Седем ранени, сред които 9-годишно момиче, при мелето в Буковлък

Арестувани са трима мъже при боя в ромската махала
Обновена: 11 мар 2011 10:39 | 11 мар 2011 10:33,
57
Седем ранени, сред които 9-годишно момиче, при мелето в Буковлък
Снимка: Булфото

Седем души, сред които и 9-годишно момиче, са ранени при ромския скандал в плевенското село Буковлък.

При въргала в ромската махала пострадаха седем души, сред които най-сериозно са ранени 9-годишно момиче и 31-годишен мъж. Задържани са трима мъже.

В четвъртък в 17,27 часа в полицията е получен сигнал за масово сбиване в плевенското село Буковлък.

Незабавно към мястото са изпратени полицейски екипи, които са установили, че първоначално е настъпило сбиване, а после и стрелба между две ромски фамилии.

Като веществени доказателства полицаите са иззели гилзи, боеприпаси от различен калибър. Претърсени са били 6 къщи в селото. В една от тях на покривна пристройка е открито незаконно притежавано ловно оръжие 12-и калибър. Задържани са трима мъже – на 33, 39 и на 17 години от едната фамилия.

В Плевенската болница са настанени 21-годишен младеж с огнестрелни наранявания в двата крака, 44-годишен с огнестрелна рана в десния крак, 35-годишен с рана в дясното бедро, 29-годишен с огнестрелни рани в областта на дясна подбедрица и подмишница, както и 25-годишен с огнестрелни рани в двата крака. И петимата са без опасност за живота.

Още по темата
Сериозно ранено е 9-годишно момиче, което е простреляно в коремната област и лакътя на лявата ръка. Направена му е операция в отделението по детска хирургия на плевенската болница. Детето е все още под наблюдение. Няма опасност за живота му.

34-годишен мъж е прострелян в гърдите и е засегнат белият дроб. Мъжът е опериран спешно, но все още животът му е в опасност.

По случая е образувано досъдебно производство и е сезирана прокуратурата. През цялата нощ в района имаше засилено полицейско присъствие и ситуацията е овладяна.

За сигурността на хората и предотвратяването на други инциденти са взети всички предпазни мерки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
2
 
5
 
! Отговори
Магунски преди 13 години
Абе нали беше най-мирното село с *** в България?! Кмета на това село не беше ли канен многократно в БТВ на мохабет с Ани Цолова да се хвали с овладяното положение? Запомнил съм го, защото се правеше на Рамбо и все повтаряше ни в клин, ни в ръкав, че "кучето скачало според тоягата"...ми много ниско им е турил тоягата на ***, щом са наскачали в купом да се стрелят с незаконно притежавано оръжие. Ама така става, когато сам война е войн и не иска да споделя славата с никой - губи респект.
42
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
tva e na6ta ciganiq dolni mrusni *** poludqha ve4e mai i 6te zemata da se ebat edin po edin ama sega ako umre muja neznam kvo 6te stane sigorna sam 4e 6te stane voina za6toto i az sam v bukovlak iaz jiveeq v bukovlak ama mrazq vsi4ki *** za6toto sa merezlivi mrusni i taka na tatuk i se pravqt na interesni i pak ubivat nqma koi da ubie tqh
41
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
виновна е полицията в ловеч и троян, която си затваря очите за *** от буковлак, които в пазарните дни(сряда и четвъртък), продават промишлени количества насипен тютюн и цигари, и тровят народа.Вече се носят слухове ,че корупцията е и в ръководните органи.
40
5
 
0
 
! Отговори
lilly alex преди 13 години
pravili sa mi i na men mnogo beli u doma. kola, kokowki, kozi i samata kawa napadali no ne moga da kaza 4e vsi4ki sa edin dol drenki.nqkoi ot tqh sami sa poso4vali katilite pomezdu im i sa proqvqvali netarpimost kam tqh.
39
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Цунам Цунамов да се вгледа в избирателите си и да си наеме преводачи от *** на български да разбере че организираниа *** Октопод е нисто пред Сепиата-*** която отстъпва на Ромският Кашалот, оня дето с едно отваряне на устата може да глътне вода за 500 000жева, тока за 3 милина лева, и да окраде ***, стока и имот на селяните за милярд лева.А вече ходят и въоражени. Гърмят се с модерно оръжие . да треснеш цели 10 магала с 3-4 рани не мойе да се направи от една ловна пушка. Или ловните пушки са били трицевки и са пукали в едно или стрелците са гърмяли с автомати. А посл;е на некакъв покрив били намерили некакво джепане.Цунам Цунамов подкрепя с действията си разрастването, усъвършенстването и активирането на *** октопод.Де са арестите в тв за стрелците, де са СРСетата на стрелците, простреляните и свидетелите?а се гаври с лекарите от Горна Оряховица. Милиционерите винаги са изпитвали мозъчна оргазъм след мастурбация пред образовани хора, а в същото врема винаги са си драли ташаците пред *** с една ръка а в другата дърйащи цигара-както е и показано на снимката от поста за ранените ***.
38
2
 
15
 
! Отговори
цар'ин преди 13 години
Има решение на проблемациите с ***,казва се - ***.Да,точно така:напалмът,който е изпробвано средство от братсият нам американски народ във Виетнам.При това доста успешно...!И е неосъден акт на изтребване,а е на чужда територия.Какви парадокси само,нали...?1А ние тика - с една каруца *** не можем се оправи?! Успех в тая перспектива.
37
2
 
13
 
! Отговори
Оле затвори очички преди 13 години
1Не знаеш ли универсалния разрешител на проблеми от този вид - Калашников!
36
5
 
13
 
! Отговори
ВМРО преди 13 години
Единствената партия с програма за решаване на *** проблем
35
3
 
22
 
! Отговори
Nasko преди 13 години
*** сами подсказват, как да се справи държавата с тях, оставете ги бе, не пръскайте парите ни за тази ***!!Превърнаха раждането на деца в професия а ние всички ги издържаме е...ДОКОГА?Като родят две деца и да им режат тръбите, иначе ще станем Китайци!!!
34
2
 
1
 
! Отговори
ne e streliano s lov преди 13 години
Uraaa, Elektoratyt na Tikvata , Pipona i Kratunite zapo4na da glasuva. Dvete familii sa se skarali koj ot dvamata Boiko i Ceco e po-golem *** i za kogo da glasuvat!
33
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"В четвъртък в 17,27 часа в полицията е получен сигнал за масово сбиване в плевенското село Буковлък. "Кой ли е бил тоя *** ***, който се е обадил. Трябвало е да ги оставят да се редуцират с естествен подбор...
32
2
 
33
 
! Отговори
Стоянова преди 13 години
Гнусните *** станаха големи герои щото са покровителствани от парвителството. Вдигнете още цигарите, че на миризливия *** да му върви търговията и да се отчита на...кого ли? Така данъци от продажба на тютюневи изделия ще има в нечии джобове, а пари за нищо няма да има. В Плевен става нетърпимо и по центъра само ***. Преди време убиха и човек, а още не ги съдят? В съда в плевен българите ги кормят направо, а на *** освен пробация друга присъда е забранена явно...СРАМ И КОРУПЦИЯ
31
3
 
28
 
! Отговори
Пеев преди 13 години
На 9 март меката на джебчийте Игнатиево стана град!Българи събудете се стига сте чукали по клавиатурите!Допуснахме *** по центровете на градовете ни,в болниците,по пазарите и гарите!Крадат и убиват вашите стари родители,изнасилват вашите дъщери!Онзи ден получиха град,утре ще получат и държавата!
30
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
защо пак не им се изписват имената на ромите
29
3
 
3
 
! Отговори
ELI преди 13 години
epa, koi...
28
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
лекарските грешки са само за сметка на българите, а *** винаги ги изписват от болницата живи и здрави! Доста странно??????
27
4
 
21
 
! Отговори
ДО 23 ТИ !!! преди 13 години
прав си -търпението на нармалните хора се изчерпа ...!!!В най-скоро време *** -ЩЕ ИМАТ ПРОБЛЕМ С НОРМАЛНИТЕ ХОРА ...и то какъв... !!!
26
3
 
22
 
! Отговори
pepi преди 13 години
а така избиваите се повече и повече долна *** ***,да се отарвем наи после от вас *** *** миризливи ***
25
4
 
38
 
! Отговори
петър петров преди 13 години
това е братя българи цялата държава работи за тези *** начело с правителството ...съюзници така наречените националисти....и те забравиха обещанията си и си броят парите а народа да мре...това е тяхната позиция ....дано бог дани опази от тази *** напас....
24
10
 
25
 
! Отговори
СССРейчо преди 13 години
ГЕРБавата мафия и мутрата Бойко Борисов се грижат само за собствените си мафиоти, тези от ДПС и ***.... Ние, Българите, може само да бъдем лъгани и скубани, нали Мутро- БОЙКО ???