Ларж: Дани Петканов подари на Александра кола

Лудият репортер развързал кесията, за да зарадва жена си
19 юни 2019 13:08, Ивета Иванова
54
Ларж: Дани Петканов подари на Александра кола
Снимка: Instagram

Даниел Петканов зарадва съпругата си Александра с щедър подарък. Алекс се похвали в социалните мрежи, че е получила червен автомобил от любимия си. На колата дори има надпис, който гласи: "Обичам Александра!".

Ето какво написа манекенката в Instagram:
 
"Няма да повярвате какво ми подари Даниел!!! По принцип съвместният ми живот с него ме е научил да очаквам неочакваното във всеки един момент, но този път ме изненада жестоко, признавам си! От месец и половина усещах,че ми крои нещо, беше потаен, отсъстваше без причина и като ми каза,че има изненада за мен, очаквах да ми доведе някоя любовница, но не и кола. Изобщо всичките приготовления и начина, по който ми я поднесе бяха супер впечатляващи и точно в негов стил - забавни. Обичам те, Даниел Петканов! Благодаря ти, че правиш живота ми толкова цветен, интересен и емоционален!".
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мда, невероятно!
28
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това са ефирни личности, които получават големи отстъпки и за реклама ползват намаления. Ако сме на тяхно място и ние ще се сдобием с нов автомобил лесно. Не си мислете, че който е учил само той е сполучил. Поздрави.
27
1
 
5
 
! Отговори
хи-хи-хи преди 4 години
Две кухи *** си правят реклама.На кой му пука шантавия псевдорепортер какво е купил на шавра.н.тията с усмивка на пор?Преди година същия рогоносец рева по телевизията че благоверната му хойка за пари с всякакви чичковци.Е ,изкарала е зъблата за едно ръждиво тенеке на колела.Да им е честита придобивката.Аз лично бих си траял на мястото на грозния шут Дани.
26
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Интересно как озавеждаш фитнес за 7к и казваш пред зрителите, че си теглил заеми, за да го направиш? А за тая консерва на колела всичко е точно - нема заеми.
25
0
 
4
 
! Отговори
До Сс преди 4 години
Никой нормален гражданин интелигентен и с езици не може.Трябва да си чиновник,да не плащаш заплати и да лъжеш с данъците.Ако може и някое държавно или роднински или фонд или агенция.Щом в библиотеката взима чиновник по 7000лева +заем без лихва и бонуси бонуси...Калинки и бръмбарки
24
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой на коя... Ко?
23
2
 
8
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Как искам да можех да го видя точно тоя новобранка в казармата, с максимално стегнат колан , с противогаз и въшкарник, мале как щеше да пада за 20.
22
1
 
0
 
! Отговори
Cc преди 4 години
Заплатата е бруто, има наем, има и високи данъци и на колите, тая специално е поне 70к в евро при мене
21
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И акъл да й купи, нема да е лошо.
20
1
 
3
 
! Отговори
Бау преди 4 години
Хубаво е да погледнете снимката на ... колата, злобари :D
19
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да и е честита! Очаква се утре лудият репортер да я пребие, за да си вземе колата!
18
0
 
5
 
! Отговори
До СС преди 4 години
Значи с 6к евро заплата точиш лиги по кола, на чийто етикет пише 35к долара (усреднена цена между базов модел и най-скъпата версия)? ХА ХА ХА (пускам сълза малко даже)
17
1
 
0
 
! Отговори
До СС преди 4 години
Ясно! Щом ти си в такова положение, значи е НЕВЪЗМОЖНО някой да е в по-добро такова от теб! Тъжно е!
16
3
 
0
 
! Отговори
Сс преди 4 години
За да не кажете празни приказки -5к ми беше последната в бг, в момента съм на 6к в евро бруто
15
5
 
8
 
! Отговори
Сс преди 4 години
И аз съм учил в Англия, на много добра заплата съм в момента и такава кола не мога да си позволя, та не знам какво сте учили сигурно дървена философия
14
2
 
28
 
! Отговори
Асен преди 4 години
Нахално и грозновато селско момче, дето се погрижи собствената му жена да е с имидж на ***. Не знам какви са тези, че ги пишете по новините. Обикновени г-н и г-жа Никой.
13
1
 
18
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 4 години
Приличат на два зъбати хамстера ,които заедно не могат да сглобят едно смислено изречение.
12
1
 
32
 
! Отговори
неразбрал преди 4 години
Защо ни занимавате с тези нещастници?С какво са заслужили медийното внимание?Кой изневерил ,кой се родил, колко кила качил ,къде ходили и т.н. Нелепо е подобни невзрачници да се представят като някакви интересни личности.Едва ли има и 5 човека в държавата ,които да се вълнуват от съдбата им.
11
4
 
3
 
! Отговори
Д0 4ти преди 4 години
И всички вие може би карате DODGE CHALLENGER SRT ...?!?И въобще колко хора в България могат да си позволят ?Според твоите думи вие сте били учили ! (Не разбрахме какво). И не било трудно да се купи такава кола ! ? ?
10
2
 
21
 
! Отговори
Не злоба, само факти преди 4 години
В България поне половината от богатите забогатяга по време на масовата приватизация.Просто крадяха държавни предприятия и ги ликвидираха и продаваха на парчета.Останалите забогатяха чрез различни далавери през 90-те в мътните години когато държава беше разграден двор и по улиците вилнееха мутри. (не че сега е много различно де...)А сега последните 10 години има нова вълна на забогатели чрез източване на еврофондове.