На крачка от скандала! Появи се карта на Турция с наши територии

Външно министерство увери, че тя няма нищо общо с министър Акар
375
На крачка от скандала! Появи се карта на Турция с наши територии
Снимка: Facebook

Карта на Турция, обхващаща територии и от България, се появи в социалните мрежи.

Твърди се, че тя е  поместена във фейсбук профил, свързан с Хулуси Акар, министър на националната отбрана на Турция.

Случаят е докладван на министъра на външните работи Екатерина Захариева още в сряда.

Тя е разпоредила незабавно зам.-министър Петко Дойков да се свърже с турския посланик Хасан Улусой, съобщиха от пресцентъра на Министерството на външните работи.

Посланикът е направил проверка и е потвърди, че този профил няма нищо общо с министър Акар, като се предполага, че той се поддържа от група хора.

Посланик Улусой е обещал да предостави допълнителна информация, след като турската страна направи допълнителни проверки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


375
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
256
12
 
4
 
! Отговори
13 преди 4 години
Русия иска да ни скара с Турция. САЩ в момента няма интерес, те оставиха другото племе, кюрдите на турците, а ние сме по-слабото племе, което безусловно ги подкрепя. Тук имат бази, идеята на "подаръка" е, че не е подарък. С анексирането на северна Сирия, САЩ и Израел, или да си го кажем еврейската общност и робът им, ще искат разполагане на ракети и изтребители в Турция, за да бомбят Иран. Тогава другите евреи, Русия вече ще се намесят и ще има не 3млн, а 30млн бежанци.
255
11
 
10
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
БЪЛГАРИЯ Е ЧАСТ ОТ ЕС И ОТ МИНАЛАТА ГОДИНА ПОДПИСА ДА Е ЧАСТ ОТ АРМИЯТА НА ЕС!!НИЕ СМЕ ЕДНО НИЕ СМЕ ЕВРОПЕЙСКИ ГРАЖДАНИ И АТАКА НА ЕДНА ДЪРЖАВА В ЕС Е АТАКА НАД ВСИЧКИ!КАКТО ВЛЕЗЕ ТУРЦИЯ ТАКА И ЩЕ ИЗЛЕЗЕ, ЗАЩОТО РЕШЕНИЯТА С ТЕРИТОРИЯТА НИ ГИ ВЗИМА МЕРКЕЛ А НЕ БОРИСОВ!!! А МЕРКЕЛ НЕ Е ПРЕДАТЕЛКА КАТО ПРЕЗИДЕНТИТЕ НА ФАЩ!
254
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някой иска сериозно да ни скара с Турция.Подобни новини и теми за Балгария почти няма.
253
6
 
8
 
! Отговори
до Тонката преди 4 години
Ей СтоянЧо,що не питаш любимият ти Бойко каква е тая специална връзка дето я има с Ердоган? И да не минава с номера съседи,защото и гърци и сърби са ни съседи(дето са християни),ама те са безразлчни към страната ни. Защо трябва да сме баш приятели с тия дето са ни клали 500 години(,а не сме индефернтни и към тях? Дори индийците до ден днешен мразят англичаните(нищо,че не са ги клали и са им оставили религията). Хайде като ти мине ефекта от екстазито дето го хвалиш,му напиши едно писмо.
252
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Eeee голям скандал и какво? Каракачанов -забележете турско име....ще направи ограда на новата граница и ще чакаме нова карта на Турците, голяма работа станало...свиквайте с турската лира, учете турски и толкова по темата. Турция рисува по една карта на година и всичко виси в нета без работа и пише и се насира:-) аз утре ще нарисувам България до Анкара...голям праз и?
251
3
 
5
 
! Отговори
лично мнение преди 4 години
КарадайалЪ защо агитираше на турски в България? Колко време го правеше,против конституцията е, НО Бойко си затеаряше очите. И това с картата НЕ е случайно. Както казва народът:,, Всяка крушка си има опашка".
250
5
 
4
 
! Отговори
13 преди 4 години
Взимаш карта и оцветяваш. Всеки може да нарисува нещо и да каже те бяха. Малко от по-далече ще почна, първо България е освободена от Византийско от Свещената Римска Империя (Германия), след време е превзета от Османците, защото е била слаба и разпокъсана, след това е превзета от Русия и така до ден днешен. Когато повечето българи осъзнаят, че България е еднодневка и е трябвало да помагаме на Османците срещу Русия - ще се оправи България - никога. Кюрдите какво постигнаха по този път, същото.
249
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами добрутро дет се вика кой ще защитава България -тези дето избягаха в чужбина ли след планът Ран -това е заговор за територията ни -превръщат ни в роби и ние си траеме -щото си викаме може и да е по-зле .Много добре са ни разработили -затова следващите поколения само гледат клюкарски новини в соц.мрежи .Мислите ли че някой ще се върне тук за България
248
1
 
5
 
! Отговори
един българин преди 4 години
Ех този Ердоган! Не спря да ламти за нашата територия? Кой друг смятате,че е?Сега някой пак ще напише:,, Путин е виновен". Познах ли?
247
3
 
8
 
! Отговори
60311 преди 4 години
При всички случаи добросъседските отношения изискват Турция да поднесе официални извинения за съзаденото от нейни граждани недоразумение.
246
7
 
4
 
! Отговори
Adam преди 4 години
това са естествените граници на Турция. На ви американска демокрация
245
0
 
5
 
! Отговори
ДНН преди 4 години
Айде добро утро на всички, които си включват телевизора има-няма с 16-17 години закъснение! Тая карта я виждам поне за 5-ти път от 2002 г. насам! Те си мечтаят, както и ние си мечтаем за Македония, и всички си мечтаят за нещо! В 21-ви век никой не завладява политически територии, след като ги държи икономически вече!
244
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А само да знаете колко големи бизнеси в Пловдив ги държат турци ще ви настръхне косата. Като Рамада Тримонциум например, познавам поне няколко крупни строители около и в града, главната половината е тяхна а пред джамите в града редовно е препълнено с млади ... джамийте пеят по няколко пъти на ден да знаете ако не се сещате какво е да си под османско робство и да не го усещаш.
243
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами да покажем нашите карти. До вратите на Цариград.
242
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма никакъв скандал - Гербава България отдавна е турски васал и само най-големите крeтени още не са го разбрали!Даже честно казано не е виновен само ГЕРБ, а всички правителства от 2001г. насам, но през последните 10 години нещата много се задълбочиха...Това са фактите - приемете ги! Може да има и хубави страни - все пак ще сте част от голяма империя и ценни за султана като Троянски кон в ЕС! От това ще получите облаги
241
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И къде е скандала? Онези си правят кой каквото иска, БГ нищо не може да направи ... просто мизерна гледка как всички се подиграват с държавата - Турция, Македония и т.нСлаби и продажни политици, жалка държава в очите на съседите и ЕС.
240
0
 
18
 
! Отговори
Джумхур преди 4 години
Аман, вие много докачливи станахте. Та аз за секунди из бг сайтове мога да намеря десетки карти на България на три морета. По СКАТ имаше предаване с тази карта отзад. И какво? На нея има част от териториите на Гърция, Турция и Сърбия и цяла Македония. Трябва ли тези всички смъртно да се обидят, че някакви са пуснали карта. В Турция има крайно националистически сили. Те казват, че на турчина земята е тясна и трябва да се цели в Луната. Хора всякакви. Сайтове тоже. В по-спокойно.
239
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ко ревете нали сте връзкари рушветчии и сте велики и изгонихте стойнстните българи некви чалгаджии връзкари се зачудили защо така
238
0
 
5
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Май извора на мира ще ни залее и нас .
237
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пропуснали са Делиормана на север от Варна до Русе.Та там е фряш от наследниците на поробителя.Ще се поправят.