Мъж се удави на плажа във варненския квартал "Аспарухово"

Бащата влязъл във водата при жълт флаг заедно с 10-годишния си син
31 юли 2011 15:29,
65
Мъж се удави на плажа във варненския квартал "Аспарухово"
Снимка: Архив, Булфото

Мъж на 54 години от град Игнатиево се е удавил на плажа във варненския квартал "Аспарухово", съобщи управителят на ДКЦ I "Св.Климентина", което осигурява медицинското обслужване по плажовете в региона, д-р Иван Иванов.

Инцидентът е станал около 11.50 часа при жълт флаг, при който е забранено влизането в морето с надуваеми дюшеци. Преди инцидента спасители няколко пъти са връщали мъжА, който е искал да влезе в морето с два дюшека и 10-12-годишния си син.

Двамата обаче успяват да намерят начин да влязат в морето, но западният вятър обръща дюшеците, поясни д-р Иванов. Веднага два спасителни екипа отиват за окажат помощ на мъжът и детето, като момчето е спасено, съобщава БТА.

Мъжът е открит на около 200 метра след шамандурите в биологична смърт - с пяна на устата и белодробен оток. Независимо от това му е направена пълна реанимация. На място е пристигнал и екип на Бърза помощ, който само е констатирал, че мъжът се е удавил.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още по темата: удави
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
2
 
4
 
! Отговори
очевидец преди 12 години
vnika tai kato tia ve4e zapo4na da go moli da vleze vav vodata i,4e te sa spasiteli toi pak si sede6e i se prave4e na interesen,edin ot dr.spas-li se xvarli i 2-ma sarfista se spusnaxa da pomagat mom4eta i 4ak sled 5min moje bi tozi tuflek sp-telia zapo4na bavno da si sabli4a dre6kite i vleze....ve4e e bilo kasno.4oveka si be6e glatnal ezika vav vodata,a sp-te dori ne mu go izk.vednaga,a po4n.da mu pr.sard.masaj
38
2
 
6
 
! Отговори
очевидец преди 12 години
Mnogo ste jalki...eiii za tova nikoga darjavata ni niama da tragne nadobre,za6toto e palno s takiva gameni i prostaci kato vas,koito vi 4eta komentarite i prosto vi se 4udia...kolko ste nis6i izravneni s Zemiata i nikoga neizrastva6ti po nagore!!!A otnosno za dnes,li4no biax svidetel na bezo4livostta na uj na6te spasitelni slujbi,koito imaxa naglostta da gledat kak 4oveka se davi i edinia spasitel da kazva,4e toi ne bil na rabota i ne e dlajen da vliza da spasiava.Sled kato napsuva jenata na uda
37
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Обещал е на малкия да влезнат в морето и това е Жалко
36
1
 
21
 
! Отговори
JCPenney преди 12 години
И какво сега кой е виновен??????????100 пъти му е казано,НО той е много велик,жалко...........
35
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ХУБАВ ПРИМЕР Е ДАЛ НА ДЕЦАТА СИ , КОЙТО ВЕЧЕ СА СИТАЧЕТА. ДАНО ВСИЧКИ СЕ ПОУЧАТ ОТ НАИВНОСТТА МУ. ЛЕКА МУ ПРЪСТ НА ЧОВЕКА!
34
2
 
3
 
! Отговори
iMunch преди 12 години
до 17: Костите на афроамериканците са значително по плътни и дебели поради това доста по-тежки от на всички други раси. Именно заради това те не умеят да плуват.
33
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Има си поговорка. Да би мирно седяло, не би чудо видяло. Спасителите са безсилни.
32
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ей го поредния *** се произнесе като ВКС. Пламба, въз основа на кой възвишен, предемократичен и цивилизационен принцип заключи, че другите са ***, а ти не си?
31
17
 
15
 
! Отговори
Пламен преди 12 години
Като ви чета коментарите понякога ме е срам, че живея в тази държава заедно с *** като вас !
30
2
 
35
 
! Отговори
mm преди 12 години
Ето това е най-яркия пример как човек загива от собствената си простотия! Ама на, хитрия Бай *** от село Игнатиево иска да се топне, как така ще му забраняват, нали трябва да покаже на синчето кой е най-големия!......
29
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
сега малкия или ще има доживотен панически страх от водата или ще стане баси плувеца...
28
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** работа- ти му викаш: недей ела, то пак ела!
27
3
 
5
 
! Отговори
К. преди 12 години
"Веднага два спасителни екипа отиват за окажат помощ на мъжът и детето"На мъжА и детето.Иначе жалко за човека, какъвто и да е бил. Да почива в мир!
26
3
 
24
 
! Отговори
абсурдни закони преди 12 години
Знаете ли,че в Китай има закон според който никой няма право да спасява давещ се човек.Считало се че по този начин се намесваш в съдбата му.Не че одобрявам това,а просто Ви споделям какви абсурди има по света...
25
3
 
34
 
! Отговори
Иван и Андрей преди 12 години
Преди инцидента спасители няколко пъти са връщали мъжА, който е искал да влезе в морето с два дюшека и 10-12-годишния си син.Е ,НАЛИ Е ТРЯБВАЛО ДА ПОКАЖЕ НАСИНЪТ СИ ,ЧЕ ТАТКО МУ Е ПИЧ И НЯМА КОЙ ДА ГО СПРЕ.
24
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Държавата трябва да осигурява на *** безплатни надуваеми дюшеци и чадъри по плажовете. За останалото глупостта и природата ще се погрижат...
23
6
 
45
 
! Отговори
трезво мислещ преди 12 години
спасителите не са длъжни да си рискуват живота, когато СА ГО ПРЕДУПРЕДИЛИ да не влиза!
22
8
 
22
 
! Отговори
очевидец преди 12 години
дойдох на плажа точно докато правеха изкуствено дишане на мъжа ,и разбрах от другите хора на плажа че мъжа е изваден от водата от сърфисти и други плуващи , а не от спасителите , а жена му е обикаляла плажа да моли спасителите да влязат във водата и да си свършат работата , е докато се чудели друг го извадил
21
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
По неволя слушам за хиляден път отвратителния музикален бълвоч от поредната *** сватба и някак си не ми става хич тъжно, че някъде някой *** се е удавил. Честно казано, ако ще цялото им село да потъне в морето, все ще ми е тая. Даже може да се зарадвам.
20
4
 
23
 
! Отговори
Галя преди 12 години
Няма значение какъв е, има значение само ,че от главата си пати.Ината прави големи бели......