Съвети за срещи от ангелите на Victoria's Secret

Едни от най-красивите жени споделят как според тях трябва да протече една среща
Обновена: 29 фев 2012 17:41 | 29 фев 2012 17:41,
36
Съвети за срещи от ангелите на Victoria's Secret
Снимка: Victoria's Secret

Мъжете копнеят за готини мацки. Но когато дойде моментът на срещата, краката им се подкосяват, защото знаят, че дамите им са специални и ще очакват нещо специално. Ето какво казват едни от най-красивите жени в света, които покориха милиони мъже, разхождайки се по бельо на модния подиум.

Дауцен Крос, Адриана Лима и Линдзи Елингсън споделят своите впечатления и представи от срещите им със силния пол:

Преди да се омъжиш, каква беше философията ти за срещи?

Адриана Лима: В моята родина, Бразилия, не излизахме по срещи. Всичко се приемаше доста сериозно. Мисля, че повечето хора в страната ми избираха един човек и стояха само с него месец или година, за да разберат що за човек е. Едва тогава минаваха към друг, ако нещата не потръгваха. Но аз все още излизам на срещи със съпруга си. Перфектната среща с него започва с ресторант, някое романтично място с хубав десерт. Говорим си за нас, за връзката ни, а след това в употреба влиза хубавото бельо, парфюм и шоколад. Повече нищо няма да издам.

Опиши ми идеалната за теб първа среща.

Линдзи Елингсън: За мен би била в Ню Йорк. Ще бъде страхотно, ако мъжът ме заведе на някое шоу в Бродуей. Когато се преместих в града, ходех сама, защото ги обожавам. Обичам танците и съм страхотна танцьорка. Там има толкова много талантливи хора, но не знам дали на мъжете им допада.

Дауцен Крос: Да ме заведе на обяд, лек обяд, а не вечеря. Винаги можеш да „избягаш", ако се наложи.

Кой е най-запомнящият се начин, по който си била канена на среща?

Линдзи Елингсън: Срещнах първото си гадже на улиците в Париж след едно шоу. Не изглеждах никак бляскаво. Косата ми беше на една страна, гримът ми течеше и той все пак ме хареса. Помислих си: Този човек наистина ме харесва.

А коя е най-оригиналната среща, на която си била?

Линдзи Елингсън: Всъщност беше през деня. Отидохме в Central Park , където оставихме колелата си. Пихме вино на одеяло в парка. Беше много сладко и оригинално, наистина ми хареса.

Адриана Лима: Когато съпругът ми ми предложи. Беше специална среща, защото в Бразилия Денят на влюбените е на 12 юни, когато е и рожденият ми ден. Той избра този ден да ми предложи брак в един малък, романтичен, италиански ресторант. Беше перфектно!

Дауцен Крос: Не съм излизала с по-оригинално мислещи мъже. Съжалявам, майтапя се. Мисля, че е най-хубаво, когато е изненада: мъжът ти казва да си готова в еди-колко си часа, да облечеш нещо хубаво и идва и те взима. Толкова ли е трудно? Разходка с хеликоптер над Махнатън би била чудесен начин да запомниш една среща.

Останалото може да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ТИЯ ФОТОМОДЕЛИ КОЙ ГИ ЗНАЕ КАК ЩЕ ХАРЧАТ ЕДНО ТАКОВА ДА ГО ИМАШ В КЪЩАТА СИ МОЖЕ С 15 ГОДИНИ ДА ТИ СЪКРАТИ ЖИВОТА И ЗА НИКАКВА РАБОТА НЕ СТАВАТ ДА ГИ НАКАРАШ ДА ТИ ВОДЯТ МАГАРЕТО ПОСТОЯННО ЩЕ КРИВЯТ БРАЗДАТА И РЕДА НЯМА ДА СТАНЕ КАКТО ТРЯБВА И ПОСЛЕ ТРУДНО СЕ ПОЛИВА И КОКОШКИ НЯМА ДА МОЖЕ ДА СКУБЯТ А ПЪК ДА ЗАТВАРЯТ БУРКАНИ МАЛЕ МАЛЕ МАЙКА КАТО ГИ ВИДИ ЧЕ КАТО ГРАБНЕ ЕДНА ВЪРШИНА КАКТО Е СЪС ЗЕЛЕНИЯ БОБ ЩЕ ГИ ИЗГОНИ ОТ СЕЛО ЧЕ ЧАК В СЪСЕДНОТО ЩЕ СЕ СПРА
31
1
 
6
 
! Отговори
до 26 преди 12 години
Не само, аз даже мисля че 80% са жени, които просто завиждат, че не изглеждат така както красивата жена на снимката
30
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо питат моделите как можеш да забиеш ангел на Викториас Сикрет? Да питат Леонардо диКаприо, той по-добре ще знае!
29
23
 
2
 
! Отговори
Валя преди 12 години
19,14,12 и изобщо човека, който твърди, че е написал няколко статии - от "строго научни" през "разсъждения за обществото" , та до "други теми". С една дума - до пенкилера, разбиращ от всякакви теми и пишещ свободно за тях и разбира се, доказващ, че в България всеки разбира от всичко. Та г-н Пенкилер, вие смятате, че работата на модела е просто да си въртиш дирника. Ами, хйде пробвайте да се завъртите на подиума, при това не по 12 - 13 часа на ден, а примерно за половин час. Гарантирам ви мускулна треска от напрежение, което меките ви крачета не са срещали. Това, че дефилирането ви изглежда леко и ефирно отстрани само показва, колко добри са моделите, които успяват нещо толкова изтормозващо - физически и психически, да го представят с такава лекота. Това се нарича висш пилотаж. Иска се освен природни дадености - осанка, фигура, височина, чар, умение да привличаш обектива към себе си и очите на околните, но и способност да поемаш голямо физическо и психическо натоварване.И ако мислите, че за горната снимка е било нужно просто едно щракване на фотоапарата, също много сериозно сте се поизлъгали. Колкото до приносите към обществото, за които толкова много пледирате, нека Ви кажа нещо друго. Един от най-големите стимули в човешката еволюция е именно стремежът към красота, към откриването на съвършените естетически критерии. В този смисъл всяко едно усилие - от строежа на средновековните катедрали до извеждането на определени образци сред жените, не е нещо по-различно от въплътения стремеж на човека да се докосне до красивото и да формира в себе си фундаментални естетски критерии. Красивата жена винаги, във всички епохи се е явявала квинтесенцията на усилието към откриване на философския камък на грациозното, естетическото....Нещо като да откриеш уравнението на красотата. Та още античните гърци са правили това, извайвайки красиви тела от камък, бронз и мрамор. Именно поради това, красивите манекенки и модели, наистина красивите, които работят в класни агенции по света, наистина класните, дават такъв принос за обществото, какъвто явно Вие не можете да си представите. Ако наистина се занимавате с наука (силно се съмнявам да е така), би трябвало да имате що годе някакъв зачатък на логическо мислене и сам да се сетите, че след като обществото е издигнало тези оплювани от Вас модели, а самият Вие с вашите от никому непрочетени статии сте неглижирани, значи има защо да е така!И да, златотърсачките наистина са неприятни. Но има само едно нещо по-неприятно от тях и това са мъжете, живеещи с мисълта, че са недооценени. Неприятни са, защото такива мъже изнасят причината за ниската си самооценка във външни фактори и след това громят целия свят и световната несправедливост, на които те били едва ли не жертва. Няма нещо по-досадно от това.
28
2
 
2
 
! Отговори
космонаФт преди 12 години
до 28аз съм капитанът на кораба, баце, кви билети!? а на тази кифла с мармалад първи мисУим да и перфорирам... документа!
27
4
 
5
 
! Отговори
Фалшиви Инициали преди 12 години
"Разходка с хеликоптер над Махнатън би била чудесен начин да запомниш една среща." - Мдаа ... Знаех си че няма смисъл да се чета цялата статия! Разликите в стандарта са крещящи. Да не говорим, че има много по-оригинални начини да те изненада един мъж, от нещо толкова финансово зависимо. Нали тук става въпрос да си напрегне сивито и да измисли нещо лично отправено към теб с което да засвидетелства обич и уважение!! Тва с хиликоптера всеки с кинти го може. Не, мерси!
26
5
 
3
 
! Отговори
педофил преди 12 години
съфорумците ги откърмих с спермата си,затова са тъй дебилни
25
0
 
7
 
! Отговори
do kosmonaFta преди 12 години
Ami tq Dautsen po princip ima bilet za parvia polet v kosmosa, ama vaprosa e ti dali ima6, za da ti bibitne :D :D :D
24
8
 
20
 
! Отговори
космонаФт преди 12 години
"Разходка с хеликоптер над Махнатън би била чудесен начин да запомниш една среща."а на совалка в открития космос, не искаш ли да ми правиш бибитки?
23
5
 
4
 
! Отговори
Sоmebody преди 12 години
Ай сега ***-кифла ще иска разходка с кугър над Илиенци!Абе ДнесБг хората едва връзват двата края ви промивате мозици с животите на глезени богаташи от холивуд.. малко тъпо - цялата сме я цъфнали, сега и ще завържем хептен от към ценности и "мечти" за принцове във въртолети (щото конете са демоде и МРИШЪТ:) )
22
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Може да поспори ме за правописа.Дерзай и не дразни хахахахахахаха как го каза по-добрите от теб, така те чакат само безсънни нощи насаме с чувството ти за малоценност
21
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
С толкова пари всеки ден може да им е рожден ден,коледа,нова година,абитуриентски бал,първа среща и каквото още си поискат :))))
20
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
1-не защитавам никого, изказвам мнение2- пише се индивидуалност3-при това положение не ми говори за журналистикадерзай и чао
19
4
 
2
 
! Отговори
до 14 преди 12 години
И да ти кажа пола си и да ти опиша колко хиляди обожателки/обожатели имам как мога да ти го докажа тука???????????А факта, че така самоотвержено защитаваш тази прослойка "ВИП" персони говори доста за теб, самоопределянето ти много още.Така че нямам намерение да продължавам спора, защото не обичам да се хабя за дървета без собствена индивидоалност.
18
4
 
2
 
! Отговори
до 17 преди 12 години
Ми имам няколко статии, но понеже не са в тази сфера се съмнявам да си запознат с тях. Някой са строго научни, някой са просто за разсъждения за обществото и други теми. Но не са в колонките дето се пише коя нажкой върти ........ и каква диета ползва и др. подобни, което пък говори много за теб. Можеш да опознаеш човека по източниците му на информация.
17
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Моя *** мозък не възприел нищо друго да са демонстрирали по медиите. И да когато не може да намери адекватен отговор "високо развития интелект в спора" използва определения като "дървен философ". Я ми кажи ти "високо интелигентно и одухотворено създание" какво точно стимулират дадените персони в подрастващите тинейджърки????????????
16
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ииии 14 не ми отговори на въпроса, за това ти какво правиш за ползите в обществото и приноса към културата и тн. Бас държа, че дори и да се налагаше да правиш нещо толкова елементарно като "да си фръцкаш дирника" или както там го казахте няма да се справиш.Не че нещо ама 100% ако си жена дирника ти сигурно е дебел, а ако си мъж мерси не ни го показвай по-добре.
15
2
 
4
 
! Отговори
д0 14 преди 12 години
най-вероятно нямат само това.Просто тъпият ти мозък само това схваща-живота елементарно и просто:) И по български: с дървен философ (като теб)не се спори, затова мисля да те оставям.
14
5
 
4
 
! Отговори
Кюмюра преди 12 години
Тази Дауцен Крос е женена за някакъв ***-***, и тази ще ми дава съвети!
13
5
 
6
 
! Отговори
до 13 преди 12 години
Имат красота и знаят как да я използват значи............Отговори на всичките ми въпроси просто. Те имат само това и това продават. Има си определено определение за подобна търговия, изключително древно, дори се твърди, че е най-древния вид търговия и професия.П.П: По шопски: Га немаш доводи, не се фатай да хортуваш со даскала