "Той не укрепва репутацията на Русия в света. Той я руши. Прави я приятел на тираните и враг на потисканите", заявява Маккейн.
 

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
4
 
! Отговори
Коко преди 10 години
Америка издиша, Русия върви нагоре! Яд ги е американците, че вече не са най-най на света. Руснаците просто им казват, че вече не могат да ръководят света.
32
0
 
2
 
! Отговори
Рошко преди 10 години
До Shop Защо на шопите им викат "Дървeни шопи" ......... просто питам де.
31
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До извратен престъпник Маккейн.Знайте че не е редно в европа крадецът да вика дръжте крадеца....
30
1
 
9
 
! Отговори
Ганя преди 10 години
А на мен ми е интересно, колко от вас изобщо са били в Русия и ако са били, дано да е за повече от 3 дни. Говорите пълни глупости. Начетох се на всякакви простотии. Не мили, руснаците си обичат държавата, за разлика от вас.
29
6
 
1
 
! Отговори
Безпартиен преди 10 години
До 35. Абе другарю, Русия е необятна страна! Недей да говориш какво се продава в Москва и какво са 200 000 автомобила на фона на 150 милиона държава. Руснаците си емигрират към САЩ като всичко от Източна Европа ......Хайде малко са информирайте преди да говорите глупости!
28
2
 
10
 
! Отговори
pl__amen преди 10 години
До хо-хоот бюджет 20 милиарда долара през 1999 година до 2 трилиона долара през 2012 :)можете да го плюете путин колкото си искате,но руснаците живеят добре и седят зад него.един фатк: за месец август в русия са продадени 231000 нови автомобила,следвана от германия 213000,ако това не е покачване на стандарта на живот здраве му кажи.руснаците се наживяха в псевдо демокрация,сега искат коремите и портфейлите им да са пълни
27
1
 
6
 
! Отговори
pl__amen преди 10 години
До хо-хоа вие сте група смелчаци който подкрепяте ограбването труда на всички българи :D:D:D:D:D:D:DD:
26
0
 
5
 
! Отговори
pl__amen преди 10 години
До Shopproekta e za 1 miliard rubli;),a amerikancite razdavat oryjiq za i dolari za namesa vyv vytreshte raboti na koqto i da e dyrjava.kolko struva izdryjkata na tazi 100000 armiq koqto izdyrjat v siriq i tova za chii kef e,mojebi za kefa na putin?
25
11
 
2
 
! Отговори
хо-хо преди 10 години
Всички вие, които подкрепяте Путин или Асад, не сте нищо друго от освен група страхливци, които се боят да вземат живота си в свои ръце и заслужават да са роби. Вие се нуждаете от един подобен лидер и управление, за да имате оправдание и извинение за провала си.
24
3
 
21
 
! Отговори
Тони преди 10 години
Погледнете това изкривено от омраза лице,този *** е прекарал 3 год. в Виетнамски плен в една дупка и там е откачил.Путин им каза съвсем правилно че те не са нещо изключително,и нямат право да решава съдбите на други народи,до сега никой чужд лидер не си е позволявал да публикува в техен вестник призив към Американския народ и фашистите са изпаднали в ярост и ужас ..............
23
24
 
8
 
! Отговори
Shop преди 10 години
Напълно прав е Маккейн, аз не виждам грешка в изказването му. Тука от няколко дни виси статия за новата лимузина на ***, за чието проектиране заделили 1 милиард евро, колкото струва един голям боен кораб. Това е безсмислено харчене на ресурси за кефа на някакъв застаряващ гебист.
22
4
 
22
 
! Отговори
kalinkamalinka преди 10 години
Ако го няма Путин ,тоя си мисли , че света ще бъде негов. " Да , ама , не ".
21
3
 
23
 
! Отговори
kalinkamalinka преди 10 години
Лелеее , колко злоба е насъбрал.!
20
3
 
29
 
! Отговори
kalinkamalinka преди 10 години
Тоя да си гледа Америка , защото по -деспотична и нагла страна от Америка няма.Я не давай акъл ! Ясно е ,че много ви пречи Путин!
19
5
 
31
 
! Отговори
nerez преди 10 години
Руснаците са се търкаляли от смях като са прочели статията. Този е много глупав и не може да подхлъзне дори руснаците с добре измислена измама. Изказването му е направо смехотворно и на него само американци могат да се вържат. Общо взето имам еднаква неприязан към политиците и на двете страни. МакКейн обаче много изцепки прави напоследък. Трябва да го прегледа психиатър!
18
2
 
33
 
! Отговори
а преди 10 години
Погледнете нашите продажни власти кого слушат. *** като този! Не желаят да гласуват неутралитет, ако се стигне до война. Пак сме на страната на агресорите, ако не се вразумят и не приемат във внимание мнението на народа. Путин е родолюбец и мъдър и е заел правилната позиция. Иска мир, защото познава последствията от войната. Не бива да позволим въвличането ни във война!
17
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този, сигурно има Путин на портрет в дома си и стреля по него.хахаха...ще си запали газовете от яд!
16
2
 
33
 
! Отговори
Лазар преди 10 години
Да умреш от смях! Такива са съвременните американски "политици". Едно време имаха школа, личности. Сега - ***. Така е, като свикнеш само с стелтове, томахавки, "кериъри". От високи технологии мозъците им закърняха, бомбите им станаха по-умни от човеците. Човеците?
15
1
 
36
 
! Отговори
славянин преди 10 години
Съвсем нормално е наглосаксонец да плюе по Путин, нали той изправя Русия на крака и я връща на световната арена! Ако правеше обратното щяха да го славословят че е ''велик демократ''! Типичните *** клишета - нищо ново в наглосаксонския свят!
14
1
 
32
 
! Отговори
Ъц преди 10 години
Джон Маккейн!!!!!!!!!)))))))))))))))))))))))Без коментар! ))))))))))))))))))))псЛуд, умора няма!))))))))))))