Незабравимо лято в карибския курорт Casa de Campo

Лукс, култура, кулинария и спиращи дъха гледки
13 мар 2012 10:05,
3
Незабравимо лято в карибския курорт Casa de Campo
Снимка: adelto.co.uk

Неслучайно Карибите се славят с притегателната си сила за туристите. Спиращи дъха гледки, първокласно обслужване и впечатляващо многообразие от опции за забавление.

Луксозният карибски курорт Casa de Campo на югоизточния бряг на Доминиканската република се простира върху 7000 акра земя и е легендарно известен сред островното население.

Гостите на курорта имат свободен достъп до голф игрища с общо 63 дупки: 18 дупки в местността Teeth of the Dog ( "Зъбите на кучето"), 27 дупки в Dye Forte и останалите - в трансформирания хиподрум Links, който се очаква да бъде отворен отново на 1-ви април тази година.

Ако сте фенове на по-динамични занимания от голфа, може да опитате конната езда. Приключението ще е пълно, защото освен емоциите покрай контакта с тези красиви животни, ще имате шанса да яздите из тропически местности в Equestrian Center, да посетите известен Поло клуб, да стреляте по глинени предмети, хвърляни във въздуха в Центъра по стрелба, заемащ цели 245 акра.

Ако водната шир е вашата страст, може да поплувате на някоя от риболовните екскурзии, организирани от Marina & Yacht Club.

Вечерите ви могат да бъдат посветени на релаксиращи спа процедури в The Casa de Campo Spa и петзвездна вечеря в някой от многобройните ресторанти като популярния Beach Club by Le Cirque.

Разбира се, излежаването на плажа е едно от основните приятни занимания на Карибите, както и разглеждане на местните забележителности – удивителното селце Altos de Chavon, построено през 70-те години на миналия век.

Altos de Chavon е дом на музеи, бутици, ресторанти, църквата St. Stanislaus, занаятчийски работилници, чиито изделия може да видите в бутика Emilio Robba, училището по дизайн Altos de Chavon и амфитеатъра с 5000 места, където се провеждат концерти от турнетата на различни звезди.

Луксозният карибски курорт е също така член на престижния клуб на водещите хотели в света.

Снимки от невероятно красивия Casa de Campo може да разгледате в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ама пропуснали са да напишат,че е евтино и достъпно.Бойко Борисов за да спести пари от пенсии ще изпраща там българските пенсионери.
2
0
 
4
 
! Отговори
благодарим на кирчо преди 12 години
Красота, вярно....не е за нас...но палмите - ах, палмите са като тези във Варна - кметските...само че истински - ний и на найлон се радваме...
1
1
 
4
 
! Отговори
Casa без Campo преди 12 години
Лукс, култура, кулинария и спиращи дъха гледки...за шепа хора с нечисто минало и изпрани пари...

Спонсорирани публикации