Scorpions ще купонясват из софийските кръчми

Рок легендите ще изнесат концерт на 25 октомври на ст. "Академик-Плиска"
24 окт 2010 10:30,
52
Scorpions ще купонясват из софийските кръчми
Снимка: БГНЕС

Рок легендите от Scorpions ще вилнеят довечера по кръчмите в София. Легендарната група пристига днес и довечера ще се впуснат из нощния живот на столицата, пише 24 часа.

Феновете да ги дебнат край елитните ресторанти и клубовете.

За концерта утре около стадион "Академик-Плиска" ще бъде изградена буферна зона с 3 КПП: на ъгъла на ул. "Христо Чернопеев" и "Александър фон Хумболт" за вход 1, на ул. "Христо Чернопеев" за вход 2 и откъм локалното платно на "Цариградско шосе” до хотел "Плиска" за входове 3, 4 и 5.

Ще бъдат затворени и улиците "Яна Лъскова", "Христо Чернопеев", "Галилео Галилей" и "Александър фон Хумболт" между 7 и 22 ч.

Ахат ще подгряват Scorpions на концерта на 25 октомври

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
3
 
! Отговори
KREMENA ST ZAG преди 13 години
DIMEK,,:::Samo paaadat julti lista i zatrupvatt tvoite slediii.,,.__.tva e pisenta...na OMEGA
20
3
 
2
 
! Отговори
Купонджия преди 13 години
И ще си от..бат на евтини бугарки.
19
0
 
3
 
! Отговори
NORA/LONDON преди 13 години
tcudesno,proferke)))) dnes v FORUMUT e veselo-GO AHEAD i srazqvayte vragovete((( KrImentceto su6to e A BIG HUGE-pozdrav ot LONDON-otcete bulgarskiq ezik ,molq Vi
18
0
 
7
 
! Отговори
8-ия ден преди 13 години
Съжалявам, опита ми да напиша на латиница имената на групите се оказа катастрофален, но дължа отговор на един форумец, че има и добри източни групи, като ще спомена само две поляцитеЧервените китари, със Северин Краевски, и унгарците Омега като тяхната песенМомичето с перлените коси успешно стана кавър на Скорпиънс като е със заглавиеБелият гълъб, разбира се оригинала е ...много по-добър...
17
2
 
1
 
! Отговори
Берта-ROBERT преди 13 години
ши станвъм , чи имъм рапта и требе дъ писвъми думашн. рабути--.-.-.-.омиръм зъ тебииииииииииииииииииииии
16
2
 
3
 
! Отговори
prof.LUBA KUL.до ско преди 13 години
Моите уважения скорп. фен , но не Ви позволявам и е недупостимо Вие един обикновен фен да ми правите забележки тук в това медийно пространство аз съм всепризната профисорка и едва ли Вие сте човекът , който ще ми правите забележки - аз на Вас да , но Вие на мен - не !!! Не позволявам и не приемам неуважаеми г-н скорп.фен !!! Надявам се и смело вярвам , че съм била добре разбрана от Вас !!! А по повод дамата Крим. Ст.Заг. е изключително образована и невероятен философ!!!!!!
15
1
 
4
 
! Отговори
8-ия ден - корекция преди 13 години
съжалявам - не тези иероглифи - а Gyöngyhajú lány-Момичето с бисерните коси...
14
0
 
2
 
! Отговори
Super преди 13 години
Довечера всички в Блек Лодж - там ще са
13
3
 
5
 
! Отговори
KREMENA ST ZAG преди 13 години
Laskatilnu e za Meni-4i idno 97%-Ti si sa KUNcintriral f Moita usoba...Za muzika -bilo Simfuni4na,Opirna,POP,,Rock-Mok.Apak. ku Va putfana na temi:IKUNOMIKA,ISTORIA,F I L U S O F I A -Litiratura, ARHITEGTURA,Knigi ,afturi.....As ,ut Meni tuka_/viarvai/ samu ima da sa u4iti....Siga,Skorp.FAN,si pliui na pititi i sa fturvai f Nidrata na FOROMdjiistvotu-pi6i-as shi 4ita samu...
12
0
 
2
 
! Отговори
скорпиънс фен преди 13 години
да,ама титанът на мисълта се обижда....а prof.LUBA.KUL...много сори,ама се пише форУм,и Обиждам. нали сме българи,все пак.
11
2
 
8
 
! Отговори
prof.LUBA KUL. преди 13 години
Аз съм на мнение , че дамата на име Кремена Ст.Заг. е една интелигетна и доста образована жена , нейните коментари са на изключително високо ниво и стил и за това не всеки може да ги разбере и много Ви моля скъпи форомисти не я нападайте и не я убиждайте , а се постарайте да разберете стилът и и се пообразовайте , тя е невероятен титан на мисълтта !!! Поздравявам Ви мила Кремена от Ст.Заг. !!!
10
1
 
4
 
! Отговори
скорпиънс фен преди 13 години
видя ли,кременче,какво става,когато пишеш неразбираемо...изтриха те.
9
6
 
4
 
! Отговори
скорпиънс фен преди 13 години
не те предупреждавам,просто ти казвам,че е супер ограничено да си нямаш понятие от правопис и да ходиш да си изразяваш мненията по форуми и коментари...А сега чети и запомни - ЛЮБЕЗЕН,ПРЕДУПРЕЖДАВАМ,КОГА,БЛАГОВОЛИШ,ФОРУМ,ТОГАВА,ВЪЗДЪРЖАМ,УГОДЕН,МОЖЕШ,ЛИТЕРАТУРЕН,СПОСОБНОСТ,ГЕНИАЛЕН,СЕНТЕНЦИЯ,ПОВТАРЯМ,МОИТЕ.....това са думичките от българския език,които си сгрешила.
8
7
 
3
 
! Отговори
scorpions's fan преди 13 години
абе момиченце или момченце,ти от каква националност си...то бива,бива грешки ,ама то твоето си е направо пропуснато начално училище. поздрав иначе за добрия музикален вкус,ама занапред моля избягвай да пишеш по форуми.
7
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А ти на силиконови к**ви ли искаш да се кефим? Рока е истинската музика, особено по-старите групи и изпълнители - те наистина знаят как се прави музика, когато не е имало компютри и толкова техника да ти оправят гласа.
6
7
 
0
 
! Отговори
Том Арая преди 13 години
какво беше тва прощално турне 2 години, какво беше тва чудо?
5
18
 
3
 
! Отговори
7 преди 13 години
Народът съвсем е изперкал. Какво се кефите бре? Аз виждам някакви дедовци с китари?!?
4
7
 
1
 
! Отговори
мелодия преди 13 години
*Вятърът на промяната ме зарежда политически* , а най-емоционално ми въздейства *the best is jet toe* и клипа с кънкьорката ----Не ми допада особено сценичното поведение на групата,но то не може всичко пък да е на 6
3
0
 
12
 
! Отговори
Телец преди 13 години
Хубава музика
2
0
 
24
 
! Отговори
8-ия ден преди 13 години
Скорпиънс е най-известните немска рок група, една от най-дълго съществуващите и една от най-известните рок групи в света /създадена е през 1965/Клаус Майне е емблема на Скорпиънс, уникален контратенорски глас, със силен полирани немски акцент, по-голямата част от текстовете на песните на Скорпиънс са написани от него, композира само няколко самостоятелни песни, но една от тях еWind of Change , песента, с която завинаги ще свързваме падането на Берлинската стена !Голяма група !

Спонсорирани публикации