Заради тази! Максим заряза Албена

Фигуристът отмени сватбата, защото има нова изгора, партньорката му в шоуто "Ледников период" Татяна Арндголц
9 сеп 2008 11:00,
215

Албена Денкова и Максим Стависки се разделиха.

Двойката са отменили планираната за октомври сватба по време на телевизионното шоу “Ледников период”.

А само преди година Албена призна, че мечтае за красива сватба с Максим.

Тогава българката блесна в руското шоу, заедно с Игор Верник. Сега е ред на Максим да  покаже на какво е способен с партньорката си Татяна Арндголц.

 


Всеки ден Максим и Татяна прекарвали по няколко часа заедно, твърди "Московский комсомолец".

Двамата очевидно изкарват много приятно срещите си. Треньорите на двойката нееднократно забелязвали ласките на Максим - легнал в коленете на Таня, последвано от прегръдка и целувка.

След тренировките двамата си тръгват с кола, нищо че Максим има забрана да шофира след тежката катастрофа, която причини у нас.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


215
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
174
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
е hijo de la luna май
173
0
 
0
 
! Отговори
Joni преди 15 години
Къде е еврейската *** Миролюба Бенатова, за да защити сега сънародника си Максим? Къде е? Иначе всички бяха готови да разкъсат алкохолизирания от мъка и залитнал по хазарта Горсов. Бенатова сега само раздава интервюта какви заплахи е получавала и т.н. Що не направи едно разследване защо Максим Стависки оттърва затвора?! Иначе и беше добре да изпълни поръчката на Нери Терзиева - личната пиарка на Стависки и Денкова. Айде, халал да им е! Жалкото е, че тази руско-еврейска *** сега се присмива на всички българи и парадира как кара червено ауди, а до оная му работа стои някаква *** актриса. Народе ***, докога?
172
0
 
0
 
! Отговори
Името преди 15 години
Някой може ли да ми каже името на песента от клипа? Бая ми хареса.
171
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ТОВА МОМЧЕНЦЕ Е В ДЕПРЕСИЯ ОСТАЕТЕ ГО ДА ГО УСПОКОЯВАТ КАКИЧКИТЕ
170
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Вижте само какво кьорпенце като Татяна Арндголц е набарал Лудия МАКС,не само ще зареже чаплата Албена ами и пресъда ще излежи за такова АНГЕЛЧЕ...
169
0
 
0
 
! Отговори
Anonimen преди 15 години
от тоя Максим!А тая кукличка има очите на Албена, но със сигурност по-малко акъл.
168
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
kato se abstrahirame,4e maxim e za zatvor,tova bebe e 150 pati po-dobre ot taia kukumiavka albena
167
0
 
0
 
! Отговори
az преди 15 години
Помислете си,всички,които сега го плюете толкова много,ако вие бяхте в същата ситуация,какво бихте направили?Дори да сте готови да изтърпите присъдата си,ако ви дадат условна такава,ще пожелаете ли доброволно да влезете в затвора?А това да лежите в затвора,ще ви накара ли да се чувствате по-малко виновни.Не това е най-важно може би,а по-скоро,че не трябва толкова да се нахвърляме на подсъдимите,а на тези,които съдят,поне в случаи като този.
166
0
 
0
 
! Отговори
Една от всички преди 15 години
Като гледам стотици коментари са изписани по темата Стависки.Но колкото и псувни и злоба,колкото и някой да го защитава или не,фактите са си факти.А те са,че той ще продължи живота си на чисто извън Бг,все едно,че нищо не се е случило,друг е въпроса как ще се чувства,дали има съвест,или просто ще изтрие от съзнанието си всичко,свързано със злополуката.Друг факт е,че има толкова много хора,които си плащат,когато погубят човешки живот и никой не разбира за това,а дори и да чуем не ни интересува.Затова истината е,че известността му е повлияла и положително и отрицателно-защото една част от хората ще го плюят затова,че се е измъкнал благодарение на името си,а други ще са на мнение,че именно около случая "Стависки" се шуми толкова пак по същата причина.И всички ще са прави,но най-голямата истина е,че просто законите са ни скапани.И още милион коментари да се изпишат,ако законите не се променят няма смисъл.Те трябва да са еднакви за БЕДНИ,БОГАТИ,ИЗВЕСТНИ И НЕИЗВЕСТНИ!Според мен по този въпрос трябва да помислим всички,защото в случая не е толкова виновен Максим,че не е получил присъда,а че има хора,които не изпълняват присъдите еднакво за всички.
165
0
 
0
 
! Отговори
мм преди 15 години
Тази девушка е на светлинни години от нашата Албенка. И да тича срещу нея няма да я стигне. Максимчо, и сега кой ще те държи за ръчичка като се о.акаш ? Няма да е Татянка, бъди сигурен.
164
0
 
0
 
! Отговори
дед преди 15 години
Да така казват французите!Други пък викатче било карма!Знам ли?Добро и лошо, щастие и нещастие и да не ги изброявам други вървят ръка за ръка.Живота,това че съм жив е най-хубавото нещо което имам,всичко друго е нищо затова нема да се косим като ще ми мине.Айде де!
163
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Супер добре и точно казано! Браво!
162
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
... дано се намери кой да го гръмне ...
161
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ами тази е в пъти по - хубава от Албена. И освен това най - сетне Албена ще престане да прави *** коментари по медиите, според които те с Максим са жертвите и едва ли не не са виновни за нищо. Може би и за Албена ще е най - добре да се изнесе нанякъде, защото и тя се изцапа много покрай този скандал.
160
0
 
0
 
! Отговори
Maestro преди 15 години
Абе ти можеш ли да четеш, бе????????? Някой да не ти е избол очите? Колко пъти да кажа, че не го защитавам? Я си помисли, за някои от другите катастрофи с пияни шофьори вдигна ли се толкова шум? За , който уби майка и дете на цариградско? За момчетата с мерцедеса, които блъснаха 19-годишно момиче в Младост и избягаха? Да су чул да са осъдени? Добре, че поне майката дето отнесе покрива на колата и уби младежите на пътя Варна-София (мисля, че на този път беше) я осъдиха. Ама някой коментираше ли за тях? Ами роднините на жертвите? Мислиш, че не са страдали и не продължават да страдат, като близките на Мануела и на загиналото момче? Мислиш ли, че другите, които са се измъкнали, не заслужават и те наказание, че си седнал да говориш само за Максим. Примири се, такава скапана ни е държавата и Максим няма да е последния, който така се измъква. Колкото и жалко да звучи. Против съм злобата към който и да е, дори да го заслужава. Защото българина е станал толкова злобен и гаден, колкото не съм си и представял, че може. Ти си поредното доказателство - с какво си по-различен от Максим, че желаеш смъртта на децата ми? Той поне не го е направил умишлено. Докато на теб злобата и гадостта са ти в главата и заради такива като теб за българина на запад се говори с лошо. Кой нормален човек, ми кажи, ще пожелае смъртта на нечии деца. Боже, ума ми не го побира, какви хора има в тая държава. А какво значи пък, че карането пил не е като грипа? Знаеш ли колко познати имам, които като взеха книжка викаха : "Аз пил няма да карам, не искам да убия някого" И наистина не караха пияни. Но се случваше след някой купон, да не им се чака до сутринта и на градус да си се качат в колата. Я си представи, че си на купон, че само ти имаш книжка и кола от всички присъстващи, на нечип вила сте и на някой му става нещо сериозно и спасението е в болница. Няма ли да рискуваш и да опиташ да спасиш приятеля си, дори да си на 2-3 бири? Или ще кажеш "Аз от 12 години не съм карал пил, няма и сега" и ще го оставиш така? Никога не знаеш какво ще ти се наложи да направиш, така че не ми разправяй, че хората не карат пили. А максим си е карал пил, просто защото се е самозабравил и си е мислел, че на него няма да му се случи. Но се случва. И вече се надявам негратотни хора като теб (неграмотни сте, щом не четете, че не го защитавам, а лобирам за по-голяма справедливост от това да осъдят само Максим - да осъдят с него и всички останали като него, и да се спре с тази злоба и да си помислим, кой носи отговорността такива хора да правят такива неща - държавата.
159
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
I texta na statiata e takuv!!!!!!!!!!D.n.e.s.bg, ne mozhe li malko po-bezpristastno, molia?
158
0
 
0
 
! Отговори
читателка преди 15 години
ами замина си ненаказан за Русия и какво искате да прави...
157
0
 
0
 
! Отговори
kukuriak преди 15 години
Tipi4na ruska oligofreni4a postanovka. Texni4no sa dobri izpalniteli, no postanovkite im sa naivno oligofreni4ni. A toi se okazva mnogo nepo4ten. Ruska mu rabota kakto kazva #125.
156
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
и аз се влюбих в тая мацка!!!
155
0
 
0
 
! Отговори
Дани преди 15 години
Искам супер тежка присъда за тази *** гад! Уби човек, съсипа здравето и живота на едно момиче и сега си лайфи - няма ли съвест този ***?

Спонсорирани публикации