Мечтаното жилище е все по-близо! А ние ще ви помогнем

Dnes.bg стартира традиционната рубрика Apartmenttherapy
Обновена: 7 мар 2018 10:25 | 6 мар 2018 10:30, Екип на Dnes.bg
12
Мечтаното жилище е все по-близо! А ние ще ви помогнем
Снимка: flickr

Изборът на жилище е една от най-трудните и отговорни задачи в живота на човек. И няма как да бъде иначе, след като това не е покупка, която ще ползвате просто година – две. И независимо дали купувате жилището за ваш бъдещ дом или просто за инвестиция, решенията, които ще вземете, със сигурност трябва да бъдат добре обмислени.

Затова никак не е пресилено да кажем, че от мига, в който твърдо решите, че ще си купите жилище, до момента, в който се нанесете в него, и си полегнете доволни на новия диван с любимото питие в ръка, ще изминете едно цяло пътешествие. Пътуване, съпроводено с много огледи, брокери, документи, одобрения, вероятно и ремонти или довършителни работи... Но както знаем, всяко едно пътуване започва с една малка крачка. И една голяма идея.

В рамките на проекта Apartmenttherapy, ние от Dnes.bg, заедно с нашите партньори от Токуда Банк  ще ви дадем ценни съвети за това кое е най-важното при избора ви на жилище. За какво трябва да помислим преди покупката, къде се крият уловките и какви са компромисите, които не може да направим? Все въпроси, на които ще дадем отговор в рамките на проекта в следващите няколко седмици.

А ако имате въпроси за финансирането, експертите на Токуда Банк с удоволствие ще отговарят на всеки ваш въпрос, свързан с жилищното кредитиране.

Токуда Банк АД е част от икономическа група Tokushukai Incorporated, Япония. Банката се специализира в обслужването на малки и средни предприятия и граждани, като развива компактна гама продуктови предложения. През изминалата година Токуда Банк  заяви своето по-осезаемо присъствие и в сегмента на жилищни кредити, като предложи атрактивен ипотечен кредит с фиксирана годишна лихва от 3,6% за първите 36 месеца.

И така, време е да започваме! Вярваме, че ще ви бъдем наистина полезни. Защото сме убедени в максимата, че "Моят дом е моята крепост".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Между другото, лихвата за първите три години е добра...
9
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонименвиж в Банско или на морето Около Бургас - за по 15-16 хиляди евро - прилични жилища. Е да за двойка подходящи - за баби и дядовци с внуци ще са мали.
8
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе в прованса за 10-20 не можеш да вземеш почти нищо.Минимум 30 бона и то за тотален ремонт в по крайните квартали.Говорим в лева.Тук там изпада по нещо по изгодно,но е рядкост.Иначе е пълно със празни апартаменти,но не се продават или им се искат неоправдано много пари.А пък в санираните блокове скочиха с 10 бона гарсониерите.За по големите повече.Лично аз очаквам балона скоро да се спука
7
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До zeusАми помагат ти да се заробиш!
6
3
 
4
 
! Отговори
Петров преди 6 години
Много точно казано!
5
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Яко ни се натрапваме, че трябва да си купим жилище, естествено в масовия случай в софия и как се купува ако не с кредит. ОБАЧЕ в провинцията може да си намериш прилично жилище и за 10-20 хиляди лева(да не говорим, че повечето имаме наследствени такива), в което да си живееш на стари години, та може да придобиеш и две, та за старините и на децата. И от какъв зор да си взимаш нещо за 200 хиляди и да го плщаш цял живот и с лихвите да стане триста? за да живееш по-добре или ...?
4
6
 
25
 
! Отговори
АнтиБанкер преди 6 години
Имам собствен етаж 120 кв.м. и гараж 40 кв.м. Банкерите вкупом могат да ме хванат за шланга! Единствено дължа към НАП около 300 лв., което е дребна работа.
3
1
 
24
 
! Отговори
Св преди 6 години
Зависи какви пари има човек и дали живота му се върти около жилището и му е основна част от живота или жилището се върти около него. Защото жилище не се купува за цял живот (стари разбирания), а се купува според нуждата, в рамките на 10 години. Поне аз така правя, със загуби, но без напрежение. Само гледайте "Съдебен спор" и по форуми, колко драми и трагедии има около тези жилища. Вземаш, живееш, стремиш се да изкараш през това време за нещо по - добро и се изнасяш, а не се бориш на всяка цена.
2
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Продължавате да надувате или взехте да издишате вече, не мога да схвана скрития подтекст извън рекламата на банката.
1
3
 
48
 
! Отговори
zeus преди 6 години
В заглавието пише за помощ, а в текста чета за заробващи кредити :)