Провокации на гей парада във Варшава

Полски ултранационалисти хвърляха пиратки
Обновена: 11 юни 2011 20:51 | 11 юни 2011 20:51,
237
Провокации на гей парада във Варшава
Снимка: БТА

Полски ултранационалисти хвърляха пиратки и скандираха антигей лозунги на гейпарад във Варшава, предаде ДПА.

Демонстрантите настояваха за законни права на еднополовите двойки, по-голямо участие на правителството в борбата срещу дискриминацията и закони срещу изразите на омраза срещу хомосексуалисти.

Няколко хиляди гейове, лесбийки и техни привърженици бяха заградени с кордон от полицията, за да бъдат защитени от по-малка група от контрадемонстранти, които скандираха лозунги като "Мъж и жена: Нормално семейство".

Демонстранти на гейпарада развяваха знамена с цветовете на дъгата, танцуваха под звуците на техно музика и издигаха лозунги с надписи "Любовта не изключва".
Група жени, облечени като медицински сестри, носиха знамена с надписи "Хомофобията е лечима".

Варшава организира гей паради от 2001 г., но хомосексуалността остава много чувствителен въпрос в предимно римокатолическата страна.

Гей паради бяха забранени през 2004 г.и 2005 г. от тогавашния кмет Лех Качински, припомня БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


237
Още по темата: Варшавагей парад
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
193
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
То заради такива като него. *** стана толкоз модерна и за тва казват,че Европа до 2050-60та година ще е предимно ислямска. Щото хората вече не раждат и не отглеждат деца. Щото да си *** е модерно!
192
6
 
1
 
! Отговори
DIMATA преди 12 години
ВСИЧКИ ХОМОСЕКСУАЛИСТИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЗАТВАРЯНИ В ПСИХИАТРИЧНИ КЛИНИКИ, ТОВА Е ПСИХИЧНО ЗАБОЛЯВАНЕ И С ВРЕМЕТО ВСЕ ПОВЕЧЕ СЕ ИЗРЪЩАВАТ И СТАВАТ ПЕДОФИЛИ, ИЗНАСИЛВАЧИ НА ДЕЦА И КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ. ХОМОСЕКСУСАЛИЗМА Е БОЛЕСТ.
191
1
 
2
 
! Отговори
2121 до 210 преди 12 години
Изключително блестящ Ентелект!За сведение самоКСЕНОФОБ човек мразещ чужденците!А бе аз нали ви казвам: Тоя не е гей, тоя е обикновен ***!
190
2
 
3
 
! Отговори
до 205 преди 12 години
В резултат на хомосексуалните извратени теории в Древния Рим реакцията на обществото е възникването на Инквизицията!Обърни внимание на историята !Нищо ново под слънцето!И педеласлъка е стар колкото света.Виж какво се е случило с твоите предшественици, които са разсъждавали точно като теб!Не си особено оригинален!
189
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А ти Unabomb не заблуждавай приятелката си. Признай и че си обратен да не се надява момичето на нещо повече от теб.
188
3
 
3
 
! Отговори
Unabomb преди 12 години
Благодаря, можеш да го кажеш на приятелката ми. Със сигурност нея изключително много я интересува мнението на един комплексиран ксенофоб без име и лице за моята сексуална ориентация.Във всеки случай, тя знае по-добре от теб.Върви се чукай без презерватив, размножи си просташките гени, и *** от гонорея.
187
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не съм казал да ги заколим. Само да наречем нещата с истинските им имена. Да си обратен е болест, както всяка друга. Ако се родиш инвалид не е по-различно. Не си виновен ти. А за чалгата нищо не съм споменал 207. Може би не си се научил да четеш добре.
186
2
 
4
 
! Отговори
2121 до 205 преди 12 години
Съжалявам, че трябва се изкажа поостро отколкото съм свикнал, но човек който нарича зачеването на дете "егоистичен акт в този пренаселен свят" ми изглежда като психически болен/наймеко казано/!Найголямата радост раждането на дете!Не си хетеросексуален!Лъжаш!Ти си един скапан ***!
185
4
 
1
 
! Отговори
Unabomb до 206 преди 12 години
Да!Да обявим чалгата за национално богатство! Тя проповядва безразборен секс с хора от противоположния пол, който, по вашата логика, е нещо естествено! Безразборен секс! Без презервативи! Без аборт и хапчета!Предлагам също да заколим всички хомосексуални овни на следващия Гергьовден, защото не природата ги е създала такава, а те са се подвели по модата и е техен избор, разбираш ли.Ето ви ОЩЕ НЕЩО за гледане: youtube/watch?v=qpEwZ6ysADs
184
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Човекът, както всички останали бозайници на тази планета е създаден хетеросексуален. Ако случайно не знаете сексът е нещото, чрез което се зачеват децата. Вярно е, че в началото на 21ви век човекът ползва сексът предимно за забавление, но въпреки това. Сексът между двама мъже или две жени е най-малкото противоестествено деяние. Тоест нещо против природата на човека. Страшно е като си помисли човек даже, че това болестно състояние на хората се счита в днешни дни като нещо нормално и даже модерно!
183
3
 
5
 
! Отговори
Unabomb преди 12 години
Интересно е, че въпросният коментар бе написан от хетеросексуален човек, а дискусията отдавна бе обърната.Никой не ви кара да ходите на гей парада, аз също няма да ходя. Но хетеро парада по Пайнер Мюзик, чалготеки, градинки и паркове е 365 дни в годината. Това не е ли по-малко противно?Хетеросексуалистът излага като главен довод зачеването - разбирай егоистичен акт на създаване на още едно човешко създание в този пренаселен свят. И прочети това: vhemt.org/
182
5
 
2
 
! Отговори
до 202 преди 12 години
Резонен въпрос!Ако го конкретизирам, както е прието в криминалистиката при извършване на престъпление, КОЙ ИМА ИЗГОДА?Ами нае първо четене изгода от изчезването на бг нацията поради ниска раждаемост, която ще стане нулева, ако всички обърнем халката, имат МЮСЮЛМАНИТЕ, защото ще могат да се настанят удобно тук и да закръглят ислямската дъга в Европа!Та така!
181
4
 
3
 
! Отговори
2121 до 201 преди 12 години
Благадаря за коментара!И да искам не бих могъл да намеря подобра илюстрацияе на мислинито на един хомосексуалист!Подмяна на тезите , естествено:От дискусия за или против демонстрацията на сексуална ориентация /гейпарада/, хомомозъка лукава обръще спора в : в за и против гейовете!Естествено е човек да не е съгласен с демонстративно налагане на сексуална ориентация без притова да има нищо против гейовете!Но е необходимо гейовете да бъдат изкарани жертви, за да оправдаят парада си!
180
4
 
2
 
! Отговори
това да не е мода преди 12 години
Да си гей май е някаква мода или герой,щом се вдига шум и се правят паради,какво означава ,че е нова мода и скоро няма да има нормално забременяване и нормално раждане.Целия свят е обратен и това е опасно, но някой хора заради избори позволяват да има такива паради ,всичко е умишлено ,за да има гласовете на геовете.Кажете какво ще стане ако всички станат
179
6
 
4
 
! Отговори
Unabomb преди 12 години
Мръсните фашисчета намесват Левски, Ботев и Раковски, борци за свободи, в гей-парада, който в България си е някаква форма борба за свобода (макар в други държави да е чист порнопарад).Мръсните фашисчета май не са чували за герои от техния пантеон като Ернст Рьом. За тях е противоестествено да си хомосексуалист, противоестествено е да си *** и да се множиш. Трябвало да се водим по природата.Ако се водехме по природата, сега всички щяхме да се голим, да се сношаваме и да се пощим в парка.
178
4
 
6
 
! Отговори
2121 преди 12 години
*** в момента натягат пружината на общественото търпение!Поинеже мислят само за *** си и не познават историята на Древните Елада и Рим, не знаят какво ще последва след 50 г. не само в Бг а и навсякъде по света където го правят!Колкото поВече натягаш една пружина , толкова пожесток е обратният удар!
177
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Българите са *** народ и затова държавата им е такава клоака.
176
6
 
6
 
! Отговори
StereoTip преди 12 години
дано има жертви на нашия гей-парад дето предстои, смърт за тия ***
175
2
 
0
 
! Отговори
серГЕЙ Станишев преди 12 години
Другари, обратното броене продължава.Остава по-малко от седмица до соц-гей парада на 18-ти.
174
6
 
8
 
! Отговори
ПРЕДЛАГАМ преди 12 години
Ако и тази година участници в гей-парада водят със себе си и деца /разбирай - всяко човешко същество под 18-годишна възраст/, да се налагат най-строги санкции на онзи, който ги е довел.Ако тийнейджйри, ненавършили 18 г. са дошли да участват в този парад сами и по свое желание, отговорност за тяхното участие да носят организаторите на парада!За да не оставаме само в сферата на пожеланията, съответните властимащи органи да се съберат още в понеделник и вечерта по БНТ да бъде обявено решението им