Най-евтиният телефон от Bentley. Струва $9 000!

Апаратът е създаден в сътрудничество с Vertu
13 яну 2016 12:07,
18
Най-евтиният телефон от Bentley. Струва $9 000!
Снимка: Bentley

Моден аксесоар под формата на смартфон представиха Bentley и Vertu. Апаратът е третият съвместен продукт на двете компании, част от 5-годишния договор за сътрудничество. 

Смартфонът е изработен от най-качествените материали, като залага на естествена кожа в два цвята - Beluga и Hotspur Bentley, съшита с контрастиращи шевове. Страниците са хромирани, като същият материал е използван и за пространството около камерата на задния панел.

Производителите предлагат и не малки възможности за персонализация, като клиентите могат да избират между 8 цвята за кожената тапицерия и 16 различни вида шевове.

Операционната система на телефона е Android 5.1, а за озвучението се грижи съраунд система Dolby Digital Plus. Хардуерът разчита на процесор Qualcomm Snapdragon 810, 4GB RAM и вградена памет от цели 64GB. Батерията също впечатлява с капацитет - 3160 mAh.

Дисплеят е 5,2-инчов Full HD, като от Bentley и Vertu споделят, че предлага най-живите цветове и е защитен със стъкло от сапфирен кристал. Основната камера е 21-мегапикселова, а предната е с широкоъгълна с 2 мегапиксела.

Цената на смартфона започва от малко над 9 000 долара. Сумата е внушителна, но реално това е най-достъпното устройство на Bentley и Vertu.Предишният телефон на компаниите струваше над 13 000 долара.

Още снимки на смартфона вижте в Automedia.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пффф, тва е старо ве братя Преди 1 година изхвърлих чисто нов BenDley телефон. Верно китайски ама марката си е марка. След това си взех турски Pentley и преди 6 мес се чупи.Много загряваха като бяха включени, иначе съм доволен от тях.
11
0
 
1
 
! Отговори
до shady преди 8 години
Ми не си го купувай брат, като не те кефи процесорът..чакай за подобрения модел...хахахахахха
10
0
 
0
 
! Отговори
shady преди 8 години
В случая около 2/3 от цената плащаш за марката: все пак телефон на Бентли и Верту колко души имат.Характеристиките са му обаче на телефон от доста висок клас. Качеството на изработка несъмнено е перфектно, но реално цената му не би трябвало да е повече от $ 3000.Единствено не ми много харесва, че използва процесор Snapdragon 810, който се слави с прегряване при натоварване.
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има хора с толкова много пари, че им е все тая дали е 900 , 9000 или 90 000. Но и на тях някой трябва да им вземе парите с густо... За глупаците дето кредити вземат за такива джаджи - там вече е друго :)
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И на края, пак телефон - звъниш, пишеш...Винаги ми е било много смешно, колко много жалки хора има да дават пари за простотии, обикновенно хора с комплекси за малоценност или превъзбудени новобогаташи и за милиони да ти е телефона няма да се скрие липсата на акъл в главата, ноооо кой да го разбере това!
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хардуеър за 100 долара ама нали има луди да дават пари..Това като овобогаташите в Русия: Единия питал другия, за колко си е купил обувките . Втория отговаря гордо за 3000 Евро. Първият се изхилва: - Ха, минал си се, видях ги за 5000.
6
2
 
7
 
! Отговори
... преди 8 години
Хъ, новие телефон на Xiomi който струва под 150 евро. Е в пъти по-добър от тоя по хардуерни характеристики! Така, че освен, че и цената и хардуерните му характеристики не са добри явно тоя телефон си е за комплексари!
5
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Глупости! Това че искат толко пари, по никакъв случай не означава че си СТРУВА парите.Пълен болкук с безумна цена.
4
0
 
24
 
! Отговори
Бизнесмен БГ преди 8 години
Газова можем ли да му турим?
3
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе чак средна. Но пък и за 9000$ не е.
2
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Създаден за да може Ким Кардашиян и себеподобните й да си чешат гърба с него. Всеки комплексар мре да притежава престижни вещи.
1
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тези характеристики, са достойни за един телефон от средна класа, за около 350 евро