О, моля те: Кои са най-надменните зодии?

Знаците, които се мислят за голяма работа
Обновена: 18 юни 2021 12:57 | 18 юни 2021 12:56, Теодора Драгоева
12
О, моля те: Кои са най-надменните зодии?
Снимка: Istockphoto

 Със сигурност може да се каже, че здравословната доза самочувствие е от съществено значение за воденето на пълноценен живот. Да, добрата самооценка ни позволява да започваме всеки свой ден с чувство на увереност... но какво се случва, когато сме твърде погълнаги от себе си? Самовлюбените хора обикновено са твърде пренебрежителни, високомерни, превзети, претенциозни и т.н. Всички се сещаме за типа приятелка, която се среща с нас, за да ни се хвали с безкрайните си истории и снимки от пътуването си до Гърция, Щатите, Занзибар и т.н., като напълно забравя да ни поздрави за новото ни гадже или за друго важно събитие в живота ни.

Всички ние имаме хора в живота си, които са погълнати от личността си и се държат надменно спрямо другите. Те ни налагат своето собствено мнение, натрапват ни вкусовете си, смятат външния си вид за по-впечатляващ от нашия, социалния си статус - за по-престижен и макар това да не ги прави лоши хора, със сигурност ни кара да се замислим дали се нуждаем от тях в близкия си, приятелски кръг.

Някои хора са по рождение по-надменни, като тази тяхна характеристика може да бъде повлияна и от зодията им.

А ето и кои са "най-надутите" знаци в зодиака:

Водолей

Някои хора нямат нищо против приятелския дебат, за да докажат своята гледна точка, но Водолеят изобщо не би си направил труда да се опитва да достига до консенсус с вас. Той вярва от дъното на душата си, че неговите мисли, разсъждения и мнения винаги са верни, така че рядко би допуснал някакъв компромис. Да, той може и да изслуша вашата гледна точка, но никога няма да я приеме. Дълбоката връзка на Водолея със собствената му личност е една от причините, поради която той е толкова успешен в живота. Той слуша шестото си чувство, действа според инстинктите си и не чака разрешение от никого.
 
Именно за това той изглежда надут, суетен и с голямо его. Водолеят е твърде ангажиран със собствените си идеи и може да отхвърли или да не признае приноса на другите. Това го прави малко труден за работа в екип. Обикновено хората, родени под този знак, не се нуждаят от похвали, защото те си знаят, че са най-прекрасните, най-талантливите  и най-оригиналните. Освен това Водолеят никога не приема чуждите съвети, но ако вие откажете да приемете неговите – той ще гледа на вас от високо, а погледът му ще казва, че вие сте най-заблудения човек на земята.

Скорпион

Опитвали ли сте някога да кажете на човек от зодия Скорпион какво да прави? Желанието ви да повлияете на личност от този знак, по какъвто и да било начин, със сигурност ще претърпи голям крах. Скорпионът дори може да се обиди, тъй като лесно може да се почувства заплашен от това да не би да искате да му отнемете господстващата позиция. Скорпионите се чувстват най-удобно в ръководни роли и процъфтяват, когато притежават цялата върховна власт.

Те не обичат да им се дават съвети и предложения, и винаги бързат високомерно да ви гарантират, че наистина те най-добре знаят какво да правят. Не е необичайно Скорпионът да доминира в разговор или по време на среща, в която се намира, и да няма никакви притеснения относно това, че натрапва собствените си идеи. Хората са естествено привлечени от Скорпионите, защото те са лидери по природа и не обичат да следват никой друг. Те сами изковават своя път, преодолявайки всякакви препятствия, които могат да се появят по пътя им.
 

12
Още по темата: зодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
С мъж - зодия Близнаци - за нищо на света.
10
0
 
3
 
! Отговори
По по най преди 1 месец
Хем прости, хем нахални. Те и другите не са особено скромни, ама тези ...
9
2
 
4
 
! Отговори
изненада преди 1 месец
а за най-големите измамници касация няма ли да има, родени или заченати през април
8
0
 
6
 
! Отговори
Сс преди 1 месец
Мен пък изобщо не ме интересува кой за какъв се мисли. И дали ще приема мнението ми, или не. Ами то и аз не им приемам мнението! И аз ги заслушвам и после си правя моето. Зодия Овен съм!,,,
7
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Абсолютни глупости.
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
О, моля те, ТодАрке, запри са...
5
2
 
10
 
! Отговори
Обективно преди 1 месец
Лъвът е ХЕМ ГОРДЕЛИВ, ХЕМ САМОВЛЮБЕН, ХЕМ СНИЗХОДИТЕЛЕН КЪМ ПО- ДОЛУ СТОЯЩИТЕ. А най- важното е, че НЯМА знанията на водолея, но успешно си приписва чужди заслуги поради ефектното си самохвалство.
4
3
 
8
 
! Отговори
Гошето преди 1 месец
Лъвовете, ако не ги четкат
3
2
 
9
 
! Отговори
Гошето преди 1 месец
Лъвовете могат да бъдат много надменни ако не четкат.
2
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не сме зодии.
1
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Скорпионът е на първо в това си качество.