Трансдженър на 10 г.: Дезмънд на модния подиум в Ню Йорк

Наполис и джендър темата в модата
14 фев 2018 22:15, Криси Табачка
463

Снимка: Instagram

Динамиката в модната индустрия винаги е била една от основните ѝ характеристики. Днес нещо е модерно, утре е демоде, на третия ден се завръща, а на четвъртия никой не помни какво е.

Същото се случва и със супермоделите – един ден си обикновено момиче, на втория ден си едно от най-известните лица и всички търсят теб за ревюта и рекламни кампании.

И ако преминаването на славата от Кейт Мос към Джиджи Хадид и от Синди Крауфорд към Кендъл Дженър може да се възприеме като приемственост, то оказва се, че наистина всяко правило има своите изключения.

Във време на скандали за правата на жените и равноправието между половете, една звезда меко казано открадна вниманието по време на Седмица на модата в Ню Йорк.

Дезмънд Наполис се появи на модния подиум за колекцията есен-зима 2018 година на Gypsy Sport и накара всички да си зададат един въпрос – Кое е това момче?

Дезмънд е едва 10-годишен, но вече е изявен активист и говорител на движението LGBTQIA (лесбийки, гей, бисексуален, трансджендър, ексцентричен, интерсексуален, асексуален).

Роден през 2007 година на първия ден на гей парада, младото момче е по-познато като „Desmond is Amazing“ ("Дезмънд е страхотен").

Откакто е на 6-годишна възраст, Наполис изявява страстта си да се облича в женски дрехи, а кариерата му започва след като е забелязан на гей парада през 2015 година.

От тогава насам, виждаме Дезмънд във видеоклипове, а очевидно ще свикнем с него и по време на Седмица на модата.

Още за новата звезда можете да разгледате в галерията на tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


463
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
МЪЖА С КОЙТО СПИ МАЙКА МУ Я Е ЗАПЛАШИЛ, ЧЕ АКО НЕ ГО ПУСНЕ НА НЕГОВИТЕ ПРИЯТЕЛИ ДА СЕ ПОЗАБАВЛЯВАТ ТО ТОЙ ЩЕ Я НАПУСНЕ И НЯМА ДА И ДАВА ДРОГА!ОТНОВО ЦЯЛАТА ВИНА Е НА МАЙКАТА НА ДЕТЕТО!-------------НАЧИ И МОЕТО ДЕТЕ ДА СЕ ОБЛИЧА В ЖЕНСКИ ДРЕХИ ТОВА Е ФЕТИШ НЕ Е ДАДЪЛЖИТЕЛНО ДОРИ ДА Е ОБРАТНО !! НО МАЙКА МУ ДА РАЗРЕШИ ДА ГО ПРАВИ ПУБЛИЧНО ТОВА ВЕЧЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!!------------ДЕТЕТО НЯМА ВИНА А МАЙКА МУ Е ЗА БОЙ!
124
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Все се чудя какво значи "Невежеството е блаженство" и едва с тази статия ми просветна.Предпочитах да не съм го прочел.За пореден път съжалявам че си изгубих времето с новини!!! Новината е нещо, което се случва за първи път, нещо, което никой не знае. Това НЕ Е НОВИНА, това е пропаганда, "Прозорецът на Овертон"
123
0
 
27
 
! Отговори
потоп! преди 6 години
Любопитното е, че в западните сайтове или модерират или директно затварят коментарите под статии за този невръстен на Новия св. ред. Всичко е писано в библията, това ни чака!
122
0
 
12
 
! Отговори
48 преди 6 години
Всичко това е от алчност за пари и слава!Другото е за камуфлаж!
121
1
 
30
 
! Отговори
Оруел преди 6 години
ГЕРБ и Станишев искат да прокарат това извращение със закон! Събудете се!
120
1
 
37
 
! Отговори
баш от истанбул преди 6 години
В нета има снимка на това дете,едно лъчезарно съвсем нормално хлапе!Майка му е направо за убиване!
119
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ОСВЕН ТОВА СЕ ВИЖДА, ЧЕ Е ФАЛШИВО! ТОЧНО ТОВА ГО НЯМА ОТВЪТРЕ ЖЕЛАНИЕТО А ГО ПРИНУЖДАВАТ ДА ГО ПРАВИ ТОВА Е ГРОЗНОТО!КОГАТО ТИ ИДВА ОТВЪТРЕ ТО ТИ ЛИЧИ А ТУК ЛИЧИ, ЧЕ ВСИЧКО Е ФАЛШ! ДЕТЕТО Е БИЛО НАСИЛЕНО!
118
0
 
28
 
! Отговори
666 преди 6 години
Отвратително....кой ,освен болен мозък може да хареса това чудо,нямам думи просто...
117
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТОВА ИЗОБЩО НЕ Е СТРЯСКАЩО И ФРАПИРАЩО!! МОМЧЕНЦА СА СЕ ОБЛИЧАЛИ В ЖЕНСКИ ДРЕХИ ОТ КРАЙ ВРЕМЕ!ФРАПИРАЩОТО Е, ЧЕ ПРЕДИ БЕШЕ САЛО ЛГБТ А СЕГА Е ВЕЧЕ ДВОЙНО ПО ДЪЛГО ИМЕТО!ОРГАНИЗАЦИЯ НА (лесбийки, гей, бисексуален, трансджендър, ексцентричен, интерсексуален, асексуален).СКОРО ЩЕ ИМА ОЩЕ 30 НОВИ ОПРЕДЕЛЕНИЯ ЗА СЕКСУАЛНОСТ ЗА ДА МОЖЕ ДА ПОКРИЕМ СТАНДАРТИТЕ НА ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ!
116
0
 
19
 
! Отговори
dia преди 6 години
Направо ми се повдига........
115
0
 
10
 
! Отговори
Бачо Кольо преди 6 години
Родителите са виновни...Жалко.
114
0
 
17
 
! Отговори
до флуида 328 преди 6 години
Има една нашенска поговорка:Който не целува ръка,целува г.з!Та и вие натам сте тръгнали!Ама на сбъркан човек,дето на всичкото отгоре е и глупав,няма смисъл да говориш,той си знае неговото!Само да напомня:избора е ВАШ,решението е ВАШЕ,отговорността е ВАША!
113
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Виновни са комунистите и агентите на държавна сигурност, те управляват САЩ задкулисно.
112
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не вървим на добре, ако бяха нормални родители щяха да го нашамарят и толкова.
111
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Леле мале докъде се докара този свят!Това е дете бе ***, спрете се бе хора!
110
1
 
11
 
! Отговори
Сторм преди 6 години
Апокалипсис сега....скоро и у нас.
109
1
 
20
 
! Отговори
ОТВРАТ преди 6 години
Ще повърна, закусвам в момента...
108
1
 
13
 
! Отговори
Дойчин преди 6 години
До 328 Не бе, п.еди.Притесняваме се за децата си, защото на едно дете е най-лесно да му се внушат идиотщини.И примера с това 10 годишно момче го доказва.
107
1
 
13
 
! Отговори
WTF? преди 6 години
ще повърна...
106
6
 
6
 
! Отговори
Кривондел преди 6 години
До 327 Кое точно са глупости? Че десетгодишно момче бива представяно като сексуален обект за мъжката аудитория ли? Хайде стига вече! Ако видите снимки на 10 годишно момиченце по бельо, гримирано и напудрено - как ще реагирате?