Майката на Боби: Звъннах му в полунощ, но убиецът ми затвори!

Младежът трябвало да празнува със съученици, но останал с Нанси
4 яну 2018 10:40,
75

Сред жертвите на бруталното шесторно убийство в Нови Искър е и 18-годишният Боби Иванов - приятелят на Нанси, който в последния момент решава да празнува Нова година с нейното семейство.
Още по темата

Почернените майка и баба на покойното момче събраха сили да застанат пред камерата на Bulgaria ON AIR, за да споделят своята истина за трагедията.

"Трябваше да празнува със съученици на друго място, но впоследствие е решил да празнува с Нанси, може би нея не са я пуснали. От една година горе-долу ходиха, не са се карали. В 18:30 ч. на 31-ви се чух с него, говорихме си общи работи. Разбрахме се да се чуем в полунощ да си честитим новата година. Той не ми звънна. В 00:05 телефонът ми даде два пъти свободен сигнал, след това даде заето. След това телефонът беше изключен. Убиецът е бил вътре и ми е затварял телефона", разказа майката на момчето и предположи, че убийството е извършено около полунощ, за да не се чуе от пиратките и фойерверките навън.

На 1 януари тя отново звъни на Боби, но телефонът продължава да е изключен. След това майката се обажда на момчето, при което синът ѝ е трябвало да празнува Нова година, което го насочва към Нанси, но нейният телефон също е изключен.

Бабата на Боби също е звъняла на всички, но попада на изключени телефони и тогава започват съмненията и притесненията в семейството.

"Цяла нощ никаква информация от полицията, до последно не знаехме Боби дали е вътре или не. Чух поемното лице като говореше и разбрах, че Боби е вътре", сподели жената в "България сутрин".

Майката на Боби добави, че убитата Кети Кюхова, която бе намерена в кладенец на 3 километра от къщата, е била сприхава и нервна жена. Според нея семейството не е демонстрирало луксозен начин на живот, но предполага, че в основата на убийството са именно Кети и вторият ѝ мъж - Неделчо.

Майката и бабата на Боби вярват, че убиецът ще бъде открит и настояват за смъртно наказание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
5
 
5
 
! Отговори
слаби актьорско преди 6 години
Искате да ми кажете, че тия хора са загубили преди 2 дена 18 годишен внук и син..? И не познават родителите на бъдещата снаха..
68
10
 
6
 
! Отговори
HOAX преди 6 години
Тази майката чак се подсмихва ми се струва.. Някой трупове в крайна сметка да е видял..?
67
1
 
4
 
! Отговори
123 преди 6 години
От 70 години България се управлява от най-голямата си ***. Крайният резултат е ясен. Тоя най-вероятно е бил замесен с наркотрафик и е ужилил не когото трябва.
66
1
 
11
 
! Отговори
Стига глупости преди 6 години
Такова избиване е сериозно планирано. Убийците /защото става дума за повече от един човек/ в рамките на два часа са вече извън държавата ни. Приемам залози! Това убийство ще остане неразкрито!
65
1
 
11
 
! Отговори
Свиреп преди 6 години
Има почерк. Избиването до коляно е характерно за руснаци и албанци. Само дето руснаците са по прецизни. И не пуцат с по 5...6.. куршума в едно тяло. Шиптъри ! Обзалагам се!
64
2
 
7
 
! Отговори
Пет преди 6 години
В сайта на *** вече пише че има съмнения за пренос на наркотици от Неделчо до Косово и затова и е бързо забогатял и че има може би неточност на пратките и затова- професионалисти от Косово са изпратени за разчистване на сметките.10 куршума в Неделчо а покрай него и родата затрита за да мълчи...Кети може също да е замесена в Бизнеса била....в кладенеца... Професионално.
63
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПЛАНИРАНО УБИЙСТВО ТОЧНО КАТО ТАЛИБАНИТЕ ОПАШЕНИ СЪС БАРУТНИ ФИШЕЦИ И СЕ ГЪРМЯТ КАТО СТАНЕ 24 ЧАСА!
62
10
 
1
 
! Отговори
убиеца преди 6 години
а бе платено ми беше за един а то виж кфо станаа сааа.5 требаше на место да опраим а 6тата я гоних след колата един час. бас маму уморих се.единствено кучето бе грешка. както и да е, сега ми дължат пари за още 5 тела.
61
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колкото откриха и убийците на сестрите Белнейски от Пазарджик. Има ли замесен политик разследването се погребва заедно с убитите.Как до днеска нито един политик в България не беше виновен нито за едно убийство, нито за една кражба, нито за една корупция !!!???не казвам че в това убийство е замесен политик, но казвам, че ако не се разкрие вероятноса от номеса на политик е много голяма
60
11
 
6
 
! Отговори
милиция преди 6 години
на нанси друг обожател е убиеца,или мутрите на бързите кредити.
59
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докато всеки убиец знае че колкото и народ да убие ще се размине с до 20 години затвор в най лошият случай до живот убииствата ще продължават. А нека се върне смъртното наказание да ги видя смелчаците дали ще смеят да убиват като знаят че и те ще отидат при червеите. Трябва народа да се вдигне и да протестира дотогава докато тези дето се правят на управляващи не върнат смъртнто наказани при убииство на хора това е правилното отсъждане. Който причини умишлена смърт умира и той стига ТОЛЕРАСТИЯ!
58
4
 
5
 
! Отговори
много ясно преди 6 години
Каквото повикало,такова се обадило.
57
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре де,звъняла в 18 ч.и 30 мин.,а защо не го питала къде е бил в този момент и как мисли да посреща новата година,въобще ще ходи ли на срещата със съучениците,като е възможно на разни места да бъде по това време от къщата и двора на семейството на Нанси до разходка в джипа в близката горичка за гъби или до центъра в магазин за храни,като невероятно е семейството на Неделчо вкупом всички от 18 ч. да са се затворили като за 24-00 ч. без излизане никъде където да има някоя друга камера за снимане
56
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трагедия!
55
10
 
37
 
! Отговори
историк преди 6 години
Само заради премахването на смъртното наказание си струва да се махнем от ЕС. Иначе ще продължаваме да плащаме с кръв членството си. Да не говорим за противоприродните и античовешки изисквания, които ни се налагат безпрекословно.
54
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До бг смешки 2"българинът" като теб със сигурност
53
5
 
10
 
! Отговори
1 преди 6 години
Като чета някои коментари ми става смешно.Така ли се разкрива добре обмислено убийство?
52
5
 
28
 
! Отговори
бг смешки 2 преди 6 години
българина е крадлив , продажен и с далавераджийски манталитет - схемички са му в главата само и за тва стават тия неща у БГ-то ....през годините станаха много убийства заради такива далавери ......
51
7
 
9
 
! Отговори
Gorko преди 6 години
според мен най добре полицията трябва да търси бившия приятел на Кети или някой свъръзан с дъщеря и
50
2
 
10
 
! Отговори
до 51 преди 6 години
Ъхъ..И аз вчеа си купих 3! Да!

Спонсорирани публикации