Македонците – най-големите фалшификатори на историята!

Любчо Георгиевски издава първата си автобиография
Обновена: 29 юни 2012 11:04 | 29 юни 2012 10:51, Елка Василева
111
Македонците – най-големите фалшификатори на историята!
Любчо Георгиевски на премиерата на поетичната си книга "Град". Снимка: архив, Булфото

Македонците са най-големите фалшификатори на балканската история и ще си прокълнат майчиното мляко, че се отказаха от Свети Климент и Свети Наум. Това пише бившият македонски премиер Любчо Георгиевски, който има двойно – българско и македонско гражданство, в автобиографията си „Това съм аз“. Книгата ще бъде представена в Скопие на 1 юли.

В нея Георгиевски разказва за неизвестни подробности за себе си и за моменти от най-новата политическа история на Македония, пише „Утрински весник“.

Бившият македонски премиер разкрива, че с тогавашния си сръбски колега Зоран Джинджич е обсъждал размяна на територии между Македония, Албания и Косово, пише „Вечерне новости“.

Любчо Георгиевски разказва още, че през 1999 г. е бил извикан в Белия дом, където тогавашният американски държавен секретар Мадлин Олбрайт е поискала от него разрешение за нападение на сухопътни сили на НАТО срещу Сърбия от територията на Македония. Георгиевски сега признава, че се е съгласил с това искане, но припомня, че този сценарий на САЩ и НАТО не е бил реализиран.

От 20-годишна дистанция Георгиевски оценява, че Македония щеше да бъде по-добро място за живот, ако вместо Киро Глигоров за президент на държавата след обявяването на независимостта й беше избран Петър Гошев - „първият комунистически лидер, който даде отпор на Югославия“. За покойния президент Борис Трайковски Георгиевски казва, че не е имал капацитет да бъде президент на Македония.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
5
 
13
 
! Отговори
до Тракиец преди 11 години
Съгласен!Българите не сме нито азиатци, нито перси, нито славяни! Българите сме един от най-древните живи етноси в Европа и света. Българите сме ТРАКИ по ген, с известен процент илирийска и понтийска кръв. Античните македонци са част от западнотракийския клон на етноса ни. Етнонимът "Българин" е регистриран писмено още през 1-то хил. пр.н.е. като "БАЛАГРОС" в ареала около днешната планина Беласица. Днешните българи и македонци говорим два варианта на модерния ТРАКИЙСКИ език! Не сме и "славяни".
30
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не са! Те са майката на историята! Македонците са я измислили! :)))))))))))))))))))))))))))Още я нямаше лунатата на небосклона, когато я измислиха!
29
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво сте се задърпали ... много сте зле ние сме един народ разделен от интересите на други ... нормално е да искат да се мразим, колкото сме по разцепини толкова по лесно ще ни разграбят а в македония положението е толкова зле колкото и тука ... отворете си очите единствения начин е да сме заедно а не да се дърлим
28
20
 
4
 
! Отговори
Тракиец преди 11 години
Българската официална история е не по-малко фалшива и граничеща с комедия, а не само македонската! ако някой ми твърди, че българите са потомци на някакви си "прабългари", "хан аспаруховци" и друга подобна азиатска пасмина , то благодаря...Аз тогава не съм българин! "Македония на македонците, Тракия на тракийците, България на българите"- Уилям Гладстон.
27
3
 
22
 
! Отговори
БУЛТРАС ПЛОВДИВ преди 11 години
МАКЕДОНИЯ Е ГЕОГРАФСКО ПОНЯТИЕ.МАКЕДОНСКИЯТ ЕЗИК Е ХУМОРИСТИЧЕН БЪЛГАРСКИ ПИСАН НА СРЪБСКА ПИШЕЩА МАШИНА.АКО ИСКАТЕ ДА СЕ ОТЛИЧАВАТЕ ОТ НАС ОТКЛЕЦАЙТЕ СИ ЕДНОТО УХО И БЯГАЙТЕ В АЛБАНИЯ.КАЗОХ.БУГАРИЯ Е ВАШАТА КУЧА.
26
0
 
5
 
! Отговори
И аз да кажа нещо... преди 11 години
Няма никакви фалшификации . Орфей е *** . По-точно афроамериканец . Видях го с очите си .
25
26
 
2
 
! Отговори
ОМО ИЛИНДЕН преди 11 години
До до внеманието но сите македонци од перинска македония и на сите кои жевеат о балгариа и коиимат македонски корени Слушайте ме сега убаво што ви пишувам оти нема да пофтарам Продолжувам со собиранйетона македонски кумити у моита чета наперин планина за подигане на воуружено востание против бугарскиот окупатор Скоро ке развееме македонскиот баирак на перин планина и на баирако ке пишува Смрт или мила Слобода За Македониа Аминвоиводатаперин планина-штабо-гората
24
1
 
2
 
! Отговори
до омбашията преди 11 години
Вие изпратете още една флотилия до Газа и ще видиме кой ще го има и кой не !!!
23
0
 
2
 
! Отговори
krassick преди 11 години
Е как ще го направите това, като имате опашки???
22
33
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
След българите. Македонците най-големите фалшификатори на историята!
21
35
 
8
 
! Отговори
Турчин с фес преди 11 години
Не се карайте, и без това с вашата демография след 100 години няма да има нито българи нито македонци, а само турци, тъй че няма значение кой какъв е. Изживейте си последните години в рахат и си пийте ракията под асмата, а ние ще се погрижим да продължим човешкия род.
20
5
 
0
 
! Отговори
e преди 11 години
До: sinod***abv.bgОтносно: Връзка между расо и кебапчета,що е то ?Дата: Петък, 2012, Юни 29 12:08:32 ЕЕЩДедо попе,имахме петли,пет на брой.Двата се споминаха по разбираеми причини.Другите три,знаеш ли какво правеха.Пееха/кукуригаха/,и в един момент от Дт единият целеше другия като го кълвеше по гребена,онова червеното отгоре му.Пак третия започна по онзи другия,та по него.Това за тях.Но имахме някога и кокошки.Та те пееха,най-вече,когато снасяха яйца и по други поводи.Кокоша народопсихология,к,во да се прави.А вие Дедо ,Бабичките в какво ги превърнахте ? Един симпатяга-бъдещ Дедо поп,обясняваше по ТВ,когато бабичките риеха по билките,та онзи симпатяга обясняваше, как билките били връзка между хората и земята ! Симпатяги попчета,чуйте и знайте,че връзката между земята и хората е падението чрез греха,които пристига най-лесно чрез вашите "истини".А Дедо да не си забравя,ще се открива бръснарница,ще дойдеш ли да я "осветиш" ?
19
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е ние не сме наследници на вампира и Йоан Кръстител. Това е разликата.
18
11
 
3
 
! Отговори
онбашията преди 11 години
много ясно че е колаж русалката, направена е за подигравка с българия. или какво си мислите, че ако македонците изкарат тадж махал македонски, това е смешно, а когато ние копаем вампири и йоан кръстители не е смешно, така ли?
17
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво Любчо! Дай Боже, повече такива българи!
16
0
 
6
 
! Отговори
Strahil преди 11 години
До 16 - онбашиятаРусалката е доказан колаж, свери си часовника...
15
1
 
26
 
! Отговори
Един Българин преди 11 години
Тойбашията, няма ли почивка за теб? Ходи се наспи някъде и ни спаси от своите глупости. Май не правиш разлика между история и туризъм. Няма да ти я обяснявам че нямам толкова много време за губене с празноглавци. Дано поне наследниците си да си пратил в училище.
14
40
 
4
 
! Отговори
онбашията преди 11 години
смешни са ми разни божидар димитровчета като почнат да плюят по македонците че фалшифицирали историята. разбира се техните "колеги" в македония наистина измислят история, но ние ги водим, те все пак още не са почнали да копаят вампири и йоан кръстители. който иска да види как ни се смее света, пуснете в гугъл we have mermaid bulgaria
13
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Уфф пак се закачат с Великия Македон!!!!
12
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Повече от ясно е,че днешните "македонци" нямат нищо общо с Александър Македонски.Ако бяха негови наследници щяха да захапят албанците,а не да лаят срещу Българите.