Ford ще поставя у нас рекорд за Гинес

Компанията иска да организира най-многобройния парад от автомобили
12 май 2016 21:50,
14
Ford ще поставя у нас рекорд за Гинес
Снимка: Ford

Българското представителство на Ford се е заело със смелата инициатива да постави световен рекорд на Гинес в България. Той ще бъде за най-дълъг парад от автомобили Ford, като опитът е насрочен за 4 юни тази година.

Целта е да се съберат около 1000 автомобила Ford, които да изминат 3,2 км в колона. Това според информацията ще бъде достатъчно за нов рекорд на Гинес. Настоящото най-добро постижение е 829 коли и е поставено в САЩ през 2014 г.

Опитът за български рекорд ще се проведе на Северна скоростна тангента на Околовръстния път в София с вход от бул. „Ботевградско шосе“ от 9 часа сутринта. В събитието могат да вземат участие всякакви автомобили Ford - както нови, така и стари. За да се заяви участие, трябва да се попълни регистрационната форма на сайта на компанията.

"Всички ние имаме шанса да станем част от нещо голямо, значимо и вдъхновяващо. Имаме възможността да участваме в световен рекорд на Гинес поне веднъж в живота си", споделят от компанията и уточняват, че са подготвили множество награди и изненади за участниците.

Още новини с автомобилна тематика четете в Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
1
 
! Отговори
az преди 7 години
Има доста служебни фордове и доста хора каращи ги дето вместо да пият кафе някъде най-вероятно ще отидат. Та ако искат не 1000 ,ами и 10 000 лесно ще съберат.
6
0
 
5
 
! Отговори
??? преди 7 години
У Перник спят ли??? Да се съберат двойно повече
5
4
 
8
 
! Отговори
Фордолюбников преди 7 години
Преди години си взех Мондео на 8 години.Карах го още 8.Някои го определят като таралясник, но на баири режех немски брандове с 160 и нагоре.Натоварих го с 600 кг+семейството и правихме ремонт.Елекрото му-драма,ама се оправяше за 20 лева.Гълташе,като ламя,но софийско.На магистрала беше като крайцер.То проблема е че ,сега ФОРДОВЕТЕ са за смех-на новото Мондео кабелите от задните накладки се трият в гумите...STOP коментар.Карам корейско...5 години Хюндай Ню Елантра(:....Иначе 1000 ще съберем
4
3
 
8
 
! Отговори
свинаря преди 7 години
Айде разбирачите да кажат една-две добри марки под 100 000. Имам чувството,че всеки хвали това,което има
3
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като бивш собственика на ФОРД при това американски / събран в Мексико/ автоматик. Искам да споделя, че това начинание няма да свърши без фиаско и счупени, закъсали, спрели и т.н. коли на екзалтираните заблудени фенове на този американо-немски ***.
2
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Докато представителя на Форд провежда туй чудо,все ми се струва, че отвратените и ощетени клиенти на останалите три марки, които се представят пак от тоя,ще си купят друга марка. От мототехника, моту фое не става.
1
14
 
13
 
! Отговори
форд фокус преди 7 години
Форд са здрави коли,не мога да разбера защо са ги нарочили за трошляци