Банда канибали опитаха да изядат жена жива

В Москва непълнолетни скинхедс нападнали 32-годишна жена и се опитали да я изядат, предварително опичайки я на огън
21 дек 2007 10:58,
84
Банда канибали опитаха да изядат жена жива
Охраната на гробището, изглежда, е останала ревнодушна към това, което се случва на нейна територия. Снимка: tden.ru

В Москва непълнолетни скинхедс нападнали 32-годишна жена и се опитали да я изядат, предварително опичайки я на огън, предаде Newsru.

Първо канибалите отрязали от тялото й парче месо, а след това се опитали да свалят скалпа й.

На помощ й се притекли бездомни и случаен минувач. Сега жената, която освен физическата болка е преживяла и невероятен шок, е в болница.

„Нападнаха ме, докато вървях по тротоара, който минава покрай гробището“, разказва Жанна.

„Крещяха нещо за евреите, за Хитлер, но аз така се изплаших, че не разбрах венага какво говорят и какво искат да направят с мен. След това двама ме хванаха здраво, а третият с нож започна да реже парченца месо от тялото ми. От ужаса и болката съм изгубила съзнание. Помня само, че тези момчета запалиха огън и започнаха да пекат отрязаните части от тялото ми“, казва жената.

Осъзнавайки, че ще я изядат, Жанна изпада в безсъзнание. Тя идва на себе си едва в болницата.

Оказва се, че минувачи са прогонили канибалите и прибрали губещата кръв млада жена. Свидетели на всичко станали бездомници, живеещи на гробищата.

Изплашени до смърт, двамата мъже седели в храстите и гледали как младите изверги издевателстват над Жанна. Когато тази чудовищна оргия достигнала апогея си и момчетата започнали да пекат месото на още живата жена на огъня, просяците се опитали да спасят жертвата.

Докато единият отвличал вниманието на озверелите момчета, другият хванал под ръка умиращата жена, изнесъл я на пътя и я оставил в канавката с надеждата някой да й помогне.

Жанна била прибрана от шофьор на „Жигули“, който я откарал в една от московските клиники. Нацистите се уплашили, че случайният свидетел може да се върне и то вече не сам, и избягали.

Лекарите, приели Жанна, казват, че никога в цялата си практика не са виждали подобно нещо.

„От лявата ръка на пациентката беше изрязана мускулна тъкан. По правило при подобни случаи човек умира от шока от болката. Удивително е, че Жанна дори е останала в съзнание и помни, а от такова зрелище мнозина вероятно биха полудели. Да видиш как пекат на огън парчета от тялото ти и ги ядат“, казват лекарите.

Медиците са оперирали Жанна. Тя има няколко десетки шева.

„Добре, че ножът на престъпниците не е бил много остър и не са успели да свалят скалпа й“, казаха от болницата. Лекарите съобщиха, че не са засегнати жизненоважни органи и Жана ще се оправи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
1
 
! Отговори
Myleena преди 16 години
Писна ми от *** със завидно самочувствие на знаещи!Умирате да лижете *** на някой уродлив *** издигайки го на пиедестал,явно така се чувствате значими, комплексирани мижитурки!За съжаление е пълно с такива като вас-още неосъзнати *** готови на всичко за да се харесат на господаря си!(Сега трябва да търпя и още един мандат на "Супермен",заради комплексираните лизогъзци подхранващи егото му!) Чудно ако джуджето Хитлер беше живо, как щяхте да разпределите любовта си към властните мъжаги?!
44
0
 
1
 
! Отговори
ирина преди 16 години
41 ТИ СИ ПЪЛЕН БЕЗУМЕЦ,ДА НЕ ЖИВЕЕШ В ГОРАТА?
43
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Докато в БГ ВИ ОМАЙВАХА С ЛЪЖЛИВИ ПОДВИЗИ И ВЕЛИЧИЕ НА РУСИЯ АЗ СЪМ ЧЕЛА И ГЛЕДАЛА ДОКУМЕНТАЛНА ЛИТЕРАТУРА ЗА СЪБИТИЯТА В СВЕТА И СЪМ НАЯСНО ЗА ТАЗИ ,,ВЕЛИКА КОМСТРАНА,,ВИЖ И ВЕЛИЧИЕТО ОТЗАД НАПРЕД,АКО МОЖЕШ,АКО СИ СЕ ОТЪРСИЛ ОТ КОМ.МАНИПОЛАЦИЯ ОТ ГОДИНИ ПРОВЕЖДАНА В БГ.А ЗА Поликовская не се съмнявай знам много повече истини от теб.Тя е последствие ,за жалост и показва лицето на политика водена от комунизма около век.
42
0
 
1
 
! Отговори
ирина преди 16 години
по добре млъкни изобщо не си запознат с история,какво е комунизъм и национализм. първо Путин стана човек на годината пише в известният американският вестник "ТАЙМС"за достижения в управляването. второ целият свят потвърждава,ама от умните и образовани хора,че РОССИЯ допринесла най много на света за мир,тъпите за вас и омразните руснаци спечели всички битки и войни,възстановиха се след огромна разруха,а вие българи още не можете да се оправете,дори ставате по зле,а с тази злоба и завист само още повече отблъсквате добрите хора от себе си,тези които проливаха кръв за вас. не съм виждала по злобен народ от вас,всички ви криви,по далеч от носа не виждате нищичко.
41
0
 
1
 
! Отговори
bez ime преди 16 години
tezi rusnaci za6to ne vzemat da gi ogradqt s bodliva tel i da si stoqt tam da si pravqt kakvoto si iskat!Da piqt i da se biqt te drugo ne mogat!Sled Kitaycite te sa nay golqmata zaplaha za 4ove4estvoto!
40
0
 
1
 
! Отговори
az преди 16 години
Не е вярно, че не е имало изтребване на евреи, но Хитлер е изтребвал бедното и средното съсловие от тях. Част от богатите евреи са спонсорирали политиката на Хитлер, но голяма част от тях бягат в Америка. Че как иначе такава млада държава ще достигне до такова развитие, разбира се, че с парите на евреите.
39
0
 
1
 
! Отговори
panzer преди 16 години
не може да насаждаш великоруски шовинизъм, и да нямаш нищо общо със такива неща,... и хитлер надали лично е горил евреи в камерите.като за начало може да прочетеш "Руски дневник" на Политковская
38
0
 
1
 
! Отговори
lidis преди 16 години
Комунизма е най висша степен на нацизма.В случая криворазбран национализъм.През войната руснаците са яли умрелите трупове.Канибали са отдавна .Питайте северните им съседи ,има го описано в много книги.и се знае от разкази на очевидци.Атова за пияниците и наркоманите в Русия е световна истина.БОЛНИ ГЕНИ СА ПИЯНИЦИ И К..ВИ.
37
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Путин едва ли има нещо общо с инцидента, щеше да се забележи ако ядеше хора по гробищата :)
36
0
 
1
 
! Отговори
ирина преди 16 години
боже,защо изливате тук злоба един на друг,навсякъде по света се случват ужаси,а вие ги подхранвате след като се карате помежду си.
35
0
 
1
 
! Отговори
ирина преди 16 години
гледай да не стане обратното
34
0
 
1
 
! Отговори
panzer преди 16 години
Това е Путиновата младеж, щото национализмът е официалната руска политика днес, а ние сме тръгнали да го каним тоя ***(к)ин!
33
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
АМИ ***..ПОНЕ ДА БЯХА ФАНАЛИ НЯКОЯ МАЛКО ПО МЛАДА..ТАЗИ 32 ГОДИШНА КОЗА ТРЯБВА ДА Е БИЛА ДОСТА ЖИЛАВА..ТЯ СИ Е ЗА ДОМАШНО ПЕЧЕНЕ..В ТЕНДЖЕРА ПОД НАЛЯГАНЕ..АКО БЕШЕ 15/19 ГОДИШНА СТАВА ЗА БАРБЕКЮ..А ИНАЧЕ НОРМАЛНО ЧЕ НЕ СА Я УБИЛИ..ИНАЧЕ ЩЕ ХАПНАТ НА ДВЕ НА ТРИ И ОСТАНАЛИЯ МАТЕРЯЛ ЩЕ СЕ РАЗВАЛИ..А ТАКА СИ Е ПРЯСНО И НЕ СЕ РАЗВАЛЯ МЕСОТО..И ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА КАНИБАЛИТЕ..НАСКОРО ЗАПОЧНАХ ДА СИ ПРАВЯ КОНСЕРВИ ОТ ***..С ТЯХ ХРАНЯ КУЧЕТО МИ..ХАЙДЕ ДОБЪР АПЕТИТ
32
0
 
1
 
! Отговори
kanibal преди 16 години
Vmesto da i rejat ot rycete da i bqha otrqzali cicite
31
0
 
1
 
! Отговори
mente преди 16 години
otvratih se,kak moje takova ne6to yjasstt naprao gadnomi stana a tez *** ko gi vurjat na 4everme dali nqq se zamislqtt...basi izrodskoto...gorkata jena... hora sekvi ;) dano se opravi momi4eto..
30
0
 
1
 
! Отговори
rusnak преди 16 години
ei dnesbg, 6to razkarahte linka na mom4eto s qkite tupanici, meleto be6e qkooo:)
29
0
 
1
 
! Отговори
rusnak преди 16 години
sega sled kato obqdvah obilno sus vkusni manji da vi otgovorq muhliovci, 27 tuhi4ko, za6toto nqma da mogat da ti za6iqt dupenceto vuv Pirogov, 28 ti ne6to si ql gubi mai??
28
0
 
1
 
! Отговори
- преди 16 години
Прекалено сте необразовани - това не ме учудва защото тук е пълно с *** дето само в такива форуми може да им се чуе думата.Ако малко повече знаехте, щяхте да схванете, че ако написаната "новина" е вярна, това най-вероятно са някои нещастници и нямат нищо общо с фашистите и с фашизма.Колкото до т.нар. скинхедс - нека малко се образоват и те и да разберат, че не е имало изтребване на евреи,няма никакви доказателства за това и те просто са едни нещастни хорица с промити умове.Не можем да ги обвиняваме, че са се поддали на масовата хипноза - все пак тя се прави от професионалисти и то години наред.Но все пак, за да претендира човек за нещо, трябва да види нещата поне от 2 гледни точки,не само чрез пъпа си.
27
0
 
1
 
! Отговори
ilian преди 16 години
ei "rusnak" ti kvo se pravi6 na otvarq4ka i se zaqjda6 tuk s drugite. vie ste edno piqndursko pleme a i na vsi4koto otgore ne moje da karate koli i iztrepvate nevinni hora. q mlakvai da ne ti se zatvori ustata s tupanica. mnogo si smel v neta ama 1:1 sigurno 6te se osere6 v ga6tite. are iz4ezvai....
26
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
tova e 4ifutska izmislica