Двойно убийство в бургаското село Рудник

Мъж и жена са застреляни в главите
3 окт 2010 21:41,
10
Двойно убийство в бургаското село Рудник
Снимка: БГНЕС

Мъж и жена са намерени застреляни в бургаското село Рудник на 2 октомври, съобщиха от МВР – Бургас.

На 2 октомври около 11.45 часа в полицията е получено съобщение за открит труп на жена в лек автомобил „Опел омега”, с бургаска регистрация, паркиран в двора на частна къща във вилната зона на с. Рудник.

36-годишната Т.К. е застреляна с огнестрелно оръжие в областта на главата.

Живеещият на семейни начала с Т.К. мъж – С.В., 46-годишен не е намерен веднага от полицейските служители. След претърсване на местността със служебни кучета, в землище в близост до къщата е открит трупът му.

Смъртта му е настъпила след прострелване с огнестрелно оръжие в областта на главата.

Двата трупа са откарани за аутопсия в МБАЛ Бургас.

Причините за двойното убийство, както и детайли по случая, са в процес на установяване. Мъжът е бил без постоянна работа. Жената е имала болно дете от церебрална парализа и се е грижела за него.

Оръжието, с което са извършени убийствата, не е намерено. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: рудник
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
2
 
! Отговори
.................... преди 13 години
Ако сте толкова силен и вилен" поведете хорото",не само да манифестирате несъгласие и да призивавате пишещите !!
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
brao 8-mi number, be!ski kwo pishat orata deto sa kato tebe:Дон Цеци не е в часссъ! Недоверчивото вотче е подадедно заради здравите батаци в здравеопазването. Трима топ мед администратори бяха изританаи по най различни причини, а за четвъртият бата Бойко казва че му бил хвърлил меракът преди 10 месеца. Мерак за какво? Като има булка и мерак ще има! Защо ни докара милала баба Яга от некаква си разпределителна бензиностанция.... Та Цецко не е в час защото стаа хортувка за мед, а он че ми казва за МВРето успехите. За МВРето никой не бута бате Цецо, Там той е железн. га фанал га пущили, га пак фанал, абе има движение из криминалните среди. Още повече че бате Цецко ни каза, че топ бандюгите били 300 на бройййй. Ха са да видиме на ден по един да беше фатал като се почнеше от 01 Януари- са щехме да имаме поне два месеца цела държава без нито един бандит от групата на 300те. И да отбележиме, батко Цецко ефективно е закопчал само приятелят на Бойко и още двама други , които са приятели на некой друг. Демееек цел един процент от бандитите за които бате Цецо ни каза че са преброени, знаат се кои са, той ги знае, или познава, ??? кво а леле небе , обратно всички бандити знаят кой е бате Цецо и затова си хората праа бандюлици бандюлици та бандюлици та му бегат с фераритата из правите завои а он ги изчева на последнио завой, га ги пуснат у дупката, та брже он оди с багеро да ги изкопа дорде не ДНКато на утрепаният от килър убиец не е ферментирало???? Бате Цеци, бате Цеци, хубаво е че ГЕРБ имал и положителни резултатаи, ама вотчетоп е за здравите отрицателни резултати в ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО, а то не зависи от това дали си мушнал в каушът едва един %, едва един процент от тези обявени бандити , които познавали Цецо, да не каеме че он ги познава. И гей народе, бате Цецко е похарчил народна пара за да смачка 1% от бандитите и в същото време той води в класацията на влюбените българи. еми ако са питали останали 297 бандита , абе пичове, абе хурки, аресвате ли дон Цецко, обичате ли го, ще гласувате ли за него- целата бандитскла маса в БГ до един се кълне че като погледнели как Цецо се справя с работата, че го обичат, че му се радват и че с него могат да стигнат далеко в своето развитие... плаче ми се, гнус ме е, отратителна пиярщина която се елепнала по страниците и на най долните порнографии, а да не споменаваме талавизията с излъчването на сериалът "Тримата *** от приказката за 300тате бандита и Али Цеци"
7
5
 
23
 
! Отговори
до Цвъцко преди 13 години
Цуцко Цецулов ,който твърди ,че изкоренил тежката престъпност ,тук да не би да са пипали ''ангели пазители'' ,бог да ги прости хорицата!!!
6
6
 
35
 
! Отговори
лили преди 13 години
каква е тази държава , в която живеем, в която човешкият живот няма цена, в която болно дете остава без майка си ! Господа управляващи, работата ви е да гоните и хванете убийците, а не да се изявявате по медиите и да говорите по всяка тема, макар и тя да не е в ресора ви единствено в името на рейтинга! Това е което трябва да направите в този момент, за да повярваме най- после във вас!
5
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Трябват ни закони като в Иран, иначе няма да се оправим!
4
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Открийте кой им е лихвара!Явно в Бургас има много лихвари,открийте и кой ги финансира!Полицията не спете,ами търсете,тия душегубци!
3
1
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
България не е и никога не е била страна с най-ниска разкриваемост, но пък за сметка на това е страната с най-ниска "осъждаемост". Както и с най-милозливите "присъди" в целия цивилизован свят. Ето, например зверското убийство на дядото, в кое село беше... *** влезли в къщата му и го смазали от бой. Полицията нали ги разкри ? Съда ги осъди. Е и ? Какво от това, като присъдата е 4 г. и 11 месеца.
2
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
След като е убил жената се е самоубил и после е скрил пистолета за да свали подозренията от себе си......Шегата настрана,надявам се полицията бързо да установи извършителите и да докаже че България не е страната с най-ниска разкриваемост.
1
8
 
37
 
! Отговори
Станимир преди 13 години
ЛИХВАРИТЕ НЕ МОГАТ ДА ЖИВЕЯТ С ДУПКА В ГЛАВАТА ПОВЕЧЕ ОТ НЯКОЛКО СЕКУНДИ-проверено е вече