Катастрофа на пътя Бургас-Айтос, един загинал

Причината - отнемане на предимство
27 май 2010 12:27,
20
Катастрофа на пътя Бургас-Айтос, един загинал
Снимка: БГНЕС

Катастрофа на пътя Бурга-Айтос отне живота на млад мъж, съобщиха от МВР.

Шофьор на „Фолксваген Голф“ отнел предимство на ВАЗ при извършване на ляв завой и двете коли се ударили.

Загинал е мъж на 29 години, който е седял до шофьор на руското возило.

Други двама пътници са ранени и откарани в болница без опасност за живота.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
6
 
! Отговори
от приятели преди 13 години
Слушай, какво глупачке не се опитвай в никакъв случай да търсиш вината в зеления хюндай. Много ясно се вижда кой е виновника, всички го знаят. Ако беше виновен зеленият хюндай, защо тогава той не е одарен, а е одарен скапаният голф, който отне живота на това добро момче. Ако баща ти е един възпитан човек, който знае правилника, както твърдиш поне щеше да отиде в момента да помогне с каквото може и да се извини на родителите на загиналото момче, които си нямате на представа колко много страдат.
17
1
 
5
 
! Отговори
дъщерята на голфа преди 13 години
Глупакооо, не говори простотии без да знаеш каква е истината!!! Гарантирам ти, че той знае правилника много по - добре от теб и от който и да било ***, който пише инфалтилни коментари тук! Ако толкова много ви интересува случилото се запитайте за зеления хюндай, който е виновен за катастрофата!!!
16
1
 
5
 
! Отговори
Fullrange преди 13 години
Научи правилника ***!!! И ти ли караш ГОУФ 3ка с мп3ка?? НЯМАШ ПРАВО ДА ИЗПРЕВАРВАШ НА КРЪСТОВИЩЕ. ТОВА ЗНАЕШ ЛИ ОГРАНИЧЕН ***??? СЪЖАЛЯВАМ, ЧЕ Е ЗАГИНАЛ НЕВИНЕН ЧОВЕК. НЕ СЪЖАЛЯВАМ ГЛУПАЦИТЕ НА ПЪТЯ, КОИТО СИ ИЗБИВАТ КОМПЛЕКСАРИЯТА!!! 5 ПАРИ НЕ ДАВАМ ЗА ТЯХ!!!
15
2
 
4
 
! Отговори
an преди 13 години
KOGATO STANEME NORMALNA DARJAVA, TOGAVA I KATASTROFITE 6TE NAMALEQT. NO PONEJE ABSURDISTAN NIKOGA NQMA DA STANE NORMALNA DARJAVA, O6TE STOTICI HILQDI 6TE BADAT UBITI, OT TAKIVA DETO SE PRAVQT NA 6UMAHER. NAI LO6OTO E 4E TAKIVA 6UMAHEROVCI SA MNOGO.
14
2
 
2
 
! Отговори
Zemevladelec преди 13 години
Само не разбрах новината какво общо има със снимката, която е от смъртта на Калоян Стоянчев "Рижия" ? Базата ви данни е просто трагична....
13
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тия школи за шофьори доста некадърници е из люпили !! за мен това са УБИЦИ.
12
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Надсмиваш се над човешкото нещастие? Браво! Похвално! Смей се докато можеш!!!
11
5
 
3
 
! Отговори
боби преди 13 години
Виц: "питат "Радио Ереван": Какво е 1 милисекунда(1 хилядна от секундата)? Отговор: това е времето от светването на "жълто" на светофара след "червено" до звука на клаксона на "Голф" с регистрация РК..."
10
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Едва ли този "голфаджия" ( дългогодишен шофьор без произшествия до сега ), който е в колата с вазрастната си майка и чиято дъщеря има рожден ден в същия този ден, ще кара невнимателно!!! Не пишете такива долни простащини, защото никой не пише истината по тъпите вестници! Никой не споменава водача на зеления хюндай, заради когото става катастрофата! Некадърно *** си ти, ограничен ***!!!
9
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Остава да напишат,че Голфа е бил с регистрация "РК"... и че двета возила са били с десен волан....
8
1
 
4
 
! Отговори
anonimen преди 13 години
Naistiona zapochva letniqt sezon,neka da badem po vnimatelni po patishtata.Bog da go prosti umrqloto momche i saboleznovanie na roditeliote mu.Neka sami se pazim po patishtata.Lqto e, umorata e golqma.
7
2
 
2
 
! Отговори
n преди 13 години
Бурга-Айтос?който е седял до шофьор на руското возило?Nqma nujda ot komentar.
6
1
 
9
 
! Отговори
Бургас преди 13 години
На този разклон шанса да се засекат две МПС граничи към безкрайност....лош късмет, лека му пръст на човека без вина преселил се в по-добрия свят........а сутринта имаше тежка катастрофа и след Карнобат посока Сливен, хвърчаха линейки, дано всички са живи
5
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Като карате внимавайте, това убива разберете го!
4
8
 
19
 
! Отговори
Fullrange преди 13 години
Голф + чалга = Птенциален убиецПървата буква от регистрационния номер е много важна и можем да вземем мерки преди да са ни претрепали с нещастното си поведение на пътя. И сега какво? Умрелия - умрял. Ще се купи нов голф и до нови срещи. Ако има присъда тя ще е след Х години, а до тогава коко ли ще претрепе това некадърно ***. Защо умират невинни хора??? Защо виновните са на свобода???
3
1
 
20
 
! Отговори
toni преди 13 години
хора спрете да се държите като варвари на пътя...колко още млади хора трябва да си отидат за да се осъзнаем..пазейки другия пазите и себе си...
2
1
 
24
 
! Отговори
Маргин Мургин преди 13 години
Всенародните летни веселия по този път може да смятат за открити.Язък за невинния човек.
1
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Стига вече...замислете се, че освен собствения си живот, трябва да пазите и този на околните! Стига бързали, нека стигаме живи!А на момчето...мир на праха му!