Египет няма доказателства за бомба на руския самолет

Кайро очаква разяснение от Русия
17 ное 2015 16:11, Елка Василева
19
Египет няма доказателства за бомба на руския самолет
Снимка: Reuters

Оглавяваната от Египет международна комисия, разследваща разбиването на руски пътнически самолет над Синайския полуостров, не е открила доказателства за бомба на борда, заяви висш служител от египетското министерство на гражданската авиация, цитиран от ДПА и ТАСС.

Още по темата

"Досега комисията не е открила доказателства, потвърждаващи хипотезата, че самолетът се е взривил в резултат на терористични действия", каза служителят, пожелал анонимност.

По думите му Египет засега не е получил от Русия официално потвърждение, че причината за катастрофата е била тероризъм.

"Очакваме разяснение от руските власти и проучване на открития от тях доказателствен материал", заяви той.

По-рано директорът на руската Федерална служба за сигурност Александър Бортников каза, че катастрофата е била причинена от терористичен акт.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименБи било удар за компанията "Еърбъс", ако самолета е паднал при първите си полети. Самолет който лети 18 години и изпълнява над 20 000 рейса, ако падне, трудно това може да се отнесе към производителя. по скоро нещо експлоатацията или друго....Явно не си спомняш как тръбяха западняците при катастрофа на ТУ-154 по на 20 години,че са дефектни и остарели.Но ако 20 годишни западни самолети катастрофират,всяка катастрофа е дело на луд пилот,атентат,но никога на техническа повреда.
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А защо според Египед Путин изчака международна експертиза, а? Пък сега, нееее, не сме ние....
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
12.Е да !Без сохупътна войска как ще стане !Ще бомбандират , Джихадистите ще се местят и това правят от 2 години . Това продължава да говори Обама , няма нужда от сохупътна войска , борбата ще бъде бавна и ние ще им свиваме заетите територии !И какво ще става в това време в Европа ? След като до сега са влезли 4,000 джихадисти !
11
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До до 12нея ни осветли
10
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
11.Че е свален, свален е но как ?Руснаците потвърждават че е атентат.Както много хора казват , ще кажат когато трябва .Оланд ще преговаря с Русия за съвместни операции срещу Джихадистите в Сирия !
9
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Великобритания се развика на другия ден че имало бомба в самолета ? Били проследили разговори на терористите?Защо не проследиха разговорите за атентатите в Париж ! И атентата в Бейрут , между двата . Мълчат си разузнавачите М5. Ще помагат на Франция сега ( тя ще си помогне сама, само не им налагайте Американските ценноси на Обама ) Американците казват Кой е Обама да говори от наше име . Не искаме да сме вторият Париж. Не искаме мюсолмани бежанци !Какви са тези " мъже бежанци ".
8
2
 
4
 
! Отговори
garga преди 8 години
До АнонименБи било удар за компанията "Еърбъс", ако самолета е паднал при първите си полети. Самолет който лети 18 години и изпълнява над 20 000 рейса, ако падне, трудно това може да се отнесе към производителя. по скоро нещо експлоатацията или другоПрестанете да търсите непрекъснато конспирации, където те изобщо не съществуват
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Признаването на експлозия би било тежък удар за икономиката и политиката на Египет. Така че е най-добре за тях да не признаят ......."Или признаването за поредната катастрофа с "Еърбъс" евентуално по технически причини,би довело в отлив на поръчките и клиентите на модел самолети на "Еърбъс".Загуби за милиарди,спад на акциите,хиляди безработни и т.н.Не случайно първа Великобритания,където е централата на "Еърбъс" и най-големия им завод,се развика за атентат,а не за техническа повреда."
6
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кайро скоро ще ги има доказателствата, Путин ще им ги покаже!
5
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Признаването на експлозия би било тежък удар за икономиката и политиката на Египет. Така че е най-добре за тях да не признаят .
4
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Работата е ясна. Руският самальот поради техническа повреда се е разпаднал във въздуха"Странно, защото Еърбъс са френски самальоти. ;)Те така ли гърмят по време на полет?
3
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Досега комисията не е открила доказателства, потвърждаващи хипотезата, че самолетът се е взривил в резултат на терористични действия"Хахахха е от какво се е взривил, както си е летял и е казал бум? На балъци ли ни правите, нали имаше и арести на служители на летището?
2
23
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Работата е ясна. Руският самальот поради техническа повреда се е разпаднал във въздуха, а руснаците използват случая за повод да продължат да мачкат опозицията на диктаторът-убиец Асад, под предлог че се борят срещу ИД.
1
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е, или е имало бомба, или както твърдят русолизците за 11,09 / търговският център/-руснаците ца си взривили самолета сами!