Жертвите на лосиона в Русия – 25. Властите с кампания какво да се пие

Козметичният продукт "Бояришник" причинил трагедията
19 дек 2016 11:14,
217
Жертвите на лосиона в Русия – 25. Властите с кампания какво да се пие
Снимка: Reuters, архив

Двайсет и пет станаха жертвите на алкохолно отравяне в руския град Иркутск след пиене на лосион "Бояришник", който по предварителна информация е съдържал метилов спирт.

Още по темата

Следователи съобщиха, че 42 души са били настанени в болница, 25 от тях са починали, предаде ТАСС.

Кметството на руския град Иркутск изпрати общински служители, охранители и обществени дейци да обикалят жилищата, за да предупреждават гражданите, че е опасно да употребяват козметичния продукт "Бояришник".

Във входовете на блоковете се разлепват обяви с информация за инцидента и предупреждения към населението.

В превантивната си дейност властите отделят особено внимание на социално неблагополучните семейства и местата, където през зимата се събират клошари.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жертвите на чалгата в Бг-тото са милиони.
98
9
 
4
 
! Отговори
Гръдьо преди 7 години
Руски моряци няма в български компании, но има украински, които са в по-голямата си част са добри колеги и професионалисти... взимат заплати между 1000-6000 долара, а в Украйна е доста по евтино...При население от 200 милиона, че се отровили 25 не е нищо... В България ходете по селата и гетата... чудеса.
97
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз живея в Русия и пия само водка и не се тровя кви са тия абдали дето пият глупости !!! Не разбирам
96
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Подигравате се на руснаците ама и българите не сме по различни и тук се случва да се пие течност за чистачки или метилова ракия. Гледайте си собствената ***, че както е тръгнало по-скоро ще изчезнем от руснаците.
95
12
 
5
 
! Отговори
11 преди 7 години
До св.св.Маркс и ЕнгелсАбе делфин, руснаците никога не са искали да управляват света, бе канче с акъл на леген.
94
3
 
14
 
! Отговори
Долче вита!!! преди 7 години
Това са особеностите на руския лов и на руския риболов в градски условия бре!Докато великите държави произвеждат МЕГАкачествен алкохол и са превърнали кулинарията в произведение на ИЗКУСТВОТО то скотовете лющат самогон от табуретки например!А иначе когато са полутрезви изобретяват оръжия за масово поразяване бре!пп-Единствените две причини да съществуват все още са дивата им зима и безпаметния им алкахолизъм!И срещу великия корсиканец и срещу фюрера те нямаха военни контрааргументи бре!Скотове!
93
6
 
14
 
! Отговори
св.св.Маркс и Енгелс преди 7 години
И тоя първобитен народ има претенциите да управлява света... Че те даже да пият не могат...Нещастници средновековни...
92
9
 
17
 
! Отговори
Шоп преди 7 години
***, аз мислех, че рузснаците са върха на сладоледа, а те били обикновени идьоти.
91
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боярышник убил уже 33 человекаЕще 54 человека госпитализированы. Почвам да се разочаровам в тия руснаци и АЗ !!!
90
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре информирани източници от компетентните органи споделят, че са забелязали Обама, маскиран като водопроводчик, да налива зорлем в устите на несретниците лосион за вана.В момента е заведено углавно дело и тече разследване.
89
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Течен *** може ли?
88
21
 
8
 
! Отговори
цезар курников преди 7 години
Пропагандна хибридна сценка типично по американски. В Русия отдавна няма дефицит за каквито и да е стоки. И даже бездомниците си поркат нормална водка. Активно мероприятие на американските тайни служби - хората са изтровени по план, американците имат да си връщат и пускат поредната помия на прасетата, които им вярват и зобят каквото им подадат господарите. Следете информационния поток за подобни произшествия следващите дни в самата Америка! Защото всичко се връща.
87
4
 
6
 
! Отговори
Долче вита!!! преди 7 години
Две са най-добрите питиета в Света бре!!!Качественото отлежало-над 18 годишно шотландско МАЛЦОВО скоч-уиски и знаменитите френски *** бре!Всичко останало е само РЕПЛИКА на тези питиета!Моторно известен факт е коя е най-добрата кухня в Света!А така също къде се произвеждат най-качествените дрехи в Света!Това се екпертно доказани факти бре!А скотовете люскат каквото им падне!Поради този факт краят им е ИСТОРИЧЕСКИ НЕИЗБЕЖЕН бре!пп-Форца Италия и Вив де Франс!А иначе всеки има право -заблуден е!
86
15
 
4
 
! Отговори
разумен преди 7 години
Само будали могат да повярват, че тези хора до един са пили от въпросния лосион и са се отровили. Всъщност става дума за предимно бездомници, но са отровени умишлено чрез нормални храни и напитки. Случаят е типична идеологическа диверсия на ЦРУ, последвал последните закани на Обама срещу Русия във връзка с въображаемите кибератаки. Впрочем инцидентът със самолета, разбил се над Якутия, също препраща към американска следа. Целта - максимално да се очерни Русия на фона на победата в Алепо.
85
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тъжно е, не се надсмивайте над опиянени хора.
84
11
 
5
 
! Отговори
67 преди 7 години
Какво толкова е станало. Тук в България в родната казарма посрещнахме 1981 година содеколон Тройнои закупен от лавката и разреден с ЛИМОНАДА.
83
3
 
9
 
! Отговори
нинов преди 7 години
До Анонимен 96 - лъжеш като ***, изброените продукти се изучаваха в профилираните школи и институти по туризъм, в магазините имаше само кашкавал витоша, рядко балкан, и тебиширено сирене. дори в най-реномираните ресторанти на балкантурист някой знаеше за какви продукти става въпрос, камо ли да говориме за масов внос!
82
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поркането на всякакви *** е сърцевината на НАРОДОПСИХОЛОГИЯТА им!Добре е описано в повечето им литературни и кинематографични произведения бре!Особеностите на руския лов и риболов е нещо като изключение-в лентата пиеха водка УРОЖАЙ бре!Висоцки много добре го описва във своите парчета!В по-голямата си част са СКОТОВЕ още преди Иван Грозний!И такива ще си останат!пп-Препоръчвам в тези студове употребата на френски коняк-ХЕНЕСИ или КУРВОАЗИЕ бре!Аз лично от десетина дни карам на АРМИНЯК-супер!
81
3
 
14
 
! Отговори
гъзпром преди 7 години
явно лосионът е бил менте ако бяха пили антифриз или спирачна течност нямаше да има толкоз жертви
80
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не друг, а самия Путин ще затрие Русия :))))