Ангелинка оправдана по всички обвинения

Съдът отмени и запор върху две от сметките й
26 май 2010 16:13,
229
Ангелинка оправдана по всички обвинения
Ангелина Димитрова. Снимка: БГНЕС

Софийският градски съд оправда Ангелина Димитрова, вдовицата на Константин Димитров – Самоковеца, по всички обвинения – контрабанда на стоки и пране на пари.

Магистратите отмениха и частично наложения запор по две от сметките й.

Още по темата

Беше отхвърлен и гражданският иск от страна на Министерството на финансите за нанесени неимуществени вреди в размер на близо 700 хил. лв.

Присъдата може да бъде протестирана от прокуратурата в 15-дневен срок пред Софийския апелативен съд.

Преди 2 години Димитрова бе обвинена, че е вкарала контрабандно в България стоки от Турция през митниците на летище София и Горубляне на стойност около 700 хиляди лева.

Обвинението твърдеше, че като едноличен собственик на фирмата "Борогруп травъл - Лондон" ЕООД е продала всичките си 400 дяла на американската компания "Адамко" ООД.

По този начин Ангелина Димитрова е избегнала запорирането на част от имотите на семейството от комисията „Кушлев“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


229
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
2
 
11
 
! Отговори
aaаааа нееее преди 13 години
Тези съдии са хора на Иван Костов!!!! Костов беше закрилник на Самоковеца,сега закриля и жена му!
122
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
полицията за какво ли се трудят..май няма смисъл
121
2
 
11
 
! Отговори
аарее баста преди 13 години
Линч за съда!!!! Няма оправия иначе!
120
2
 
7
 
! Отговори
баба Яга преди 13 години
Драскайте си,не се притеснявайте...Никак не и пречите на Ангелинка.
119
1
 
4
 
! Отговори
Васко преди 13 години
Напълно съм съгласен (за съжаление) с теб. особено определението за стугарката ме разсмя много. Бог да ни е на помощ.
118
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
тук се е събрала лудницата на вечеринка.
117
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Какви претенции имаш-"***" е най-точно определение на постановеното от съда решение.
116
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Имаш нужда от психиатрична помощ. Искай направление от ДжиПи-то и бързай, бързай!
115
0
 
2
 
! Отговори
ivo преди 13 години
g-n borisov vnimavaite s obvineniata,,pridobiti imusestva po prestapen nacin,,.az sam ot tutrakan i vodia beden nacin na jivot..edva oceliavame...zasto mi lepnato podobno obvinenie...ste sadia do dupka tazi haiduska dargavica zaedno ivas...slogete si raka na sarce i si priznaite-vie ste magistralen bandit i racete vi sa izapani s mnogo krav-na savestta vi tegat mnogo ,,mokri poracki,,....prosto ako sam na vase mesto bih se mahnal cas po skoro ot tova otgovorno mesto...i spete lepeneto
114
1
 
6
 
! Отговори
acho преди 13 години
Браво. Чудя се само, защо ни го съобщават.
113
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Докато съдиите не носят наказателна отговорност за рещенията, които са постановили и не лежат в затвора заради решения, с които се ощетяват гражданите или държавата няма да има нормално правосъдие. Трябва 2-3 съдии и прокурори да бъдат вкарани в затвора заради решения, които са постановили "по съвест" или постановления, с които се прикриват престъпници и тогава може би магистратите ще си помислят преди да решат в полза на престъпници или убийци.
112
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ако имаш проблеми със здравето се лекувайте, не е хубаво така да пишеш и хората да се смеят.
111
0
 
7
 
! Отговори
плебей преди 13 години
Аз не завиждам, бе Косьо? Ангелинка е готина, прави парички, живее си живота. Ти си на небето, други въртят бизнеса ти, полицията ги гони, съда ги пуща. Нищо ново. Що да ти завиждам? А, аз и преди и сега съм си плебийче. Що да си завиждаме? Но ще се изуча и някой ден ще стана митничар. И може да не съм корумпиран, но ти ще ме врънкаш да ти пускам тировете с контрабандата. Тогава няма да ми викаш "плебей", а ще ме коткаш и ще ми викаш "аверче, брато, мой човек".
110
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
разбира се,че съдът е независим. независимо от кризата,те си разпределиха 20 милиона по нова година.
109
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
***.. по-точно надали може да се изрази човек :)
108
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
za6to svarzvate sad sas vborisov be xora nali sadat e nezavisim i nemoje da mu se mesi primier ,prezident nali zatova revat naglecite v sada ,po to4no socialno slabite i kraino nyjdae6ti se na6i sadiii .
107
7
 
18
 
! Отговори
Eх, наивници преди 13 години
Питам се какво може да очаква човек от Парламент, начело на който стои бивша комунистка стругарка, понастоящем трансформирала се в бизнес дама с аграрно излъчване и вид на колхозничка, пременила се за модно шоу. Умствените й качества ще се въздържа да коментирам, защото не искам да съм груб. Или пък от Правителство, начело на което стои едновремешен възпитаник на школата в Симеоново (където достъп имаха само най-верните партийни кадри), в последствие мутра от подземния свят, а сега "антикомунист" и човек, воюващ с престъпността. Съжалявам, но поне за мен това е повече от смешно. Нищо добро не чака България. Циркът и сапунките продължават важното е да има зрелища, пък хлябът, какво може и без него. И накрая искам да попитам г-н Премиера, воюващ със всякакви НАГЛИ, ОКТОПОДИ, ЛАПАЧИ дали неговата възлюбена Цвети Бориславова, честно спечелила 1 млрд по времето, докато Богоизбраният Пожарникар беше Кмет, та исках да питам идолът на нацията дали ВИНЕТ-дамата е НАГЛА ОКТОПОДКА или обикновена Л*ПАЧКА.
106
11
 
6
 
! Отговори
doomchant преди 13 години
"Boiko - mutraStanishev - kradecDogan - mirizliv turchinVolen - fashistta za kogo da glasuvame? :D "То е ясно - за Първанов!
105
0
 
16
 
! Отговори
Минало НЕЗАБРАВИМО преди 13 години
Ако само мъничко се поразрови близката ни история, ще се види, че повечето от успелите бизнесмени в България са бивши червени феодали, които навремето държаха властта в България. Те разполагаха с цялата икономика, разбира се с протекциите на държавата, на комунистическата власт и Държавна сигурност. Когато падна режимът на Живков, те не само се промениха от комунисти на социалисти, но преживяха и една коренна промяна от врагове и гробокопачи на капитализма за много кратко време се превърнаха в червени капиталисти. Днес държат в ръцете си всичко.Това трябва да се знае и да се разбере от всички българи. Да не забравяме, че и Бойко Борисов е един от тях.
104
3
 
13
 
! Отговори
Проектът ББ преди 13 години
проектът "Бойко Борисов", разработен от генералския кръг "Монтерей" за да останат червените на власт и да продължат да лапат и да ни скубят, щеше да е много успешен, но допуснаха една малка грешка - трябваше да изберат наистина човек от народа, а не един от тях - червен олигарх и човек подвизавал се във властта и по тяхно време, натрупал милиони, докато хората обедняваха. В първоначалната еуфория това не се забелязваше от доста хора, но като гледам сега май истината започва да произира и да бъде забелязвана от все повече ГЕРБ-избиратели. Което лично мен ме радва.