Тенденции в прическите за зимата

Ето кое е модерно
22 дек 2023 09:54, Ивета Иванова
1
Тенденции в прическите за зимата
Снимка: iStock/paultarasenko

Зимата е тук, а с нея на хоризонта се задават и много нови тенденции. Прическата е основна част от визията, така че трябва добре да се погрижим за нея. А кои прически ще са хит през студения сезон? Вижте отговорите на американския "Cosmopolitan".

"Влажна" коса
 
Тази прическа беше популярна в началото на века и сега се завръща. Нека косата да бъде пусната, може да е изправена, да се лее свободно и... да изглежда така, сякаш е мокра или влажна, особено в корените и в горната част. Това може да бъде постигнато с лак за коса или пяна. Джиджи Хадид скоро се показа с такава прическа и доказа, че е голям хит.

Канелено червено
 
Ако искате промяна в цвета и нещо наистина различно, това е перфектният избор за вас. Червеното е един от цветовете на Коледа и сега е голям хит за дрехи, аксесоари, обувки, чанти, бижута, маникюр. Пренася се и върху косите. Но не залагайте на огнено червено, а по-скоро на смесица между червено и кафяво, рижаво, или на канелено червено. Хейли Бийбър показа такъв цвят на косата още през есента.

Панделка в косите
 
Панделката се превърна в топ аксесоар за косите през тази година. Тенденцията се запазва и за зимата. Нека напомняте за стила на балерините. Сложете панделка в косите, независимо дали ще вържете косата на полуопашка, дали ще вдигнете бретона и т.н. Този аксесоар е много модерен и така изглеждате нежни, изтънчени, мили, приказни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
А боб кога?