Ангелинка оправдана по всички обвинения

Съдът отмени и запор върху две от сметките й
26 май 2010 16:13,
229
Ангелинка оправдана по всички обвинения
Ангелина Димитрова. Снимка: БГНЕС

Софийският градски съд оправда Ангелина Димитрова, вдовицата на Константин Димитров – Самоковеца, по всички обвинения – контрабанда на стоки и пране на пари.

Магистратите отмениха и частично наложения запор по две от сметките й.

Още по темата

Беше отхвърлен и гражданският иск от страна на Министерството на финансите за нанесени неимуществени вреди в размер на близо 700 хил. лв.

Присъдата може да бъде протестирана от прокуратурата в 15-дневен срок пред Софийския апелативен съд.

Преди 2 години Димитрова бе обвинена, че е вкарала контрабандно в България стоки от Турция през митниците на летище София и Горубляне на стойност около 700 хиляди лева.

Обвинението твърдеше, че като едноличен собственик на фирмата "Борогруп травъл - Лондон" ЕООД е продала всичките си 400 дяла на американската компания "Адамко" ООД.

По този начин Ангелина Димитрова е избегнала запорирането на част от имотите на семейството от комисията „Кушлев“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


229
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
143
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тук е сборището на отпадъка, лудите, болните. Нормалните хора бягат от този болен сайт като дявол от тамян.
142
3
 
1
 
! Отговори
петър преди 13 години
Светиите са хора, избрани за такива, заради това,ч е са водили безгрешен живот. Аз не съм светия, нито пък ще стана. Но се интересувам от Справедливостта като понятие и приложенията му, откъм двете страни на монетата. И от обвинението и от защитата. Присъдата е субективно и законова форма на волеизявление. Всеки е субективен по тези неща. Четох прессата за Самоковеца, но не ги познавам. И да е бил такъв, това не свързва пряко жена му, с неговите дела, освен по натрупани имоти и пари. Те си знаят
141
4
 
3
 
! Отговори
Призив преди 13 години
Младежкото ГЕРБ, както и излишната част от МВР да престане да цъка минуси : )
140
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ха така .. браво
139
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тази е ярък пример за успеха на мутресата-*** в България,която дори не изпъква с някаква хубост, както и за корумпираната и прогнила съдебна система.
138
0
 
4
 
! Отговори
Далаверка преди 13 години
Оставете Ангелинка. Аз пък чакам да бъде проверена "Софийска вода" и то доста отдавна! ИПОН върти инкасото на фирмата и сигурно това е причината да не бъде в листата за проверка????
137
0
 
3
 
! Отговори
aa преди 13 години
Георги Колев е новият председател на Софийския градски съд (СГС). Той бе избран на поста от Висшия съдебен съвет (ВСС) след балотаж, с минимално необходимото мнозинство за това от 13 гласа. Досегашният председател на съда Светлин Михайлов получи само пет гласа. В съдебната система кадрува един приятелски кръг от членове на ВСС и други високопоставен юристи, които от години плетат пъзела, заяви председателят на Върховният административен съд (ВАС) Константин Пенчев по време на дискусията преди гласуването.
136
2
 
3
 
! Отговори
Петър преди 13 години
Ето присъдата: 1.) За изсирането в устата на баба си: виновен, задето си сбъркал двете нули; невинен, ако баба ти е искала това. 2.) За съешаването с козата: невинен, ако козата те е погнала за това; и виновен, ако ти си сбъркал биологичният вид на партньора си. С една дума: Ти луд ли си? Нямаш ли си жена, ами се втеляваш? Пусни обява и ще се уредиш! 3.) Кентавъра е научно откритие: регистрирай фирма и ще спечелиш пари от показването му. Но ще трябва даобясниш и как си го създал с козата!
135
2
 
4
 
! Отговори
Така де преди 13 години
Ами той и Бойко си прехвърли миларидите на Цвети и сега целият народ нея псува, а той дистанцирано потрива ръце
134
0
 
6
 
! Отговори
бойскаут преди 13 години
Хитра е. Как само е прехвърлила акциите на фгирмата си. Сега комисията "Кушлев" е с вързани ръце. Не и трябва висше образование, с такъв ум. Ако беше нормален свят, нямаше да се лъжем един друг, но нормален ли е? Ще си запаля дипломмата, защото никога не би ми хрумнало да си прехвърля активите, ако имахфирма. Тази Ангелинка е бижу. Имаш ли сестра-близначка? Искам такава половинка. И дявола може да се чуди на такава жена: "...какви е жени, раждала, раждала още и ще ражда, българска майка юнашкка?
133
0
 
8
 
! Отговори
3646y преди 13 години
Софийският градски съд е една добре уредена и функционираща мафия! Трябва да бъде прочистен до последната чистачка в него!!!!
132
4
 
3
 
! Отговори
onzi преди 13 години
тука във форума е сборището на най-*** *** в България.пишат се само тотални простотии.то бива негативизъм,ама да няма една свястна дума,не го разбирам.на един Костов му виновен,на други Бойко.то вси българи разбират от футбол,политика и секс.за това сме го докарали до тук
131
0
 
2
 
! Отговори
Петър преди 13 години
Но, ако е вкарала от ония ***-обувки, дето ми ги пордадоха като супер здрави, а се разпраха на петото обуване, ще искам да ми ги плати с лихвата, че и да почерпи, на бара. Продавачката ми ги шътна, като нещо, с което рейнджърите ходили в джунглата, а се оказа нещо, като погребални обувки за мъртъвци. дори и умрял не би носил такова качество. Ангелинка не е от най-лошите, бе? Готина, пекана, ерудирана, че и изглежда като ангел. Как да я осъдиш? Тя няма вид на терорист?
130
0
 
7
 
! Отговори
hhh преди 13 години
Ангелинке, парите на мъжа ти са кървави пари....Халал да ти са!!!
129
1
 
2
 
! Отговори
Петър преди 13 години
Не си прав. Не бих и *** краката да ме вкара в занаята. Но и не бих я осъдил, защото и да е сторила нещо, от обвиненията, не се знае пък, ако беше друг, какви по-големи щеше да вкара в страната. Контрабанда винаги е имало, а може би и ще има. Не зная? Не бива да се плюе и да и се мазним! Трябва човек да се самоуважава и нито да се инужава нито да се възгордява. Просто да е човек и към себе си и към другите - приятели или врагове. Но ще ми е интересно да пием, по едно в някой бар, на лаф?
128
2
 
6
 
! Отговори
Тити преди 13 години
Лайте, лайте. Само това можете да правите. Когато се наложи да се свърши работа всички се скатавате и чакате да ви отмине. затова всичко ви подминава, а целия свят ви се смее на злобата и простотията. Зад клавиатурата сте много "големи", обаче на живо пълзите в краката на хора като Ангелина Димитрова и се мазните в очакване да ви подхвълят някой лев или да ви "вкарат" и вас в далаверата. Истината е, че всеки един от вас би осъществявал същите схеми като нея, ако имаше тази възможност.
127
1
 
6
 
! Отговори
3646y преди 13 години
Съдиите от софийският градски съд,които оневиниха Ангелинка това лято ще почиват в Дубай...Ангелинка е резервирала президентския апартамент на хотел Бурж ал Араб за тях! Като тях да го докараме,пожелавам го на всички българи!!!!
126
1
 
8
 
! Отговори
Даола преди 13 години
Чиста е като сълза - като всички мутри, корумпирани политици и магистрати.Колко хубаво би било всички тези разбойници да си направят отделна държава и там взаимно да се надлъгват и ограбват.Кой казва, че съм от един народ с тях - в никакъв случай. Те не са от моя народ.
125
0
 
12
 
! Отговори
полуанонимен преди 13 години
Ангелинке,съдът прощава, Господ - не!!! Него пари не го блазнят!!!!
124
0
 
3
 
! Отговори
anim преди 13 години
някой зъмнявал ли се е изопщо???