Взривиха автомобила на Сашо Диков

Журналистът отрече да е получавал заплахи
Обновена: 13 окт 2011 23:32 | 13 окт 2011 22:45,
525
Взривиха автомобила на Сашо Диков
Взривеният "Форд Фокус". Снимка: Канал 3

Автомобилът на Сашо Диков е бил взривен в жк Гоце Делчев към 22,00 часа тази вечер, съобщи БНТ.

“Жив съм, нищо ми няма. Тази вечер взривиха автомобила ми, който бе паркиран пред апартамента ми.

Бомбата е била поставена пред предна лява гума, няма пострадали”, обясни Диков в директен репортаж по Канал 3.

"Малко след 22,00 часа се чу адски гръм, видях около моята кола пушек и се насъбраха всички комшии. Дойде и полицията", каза Сашо Диков.

От взрива са се разхвърчали части на колата, счупени са стъкла на жилищната сграда. Диков отрече да е получавал заплахи.

"И на мен това ми идва като гръм от ясно небе, като гръм от мокра софийска улица. Но гърмът беше наистина силен", каза той в типичния си стил.

Районът пред дома му е отцепен, извършва се оглед.

Тепърва ще се уточнява какъв е видът на взрива.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


525
Още по темата: сашо диков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
386
7
 
13
 
! Отговори
-/- преди 12 години
Абе другари ....Сашо Диков цяла сутрин обеснява за такива като вас , по БТВ , по Нова и навсякъде , че ПРОТИВНИЦИТЕ НА ВЛАСТТА ИМАТ ПОЛЗА ОТ ТОЗИ ВЗРИВ , А НЕГАТИВИТЕ СА ЗА ГЕРБ И ДОРИ ЗА ДЪРВЕНИ ТИКВИ КАТО ВАС ПРИПОМНИ СЛУЧАЯ ГАЛЕРИЯ , СТАНАЛ ПАК ПО ВРЕМЕ НА ЕС ДЕЛЕГАЦИЯ В СОФИЯ....
385
4
 
7
 
! Отговори
Инна преди 12 години
ЩО НИ ЗАНИМАВАТЕ С ГЛУПОСТИ?Тоя толкова му лае устата и толкова глупости говорят, а вие го обърнахте пак на политика!
384
7
 
12
 
! Отговори
бобмбите гърмят да преди 12 години
А кой я постави тази бомба? Тези които се опитват да свалят ГЕРБ от власт. Друг начин не могат да измислят... *** долни! Всеки иска да е министър... всеки иска да гуши парата... майка ви д*ба скапана.... Цял живот помия в тая държава. Най-лесно манипулираната нация !Утре ще напишат някоя новина и веднага се почва плюенето. Някои хора за това живеят, независимо кой е на власт. Не знам, жалка работа, оправяйте се както можете!
383
12
 
17
 
! Отговори
малко факти преди 12 години
Бойко,като ти припари под краката и виждаш че окончателно губиш властта пак ли се върна към стария си занаят а ?. Ти взривяваш,ти заплашваш,ти опитваш да всяваш ужас и страх . Но Бойко,народа вече няма какво да губи,не можеш ни уплаши !Бойко Методиев Борисов. Днес е един от най богатите хора на България.През 1977г. кандидатства в школата на МВР Симеоново, факултет Държавна сигурност, но е приет в Противопожарна охрана.През 1990г. отказва да подпише декларация за деполитизиране (т.е. остава си комунист, член на БКП), напуска МВР и започва охранителна дейност.Участва в управлението на фирмите:Ипон-1 с баща си Методи Георгиев (бивш служител на Софийско градско управление на МВР); Ипон-2 ; Ипон-Агенция за сигурност и охрана; Интербулпред; Тео Интернационал АД с Румен Николов Пашата (фирмата е уличена в контрабанда с цигари и необслужван кредит към ПЧБ в размер на 1.27 милиарда лева) ; Джи Би травъл къмпъни, свързана със СИК; Прахайм ООД; Будоинвест; Цебра ООД; Ти Би Ай; Химтекс АД и т.н. .
382
4
 
11
 
! Отговори
преди 12 години
Сега гледах интервюто на Диков. Евала този път на човека, запитан каква може да е причината за взрива той каза, че най-вероятната посока трябва да се търси във факта, че сега в БГ се намират едни от най-важните хора от Европа и може би се търси именно дестабилизация в страната.
381
3
 
10
 
! Отговори
valeri преди 12 години
Драги коментатори, самият Сащо Диков каза, че може би противници на властта са му взривили колата. Гледах го по БТВ в 07:40. Не някой от властта, а противници на властта. Същото го каза и по НОВА ТВ 08:14 Часа. Доста *** коментари прочетох, явно ви се плаща за да плюете. Бачкайте другари, лека и доходна.
380
5
 
22
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Бойко Методиев Борисов ,Цветан Цветанов заедно с Богомил Бонев са едни от най- младите комунисти в България,станали членове на БКП още на 18 годишна възраст. През 1990 г. Борисов напуска пожарната защото отказва да се деполитизира с думите " За мен партията- майка която обичам е по важна от моята служба". А сега антикомунист.....Гнус ме е от подобни "хора" .За такива има само едно определение - ЛИЦЕМЕР, ЗАВЪРШЕН,НАГЪЛ,БЕЗСКРУПУЛЕН ЛИЦЕМЕР !
379
0
 
13
 
! Отговори
до 425 преди 12 години
Какво ще оставят след себе си и на каква цена? Виждам една мизерстваща България без икономика. Да оставиш нещо след себе си прегазвайки народа си е практика на азиатските деспоти. Той и Сталин остави "нещо" след себе си!
378
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
България е благодатна почва за всякакъв вид извращения.Някой безочливо се хили и подиграва на пишман управниците,а те кършат ръце и говорят,говорят,без нищо да правят.
377
9
 
6
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Ей, тази сутрин голяма активност на червените платени писарушки. Относно взривената кола....това е поредния (отчайваш ) опит на червените б...ци да вземат власта. Господа.......така не става.......много добре ви знаем чо за стока сте. И отново да се върна на платените писарушки, я ми кажете СерГЕЙ какви плаща......в натура ли? :))
376
0
 
4
 
! Отговори
Дани преди 12 години
продължениеназначена охрана на Янето - след разрива за управлението на измислената му партия с Октопода. Защо нищо не се говори по този въпрос?! На въпреки умишлената манипулация си мисля, че хората имат вече представа за корените на злото. Така че, нека всички да гласуват. Това е най-добрият начин да дадем картбланш да се довършат започнатите мерки за изкореняване на ДС.
375
4
 
13
 
! Отговори
До СТРАНДЖАТА преди 12 години
КАКЪВ ПРЕЗИДЕНТ ЩЕ ИМАТЕ БЕ СТРАНДЖАНСКИ БАБЕК ? НАРОДА ВИ ОСВИРКВА ПО ГРАДОВЕ ,СЕЛА И ПАЛАНКИ,ХОРАТА ВИ КЪЛНАТ НЕИСТОВО. И КОГО ЗАПЛАШВАШ БЕ МУТРО ?. НЕ НИ Е СТРАХ ОТ БОКО,ВЪПРЕКИ ЧЕ МНОГО КОСТИ Е СТРОШИЛ ПРЕЗ МУТРЕНСКИТЕ СИ ГОДИНИ........ВИЕ СТЕ ПЪТНИЦИ..............Кабинетът не само че няма да повтори мандата си, но дори няма да го довърши, защото ще загуби тези избори, и то с много. Номерът с фалшификацията на изборите няма как да мине, така че престанете да подготвяте фалшификацията, като спамите, как ГЕРБ печелел и повтарял мандати. Никой не ви вярва. Няма как да легитимирате фалшификация. Ако се опитате да приложите този план, и кучетата ще разберат.Анджей Васик- международен наблюдател за Източна ЕвропаЩе повторят мандата, ама в Централния.
374
6
 
10
 
! Отговори
сократ преди 12 години
***,наистина ли не виждате,че управляващите милиционерски охранители,милиционерски офицери,комунистически партйни секретари,членове на БКП и деца на бивши партйни величия няма да се откажат от Власт след като им я поднесохте на тепсия.Ще приложат всички методики,както след 09.09.1944г.Б.Б. и Ц.Ц.няма да се спрат пред нищо и всеки срещу тях първо го сплашват,а после отстраняват.Замислете се малко и ще стигнете до логическия извод.Властта не подбира методите.Сашо е критичен и не спре ли ЧАООО.
373
1
 
9
 
! Отговори
Не е важно... преди 12 години
Не е важно това , че са взривили колата на Диков. Важно е държавата ни да просперира под мъдрото ръководство на народния художник Негово превъзходителство Човека от с. Хераково. Не мислите ли, че с продажба на скиците на Н.пр. на запад бихме могли да излезем наистина от кризата ?
372
2
 
7
 
! Отговори
Издънка! преди 12 години
Взривиха автомобила на Сашо Диков!Сега ако иска може да продължава да кани М. Кунева и други кандидат-президенти на двучасови интервюта в Канал 3!
371
4
 
10
 
! Отговори
Дани преди 12 години
Наистина започнаха да се оливат. На предното височайшо европейско посещение взривиха бомба пред вестник, известен с нападките си към правителството. Сега Бароаоу е тук, пак се пробва да се създаде смут и паника. До кога ще ни мислят за *** и ще ни манипулират? Крайно време е да се сложи край на ДС и структурите свързаните с него а именно Гоце и Трактора. Дали няма да се окаже вярно факта,че има много компроментиращи флашки, които държат Първанов в зависимост. Не забравяйте и кога бе
370
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Чета и не вярвам на ушите си!В коментр ,който е поместен по- долу Тиквата заявява,че европейците могат да спят спокойно защото той ще ги пази!А нас кой ще ни осигурява сигурността и спокойствието бе,Тикво?
369
5
 
19
 
! Отговори
до 429 преди 12 години
Правилно! Групировката ИПОН се бори срещу други групировки.
368
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тиквата - шеф на полицията - близо 200 неразкрити убийства Тиквата кмет, а Цуцо зам. кмет по сигурността на София - убийство в центъра на София, в деня в които има посещение на високопоставена делегация от чужбина Тиквата премиер, Цуцо министър на вътрешните работи - *** убиват младеж пред патрулка, взривове срещу вестници и журналисти, а Цуцо твърди (без грам доказателство) че са се самовзривили, милиционери с качулки атакуват домове в които има малки деца, а се *** пред каруца
367
2
 
19
 
! Отговори
krasos преди 12 години
А някой подскача по предизборни концерти и му дреме на оная работа какво става в Държавата !!! НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!