Германски генерал призовава за украински удари с ракети "дълбоко в Русия"

Бившият главнокомандващ на НАТО пък предлага нова атака на Кримския мост
1 фев 2024 09:28, Петър Бойчев
378
Германски генерал призовава за украински удари с ракети "дълбоко в Русия"
Снимка MDR

Генералът от Бундесвера в оставка Ерхард Бюлер подкрепи идеята за атаки на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) срещу вътрешността на Русия с използване на крилати ракети, съобщава обществената германска медия Mitteldeutscher Rundfunk (MDR).

"Всичко дълбоко в Русия е легитимна цел“, подчерта Бюлер.

По думите му западните страни играят в "политическото пространство“ и отхвърлят тази идея. Освен това те се опасяват, че използването на собствените им оръжия за атаки срещу руски региони може да отприщи ескалация на конфликта. В същото време генералът посочи, че дори ВСУ да нанесат удари на руска територия, те няма да решат изхода от конфликта.

По-рано пенсионираният генерал от ВВС на САЩ и бивш главнокомандващ силите на НАТО в Европа Филип Брийдлав призова западните страни да помогнат на Украйна да нанесе нов удар по Кримския мост.

Междувременно руското министерство на отбраната съобщи днес за 11 свалени украински дрона в гранични региони, предадоха ТАСС и Франс прес.

Още по темата

"Тази нощ беше осуетен опит на Киевския режим да извърши терористична атака с дронове срещу обекти на руска територия", се казва в изявлението.

Към 6:30 ч. (5:30 ч.) са били свалени четири безпилотни летателни апарата над Белгодорска и два над Воронежка област. Преди това са били унищожени още четири дрона над Белгородска и един над Курска област.

През последните месеци Украйна увеличи атаките си в Русия, като повечето то тях са в гранични региони като Белгородска област, отбелязва АФП. На 30 декември град Белгород стана сцена на най-смъртоносното нападение на руска територия след пълномащабната инвазия в съседната страна преди близо две години. 25 души бяха убити, стотина - ранени, а няколкостотин - евакуирани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


378
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
220
1
 
3
 
! Отговори
223 преди 3 месеца
Те това и правят. Просто толкова са им средствата:)
219
23
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
"киевският режим".... Всъщност, режим има само в Русия, Северна Корея, Иран и още няколко държави в Африка и Латинска Америка - до една спонсорирани от раша. Раша се яввява световен терорист. Нещо като квартална мутра. Всички знаем как свършиха тези елементи. Успех. Баси гнусарите! Правителството на Украйна е демократично избрано, дори с пороци.
218
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
"Германски генерал" звучи смешно през 2024...
217
11
 
3
 
! Отговори
rambaldievskievich преди 3 месеца
До народ престъпник (219): Има, има. Много по-голям има. В империята е. В комболшевишката/сталинистка/нацистка/путинистка терористична империя е.
216
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Бундесфера има 181 хиляди войници. Около 45% от руската войска в Украйна. Не ми се мисли ако тръгнат руснаците дали този няма да е първият напълнил гащите.
215
1
 
11
 
! Отговори
Штанга преди 3 месеца
Тоя така наречения пенсионер Шмульо Бюлер далеч е не като Хенрик Мюллер или Фредрик Паулюс, ама тва е реалност на вассална Алемания.
214
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Крайно време руските момчета да почнат да действат брутално като евреите,всичко подред. С всички средства.
213
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
И хиляди сл6ще засветят.....
212
1
 
17
 
! Отговори
aa1830 преди 3 месеца
Германците пак искат да ядат дървото, но този път Америка няма да я има да и бърше за...ка с плана Маршал. А покрай Германия и цяла Европа ...
211
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
На този баща му явно гние някъде около Сталинград.
210
1
 
23
 
! Отговори
народ престъпник преди 3 месеца
Германският народ е народ престъпник. Няма друг такъв народ в историята на човечеството, който да извършил такива ужасни престъпления както немския народ, и да не обясняват за "Хитлер и неговата малобройна нацистка шайка" а те не са знаели - целият немски народ до последно подкрепяше Хитлер и извършваше престъпления - избиха 26 милиона руснаци. Масово убиваха цивилни, само защото са славяни, и ги зарявяха в изкопи. Избиваха цели села включително и децата а жените изнасилваха преди да ги обесят. И вместо да наведат глава смирено пред Русия, тръгнали да призовават за удари срещу Русия.
209
0
 
2
 
! Отговори
Истината до Христов преди 3 месеца
2 април е рожден ден на ДАНИЯ покрай Ханс-Кристиан Андерсен както и 2 април е ден рожден на НИДЕРЛАНДИЯ на Карл Велики .....След като Исляма ОТКРАДНАЛ полумесеца от предХристиянски Константинопол Римският Папа през 1099 обвинил Исляма че му е откраднал предХристиянското ЧЕРВЕНО ЗНАМЕ НА БОГ МАРС....Римският Папа изпратил в спомената 1099 година КАРЛ КАРЛСОН ВЕЛИКИ да УНИЩОЖИ Исляма а Той му се върнал в Европа с ПЕРКА на ДИРНИКА и искал да живее на ПОКРИВА на Саграда Фамилия във БАРСЕЛОНА
208
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Нов шок за нашите меки китки и диванни стратези. Генералчето открито казва че дори да удрят дълбоко в Русия това няма да реши изхода от конфликта, тоест така и така ще загубим дайте да трепем колкото можем повече. Така е , змията като умира хапе най много.
207
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
При атомна война първите 36 часа да оцелееш с фенерче?! Ами високоенергийните частици който ще направят тялото ти на радиоактивна каша с големи петна от мъртва тъкан с фенерчето ли ще ги светиш. Тия генерали бе... Как им дават тия звания с томбола в лунапарк ли ?
206
2
 
24
 
! Отговори
1234 преди 3 месеца
Добре,че никой не се интересува от мнението на сдухани военни пенсионери .
205
18
 
3
 
! Отговори
къде сте преди 3 месеца
"Булгаргаз" заяви още по-ниска цена на газа през февруари. Къде сте пропагандатори?Щяхме да мрем от студ и глад без руските горива. За пореден път опровергани (както за тридневната война и ли още преди това, за това, че само луд би си помислил, че руснаците щели да нападнат Украйна!).АХАХАХ!
204
4
 
11
 
! Отговори
Наближава финала преди 3 месеца
Денацифицираха третия райх, тогава бяха само немците с Италия , Япония и нашата тогавашна сглобка! Сега денацифицират Украйна, но наближава финалния бос ФАЩ и както на електронните игри се изправят и старите по-слаби босове за финалната битка, в която фашизма ще бъде изтръгнат веднъж завинаги от Европа, ФАЩ и света!
203
4
 
25
 
! Отговори
Тома неверни преди 3 месеца
Да не забият руснаците пак байрака в Берлин????
202
8
 
2
 
! Отговори
Правилно!!! преди 3 месеца
НО КОМЕНТ!
201
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ако сте забелязали, западните държави воюват срещу по-маломощни и селски държави, срещу по-сериозни и развити държави, не смеят да воюват, а действат подмолно, потайно и дългосрочно, използват и чужди ръце да вадят кестените от огъня, те не смеят да нападат и да воюват лице в лице директно с равни на тях, използват други методи, извода е, че чрез война срещу равни държави, западна държава, не може да спечели, не може!