Ангелинка оправдана по всички обвинения

Съдът отмени и запор върху две от сметките й
26 май 2010 16:13,
229
Ангелинка оправдана по всички обвинения
Ангелина Димитрова. Снимка: БГНЕС

Софийският градски съд оправда Ангелина Димитрова, вдовицата на Константин Димитров – Самоковеца, по всички обвинения – контрабанда на стоки и пране на пари.

Магистратите отмениха и частично наложения запор по две от сметките й.

Още по темата

Беше отхвърлен и гражданският иск от страна на Министерството на финансите за нанесени неимуществени вреди в размер на близо 700 хил. лв.

Присъдата може да бъде протестирана от прокуратурата в 15-дневен срок пред Софийския апелативен съд.

Преди 2 години Димитрова бе обвинена, че е вкарала контрабандно в България стоки от Турция през митниците на летище София и Горубляне на стойност около 700 хиляди лева.

Обвинението твърдеше, че като едноличен собственик на фирмата "Борогруп травъл - Лондон" ЕООД е продала всичките си 400 дяла на американската компания "Адамко" ООД.

По този начин Ангелина Димитрова е избегнала запорирането на част от имотите на семейството от комисията „Кушлев“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


229
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
163
4
 
2
 
! Отговори
Омертата преди 13 години
Дори по турско децата и жените на хайдутите рядко са били закачани от властта ... Това, че мъжът и е бил бандит не прави автоматично тази жена престъпница ! Жените и децата не трябва да носят отговорност за престъпленията на мъжете !В този смисъл, решението на българския съд трябва да бъде приветствано.
162
1
 
1
 
! Отговори
СД преди 13 години
Как си я бива, ти луб ли си бе? Само като и видя носа и и физиономията и бягам надалеч.
161
1
 
3
 
! Отговори
Rakela преди 13 години
Абе бива си я. И ми се вижда страстна. Като оставим това на страна си е дявол. ;)
160
0
 
6
 
! Отговори
Candy преди 13 години
То и друго не се очакваше, чудя се, как не ги е срам обаче, целия български народ им гледа сеира, а те я оправдали, била невинна... Кой знае на кой колко е духала и колко пари им е бутнала... Просто, колкото повече чета, толкова повече се отчайвам....а всички се почесват
159
0
 
6
 
! Отговори
AN преди 13 години
JENATA SIE PLATILA I ZATOVA Q PUSKAT. AKO BE6E NQKOI OT NAS PROSTOLUDIETO, 6TQHA DA MU VZEMAT I GA6TITE. ZA MILIONI NQMA ZAKONI. ZA KOKO6KA NQMA PRO6KA. NARODEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
158
1
 
4
 
! Отговори
Белгия преди 13 години
ОЩТЕ 50 ГОДИНИ НЕ ВИЖДАМ ТАЗИ ДЪРЖАВА ДА СЕ ОПРАВИ БАСИ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА БАСИ ЗАКОНИТЕ КОИТО ЖИВЕЕ В БГ ДА МУ МИСЛИ СОРИ НО НЕ СЕ ВРЪЩТАМ В ТАЗИ ГАДНА ТАТКОВИНА И ББ И ЦЦ СА САЪЩТИТЕ БАНДИТИ ЖАЛКО ЗА НАРОДА ЗАГИВА
157
0
 
5
 
! Отговори
ere преди 13 години
Това е то - диктатура на съдебната власт!!! Уникално държавно управление си имаме...Функциите на изпълнителната власт се свеждат до преследвания и арестувания на дребни мошеници,а законодателната такава кове ялови закони,устройващи единствено едрата престъпност и висшата държавна администрация!!! Да го духа честният българин!!!!
156
0
 
1
 
! Отговори
kiro преди 13 години
като няма доказателства ще е оправдаят ми ,чи кък няма да я оправдаят,АЙДЕ БЕ МЕВЕРЕТО ТУКА ВИ Е СЛАБОТО МЯСТО - доказателствата,доказарелствата са афиф,другото е ок,АМА НЕ СТИГА САМО ТО
155
0
 
8
 
! Отговори
Еххххххххххх преди 13 години
Ангелинка, Цветелинка и Даринка - три снахи на ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ. Чисти като момини сълзици, невинни, непорочни, та чак и девствени. Така е в България. Жалко, че човек не може да избира къде да се роди.
154
0
 
12
 
! Отговори
rgerg преди 13 години
Ангелино, щом проста *** като теб се оправя,какво да кажем за онези тарикати с белите якички,като Милен Велчев и Николай Василев...По логиката и правилата на тази мутренска държава те дори няма да помиришат съд!!!!
153
2
 
3
 
! Отговори
Петър преди 13 години
Слушам, капитане! Оставам си в родината, в моята славянобългарска земя. Ще си страдам и радвам тука. Ако умре тялото ми, то ще е тука. Ако стана милилонер, то ще е тука. Не съм закостенял и съм пътувал, а може и пак да пътувам. Просто се отвратих от предатели. А ти като отстъпник на рода си, си такъв. Е, които останем ще си живеем както се оправяме. Дедите ти бяха горд и свободолюбив народ и заедно работеха за благото си. Кой по-беден, кой по-богат. Прав ти път!
152
1
 
2
 
! Отговори
Петър преди 13 години
Сигурно е така. Нашите също са строги и справедливи. Друг е въпроса, че има врати в законите, кадето много далавери се промъкват, според интереса на някого. Иначе системата ни е безупречна. Но Справедливостта започва от създаването на Закона ип равилниците по прилагането му, а посел и се прилага в съдилищата.
151
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Евала, така се правят паки от наркотици а после се опират с маркова перралня от турция, браво на правосъдието...
150
0
 
3
 
! Отговори
ivan преди 13 години
do petar.abe balamurnik sedi si tam kato tolko iskash,i kato po4nesh da si iadesh rodninite zimata kato nema da ima kvo da iadesh zimata,samo da ne po4nesh da pla4esh,ama tam v taia proadnale,turska republika balgaria ste ostanali samo jalki bebeta pla4eshti za turskia biberon,[***],na vsi4ki koito tersiat spasenie im kazvam samo edno,ima spasenie i izhodite sa tri,terminal1,terminal2,i mejdunarodnata avtogara sofia
149
3
 
6
 
! Отговори
мехмед преди 13 години
ние в Турция имаме строги но справедливи съдии!
148
0
 
10
 
! Отговори
hhfhly преди 13 години
Нашето правосъдие е един долнопробен бит-пазар!!! Имаш ли пари можеш да си купиш всичко от него!!! Свобода и невинност са най-предлаганата стока,но и най-скъпата,затова бедняците не могат да си я позволят! Тези с многото пари спокойно могат да продължат с престъпленията и да пазаруват на воля от битака!!!
147
3
 
2
 
! Отговори
Петър преди 13 години
2012 година се отлага всеки миг. Да не мислиш, че не може да се унищожи човечеството, планетите? Но никога не трябва да става, защото има много чудесни хора! Вярно е, че разбойниците станаха много, но и един праведен да има, света не трябва да се унищожава! Какво си се вкопчил за 2012 година? Там няма нищо. Ако злото се случва, то е сега. И се случва непрестанно. Света няма да бъде унищожен, защото така трябва, а не защото е казал някой си тази дата. Но сътресения ще има, заради безотговорността
146
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Чичо доктор ще ви излекува от злобата. Ама друг път. Че няма време, а и повечето са безнадеждни случаи и не трябва да се хабят лекарствата по здравна каса.
145
6
 
5
 
! Отговори
Петър преди 13 години
Ти полудя ли? Никъде не мърдам. По-скоро ще сторя така, че *** да се молят да избягат, вместо да останат тука, отколкото да си напусна земята и рода. Такива лигльовци като теб, са предали Рода ни. Слуги на чужденци. Ами слугувай, но не увещавай и нас да станем ***! А мутрите, тях да си ги лови МВР - те ги знаят кои са! Какъв Българин си ти, бе? Че ще слугуваме, то е ясно, но поне да сме си у дома? А и времената се менят. Не един от баровците може да си загуби и бункерите и имането.
144
2
 
6
 
! Отговори
ама вие защо ? преди 13 години
абе аз гласувах за Б.Б ама щот се бях напил.А вие трезвите каде бяхте,ходихте ли да гласувате? Като трезвен ще гласувам за Алексеи , щот го затвориха за да не ги затвори тои.