Суета, жартиери и силна подкрепа за "пайнерките"

4000 души празнуваха 12-ия рожден ден на телевизия Планета
Обновена: 2 дек 2013 14:19 | 29 ное 2013 11:18, Александър Попов
37

Андреа отново заложи на тоалет тип "рибарска мрежа". Снимка: Dnes.bg

Хитовете на 2013, суета, сексапил, на места преминаващ в кич, живи змии и любопитни хореографии, ентусиазирана публика... Снощи над 4000 души в зала 1 на НДК създадоха неповторима атмосфера на концерта на телевизия "Планета", която отбеляза 12 години в ефира. Нямаше ги обичайните освирквания между почитателите на най-известните певци на "Пайнер", те отстъпиха място на танците. Може би и самите изпълнители останаха изненадани от обстановката и почти всички не пропуснаха да изтъкнат колко е весело на рождения ден.

Фенове пък коментираха, че любимките им са изпаднали от медийното внимание, но жанрът не е в криза и хилядите в залата го доказват.

Началото бе леко сковано, като единствено Илиян и донякъде Роксана успяха да предизвикат бурни аплодисменти. Докато на сцената не се качи Ивана. През последните години тя е поизместена от по-младите си колежки пред прожекторите, но певицата напомни за себе си и вдигна залата с един от големите си хитове преди години - "Шампанско и сълзи". Феновете пяха с пълно гърло и на изпълнителката не й се наложи да се включва. Последваха скандирания, като почитателите й ясно показаха, че искат да остане по-дълго на сцената.

След нея Коцето продължи възходящата линия, Глория за пореден път демонстрира класа на сцената - и като поведение, и като визия, и като глас. Тя не пропусна да поздрави и зрителите на медията извън границата на България с песента-химн "Облаче ле, бяло".

Изненадващо или не, директно от Къщата на Big Brother на сцената се качи Райна, която впечатли повече с танци.

Големите звезди на вечерта бяха определено Галена, Преслава и Анелия, като последните две закриха концерта в дует. Андреа, която винаги се е отличавала с нестандартни хореографии, този път не изпъкна. Но пък не пропусна за пореден път да провокира с тоалет, който не оставя много за фантазията. Тя бе и единствената, която не честити рождения ден на телевизията, а благодари на хората, които я подкрепят.

Малина пък бе единствената, която влезе сред феновете и обичайно обра овациите за бурните си танци придружени с плейбек. Фолкпевицата Магда пък се появи със змия на врата. От дълго време за първи път пред публика се появи и Мария, която отново блесна с перфектна рокля, но както и 12 години назад - живото пеене не й се удаде. Не че е и пробвала...

Направи впечатление, че за този концерт изпълнителките бяха заложили на консервативни тоалети, като всичко извън тях пък отиваше в другата крайност - жартиери, бикини и трудно удържащи силикона бюстиета и сутиени.

Цялата галерия от концерта вижте тук
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
47
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 10 години
Най-много ми харесаха снимки 8 и 9. На 8 се наблюдава представителна извадка на феновете - 50% ***, а останалите с изключително просташки и безумни физиономии. На снимка 9 - Ивана, избрала специален тоалет, да подчертава габаритите й на кръстоска между кашалот и хипопотам.
12
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Докато някои хора се скъсват от работа за 500 лева, други живот си живеят и такива пари са им джобни и всичко им се поднася на тепсия.
11
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Каква класа, какъв стил!
10
1
 
63
 
! Отговори
Хахото преди 10 години
Падението на един народ...
9
1
 
53
 
! Отговори
Хахото преди 10 години
Падението на един народ...
8
1
 
12
 
! Отговори
Az преди 10 години
Mangi!
7
20
 
3
 
! Отговори
wtf преди 10 години
mi i az ne haresvam chalga no kato nqma golqm izbor haresvam haus no ne bih otishal pri narkomaniziranite drusalki
6
1
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ше повърнаааааа.Егаси резила.
5
2
 
77
 
! Отговори
az преди 10 години
до автора на статията:Къде го видя тоя сексапил? Аз виждам само грозни пачи, силикон, магал и прости ***.
4
1
 
35
 
! Отговори
Храч преди 10 години
Александър Попов, да ти го турим в чалгарчето жалко!
3
1
 
28
 
! Отговори
az преди 10 години
ei 4algari,dgd
2
2
 
62
 
! Отговори
livevil преди 10 години
На снимка 8 се виждат естествено *** фенове на жанра :)
1
5
 
44
 
! Отговори
Мариян Димитров преди 10 години
Статията е покъртително грозна.