Атентатът – урок за политиците, че с войни мир не се прави!

В България се предприемат всички мерки, увери премиерът Борисов
29 юни 2016 16:00, Елка Василева
64
Атентатът – урок за политиците, че с войни мир не се прави!
Бойко Борисов. Снимка: БТА

Докато се водят тези войни и се поставят хората под бомбардировки, да нямат избор от каква ракета - американска, френска, руска или турска, ще загинат - това ще бъде настоящето. Надявам се това да е пореден урок за политиците, че с войни мир не се прави, заяви премиерът Бойко Борисов пред български журналисти в Брюксел, помолен за коментар на снощния терористичен акт на летище "Ататюрк" в Истанбул.

Дали атентатите са в Истанбул, Париж, Белгия, или в руското метро - еднакво близко е и еднакво далеч. Като разстояние няма значение, освен че положихме усилия да приемем самолети и да помогнем на трафика във въздушното пространство, отбеляза премиерът.

Това е пореден атентат в Турция, снощи изразих съжаление на ръководството на турската държава и на всички пострадали. Това е изключително голям удар срещу тях, за туризма в региона, каза Борисов.

В България всички мерки, които на теория трябва да се вземат, се взимат. Министрите на транспорта и на вътрешните работи проверяват летищата. Знаете, че извадихме навън проверките на пътниците, както е и в Брюксел, отбеляза министър-председателят, попитан за мерките за сигурност по българските аерогари. /БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
3
 
20
 
! Отговори
чичо пенчо преди 7 години
Нашата вечна тактика е "селски тарикатлък",а основни способи са присламчване ,снишаване и всички характерни мародерски действия
10
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А дюнержиите не ни ли пАзеха. Да не би да се отказаха. И като проверяват колите на летището да не би джихадистите ще ги спрете да не ви гръмнат. Спасението е затваряне на границите и екстрадация на всички съмнителни елементи. Иначе спасение няма от необявената война защото незнаеш от кой да се пазиш.
9
2
 
25
 
! Отговори
razgradski pop преди 7 години
това, че в България няма атентати не означава че сигурноста е на високо ниво...няма атентати, защото терористите не са поискали...за щастие на народа ни, никой не се интересува от България...ако нещата се променят, виж какво става тогава...
8
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бре , бре .... то червените тикви много са войнствени по форумите . Като сте толкова разбирачи , защо не защитихте социализма и Тодор Живков с автомати , а се скрихте под полите на жените си .Сега ръсите мозък и морал , който не притежавате . Браво на г-н Борисов за умното и правдиво изказване. Истински Българин , а не мижитурка като Станишев .
7
11
 
23
 
! Отговори
zeus преди 7 години
Баце няма как да знае, че Платон е казал: Ако искаш мир - готви се за война!
6
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя е мн. добър да обяснява на цървуланите по улицата какво трябва да се направи. Като отиде в ЕС не знаят даже кой е ?!
5
11
 
3
 
! Отговори
Балтона преди 7 години
Ей че мъдър е този бат Боко. Обаче има един сигурен начин мир да се постигне с война. Историческа справка - Япония 45-та.
4
10
 
12
 
! Отговори
ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ преди 7 години
БОЙКО БОРИСОВ винагие прав!
3
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Борисов да внимава добре ! Взимане даване с араби да си няма защото и нас ще ни чака същата участ както в Турция.
2
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кажи нещо за амфетаминa.
1
11
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тиквцата пак дава акъл :)Е, нема друг такъв цирк!!