В дома на Даян Крюгер и Джошуа Джаксън

Двамата актьори са пуснали в продажба къщата си в Ел Ей, местят се в Париж
Обновена: 26 фев 2014 09:25 | 26 фев 2014 09:25, Мария Дуковска
0
В дома на Даян Крюгер и Джошуа Джаксън
Снимка: zillow.com

Красивата актьорска двойка Даян Крюгер и Джошуа Джаксън са пуснали в продажба общия си дом в Лос Анджелис за сумата от 1,5 милиона щатски долара. Според слуховете сърцето на Даян принадлежи на Париж и тя е успяла да навие канадеца Джошуа (познат от сериала "Доусън Крийк") да се преместят да живеят във френската столица.

Германката Даян има апартамент в непосредствена близост до този на немската модна икона Карл Лагерфелд, който е запазила след развода си с френския актьор Гийом Кане през 2006 г. (той сега е женен за Марион Котияр).

Колкото до красивия дом на двойката в Ел Ей, той се намира в квартал „Холивуд Хилс", декориран е в светли цветове, има три спални, три бани, просторна дневна в ретро стил, етаж за гости и много зони на открито.

Двуетажната къща е строена през 1920 година и е с площ от 238 кв.м. Даян и Джошуа купуват дома през 2009 г. за сумата от 1,3 милиона долара. Освен това двамата притежават дом и в Южна Калифорния, в каньона „Топанга".

37-годишната актриса от „Троя" и „Гадни копилета" живее с 35-годишния Джаксън вече седем години и двамата за сега нямат намерение да сключват брак, но явно вече се замислят за деца. Неотдавна бившата професионална балерина Крюгер каза в интервю следното: "Искам да отгледам децата си в Париж. Представям си се като майка на френски бебета."

Вижте къщата на Даян и Джошуа в галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации