А сега накъде...

Краят на последната неудача на един неудачник
Обновена: 25 мар 2011 15:11 | 25 мар 2011 11:05,
397

 

Кадрите са предоставени от ТВ7

 

Стефан не е престъпник, е изводът на шефа на сектор "Криминална психология" към МВР Тодор Тодоров, който преговаря с мъжа, взел заложници в банков клон.

Стефан е човек, на когото цял живот са се случвали неудачи, е другият извод.

Последната неудача, преди да влезе в банковия клон, бил неуспешен шофьорски изпит, но той не бил разстроен, че са го скъсали, а от отношението на изпитващия към него.

"Ето, аз пак се издъних. Дори един грабеж не мога да направя”, казал мъжът пред психолога.

В един момент искал да се самоубие, но нямал куража да го направи. „На него по-скоро му се искаше полицията да го убие, но помоли полицаите „да не го правят на решето”, разказа Тодоров пред bTV.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


397
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
13
 
30
 
! Отговори
Аре стига простотии преди 13 години
Стига сте писали глупости ! Бил подритван, унижаван... глупости ! Живота е тежък, но това не значи, че като те скъсат на изпит трябва да обираш банки и да убиваш хора ! Научете се, че няма невинни престъпници. Щом е извършил престъпление, мястото му е в затвора. Да не говорим, че покрай тези 2 денонощия циркове сме похарчили доста пари от бюджета, които можеха да излекуват някое болно и наистина НЕВИННО дете !
27
21
 
18
 
! Отговори
гацо преди 13 години
едва ли един нормален човек не може да си отговори на въпроса ,,Сега на къде.,,ЗАТВОР с максималното съответстващо наказание.Ми ако беше превъртял още малко и беше разстрелял служителките.той направи един опит за убийство.Хайде не го съжалявайте като неудачник в живота.
26
7
 
29
 
! Отговори
!@#$ преди 13 години
САЩ, най великата държава в света е изградена от `стефчовци`. От такива, които се имали хъс и амбиция да сътворят нещо от скапания си живот. Америка не е изградена от тлъсти полицаи, не купували през живота си винетка или гражданска. Америка, не е изградена от преведени главици !Пич, ако в робското българско племе имаше поне 1000 като тебе, щяхме да сме съвсем различна държава !!!
25
16
 
16
 
! Отговори
А бе вие... преди 13 години
...защо задавате *** въпроси? Разбира се, че към затвора. Още малко мъченик ще го изкарате тоя.
24
2
 
33
 
! Отговори
Калин преди 13 години
АМА ВЕРНО ЛИ СЛИВЕН БИЛ В ПАНИКА ? ВЕРНО ЛИ .. НЕ МОГЛИ ДА СПАТ ХОРАТА .. БИЛИ В ШОК .. СЛЕД ТОВА ЗРЕЛИЩЕ .. ТОЗИ УЖАС :) КО СТАВА С ЦЕНИТЕ БЕ ..
23
3
 
45
 
! Отговори
.... преди 13 години
надявам се служителките и охранителя бързо да се възстановят... и мъничко ми е жал за момчето, понякога когато живота те стъпче така както него - човек невиждайки право от криво прави невъзможни тъпотии като този обир.. не че това го оправдава естествено..
22
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ако не беше прострелял охранителя щеше да е пример за действия от тук нататък. Банки, олигарси, депутати, мафия- това е начинът на действие, НЕПОДЧИНЕНИЕ. Не агресия. Тя води до друга агресия и накрая главните виновници излизат непокътнати.
21
2
 
53
 
! Отговори
Темерут преди 13 години
Много хора се провалят! Не си само, ти пич... Поне излезе жив от тази каша... Сега, накъде? Пътища много! Важното е да живееш! От неудачник можеш да станеш и преуспял! По-важното в случая е, че ти си човек!
20
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ами накъде ако искаш ела у дома
19
3
 
57
 
! Отговори
Желев преди 13 години
Виждам една разлика м/у този и управляващите - Този направи само опит за кражба.
18
4
 
9
 
! Отговори
12345678 преди 13 години
човек, на когото цял живот са се случвали неудачи...
17
16
 
10
 
! Отговори
Що за въпрос? преди 13 години
Как накъде? Към затвора. Що за глупав въпрос ?
16
2
 
13
 
! Отговори
че преди 13 години
ПАК ТАЗ РЕКЛАМА ЗА ДЕГРАДАНТИ...КОИТО РИТАТ ***,А ХОРАТА ГО ХВЪРЛЯТ В КОШЧЕТАТА.АНТИРЕКЛАМАИ ЗАЩО ГО ЗАДЪРЖАТ ЦИВИЛНИ ЛИЦА КОИТО НАРУШАВАТ ВСИЧКИ ЗАКОНИ НА РБ.ЗАДЪРЖАНЕТО ТРЯБВА ДА СЕ ИЗВЪРШИ ОТ ЛИЦА В УНИФОРМА...
15
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Браво Рамбо
14
4
 
70
 
! Отговори
българин преди 13 години
Мъжко момче е този Стефчо,наобиколен от дебели,мазни полицаи,на един не можаха даже да му закопчеят бронежилетката,поради големият му корем,
13
3
 
78
 
! Отговори
Расъл у Расник преди 13 години
МВР хвърли 200 човека, които за 3 дни успяха да хванат някакъв пич...който забележете според тях не е престъпник...За престъпник следващия път сигурно ще поискаме помощ от НАТО....Господи, пази България!
12
5
 
73
 
! Отговори
ЖАЛКО преди 13 години
Не оправдавам постъпката му,но съсипа си живота това момче и защо?Питам управниците,питам обществото!!!
11
7
 
86
 
! Отговори
Спокоен преди 13 години
Един нормален човек, с достатъчно морал да не ***, да не убива умишлено, да не оставя хиляди възрастни хора без пенсии и в немотия. Това е `бандита`. Поставен в ъгъла. В абсолютна безизходица. Мачкан от живота и подритван от кого ли не. Мислите ли, че вие никога няма да попаднете в неговата ситуация ?!
10
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ква пандела бе, не виждаш ли, че няма доказателства.
9
7
 
95
 
! Отговори
:( преди 13 години
Може и престъпник да е вече...но ме е жал за поредния млад живот, който ще иде право надолу. *** постъпка