Какво ви очаква в любовта тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 4-10 декември
4 дек 2023 18:50, Ивета Иванова
8
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Снимка: iStock/dolgachov

Овен

Любовните градуси ще варират от точка на замръзване до точка на кипене. Гаджето може да реши „предпразнично“ да покаже всичките си капризи и най-лошото на което е способен/на. Запазете спокойствие и реагирайте с усмивка. В края на седмицата обстановката ще се успокои и от прехвърчащите искри няма да остане следа.
 
Телец
 
Ако любовният ви живот от известно време е лишен от тръпка и предизвиква отегчение, не чакайте някой да се намеси, за да го разнообрази. Прегледайте офертите за кратки пътувания до близки забележителности или коледни базари. Резервирайте нещо подходящо и изненадайте половинката си. Преживяването ще изпълни и двама ви с предпразнично настроение.
 
Близнаци
 
С присъщата си двойственост сте в състояние да изненадате даже хората, които си мислят, че добре ви познават. Настроението ви през цялата седмица ще варира от едната крайност в другата. Ако не се съобразите и действате по инерция, има опасност да разкриете пред половинката „дяволския“ си образ. Лошото е, че ще е доста по-впечатляващ от „ангелския“ и може да накара гаджето ви да се усъмни в силата на чувствата си. Не прекалявайте с проявите на самобитност.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Още е само вторник!
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Приятни сънища!
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Намерили сме всичко!
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Стана ли ви зелето?
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Вече сам не знам да се смея ли, да плача ли... По-рано днес Михаела Лазарова публикува "Седмичен любовен хороскоп за 4 - 10 декември", но астрологичната прогноза за нито една зодия няма нищо общо с написаното тук. Това още веднъж показва, че астрологията и всякакви астрологични прогнози са пълна глупост.