Ловец загина в Монтанско, намерен е прострелян

Местна дружинка отишла на излет, по-късно Ивайло не се появил
Обновена: 11 ное 2012 18:01 | 11 ное 2012 18:00,
118
Ловец загина в Монтанско, намерен е прострелян
Снимка: архив, Булфото

46-годишен мъж загинал при ловен излет край село Винище, съобщиха от МВР-Монтана.

Вчера ловците от местната дружинка излезли на излет край Винище и се разбрали да се съберат на уречено място преди смрачаване.

Ивайло Л. обаче не дошъл и колегите му се обадили на полицията. Незабавно започнало издирване, в което се включили полицаи със следови кучета, ловци, лесничеи и хора от селото.

Тялото на Ивайло Л. било намерено към 9 часа днес в горска местност. В бедрото си той имал огнестрелна рана от сачми за глигани.

Направената аутопсия в болницата в Монтана установила, че Ивайло Л. е починал от кръвозагуба в следствие на огнестрелна рана в бедрото и засягане на феморалната артерия.

Полицията разследва случая, иззети са пушките на участвалите в лова 20 мъже, за да се установи дали не е прострелян от някой от тях по невнимание.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още по темата: ловецМонтанско
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
2
 
3
 
! Отговори
Tina преди 11 години
чета чета и се чудя колко простаци по този свят още имане е просто истина какво пишете туканикой от дружинката не е бил пиян и колегите на Uво са го търсили цяла нощ той е прострелян да ,но със сигурност не нарочно всичко се случваако утре някой с кола удари човек от семейството ви и шофъорите ли са тогава *** нека забранят шофирането лов е хоби както футбол или тенис и всички са хора и имат права да правят каквото искат Мир на праха на ивче никой не мозе да го върне
97
2
 
1
 
! Отговори
bobi_didka преди 11 години
До XXLЗащо нестреляш ти по ***,а се надяваш на ловците?!Как не те е срам да пускаш такива грозни коментари за човек който непознаваш.Ти си избиваш комплексите,а не някой друг.А това,че се хвалиш с пи*ката си съм сигурен,че си чики*жия!!!
96
8
 
2
 
! Отговори
XXL преди 11 години
Каквото търсел,това си намерил гада мръсен дето стреля по невинните животинки....Толкова *** има за обстрел,те тръгнали по животинките да гърмят...Да ви е..а в насраните ловджий да ви е..е!! Негодници с малки *** !!Комплексари смотани и рогоносци..Поне съм си оте..бал на ловджийски женички докато те се напиват безпаметно с гей дружинката с гУлЯмИтИ Пушки !!;)))) Пед***ли скапани,само смърт за вас ;))))
95
2
 
0
 
! Отговори
vatkov преди 11 години
ne moga da razbera za6to ne razbira tozi glupak che tuk stava vapros za ne6tasten sluchai i prevarnal se v kriminalen a ne za brakoniewrstvo
94
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ловец съм но ми се повръща от много ловци които са си чисти бракониери. Какви норми за отстрел бе, що лъжете хората. Нали като ви пишат едно прасе в бележката за лов и на повечето места се отстреля едно рано сутрин вие вършеете до мрак само и само да се наплюскате. Че и край дивеча в бележката много бракониероловци посягат и на друг дивеч - сърни, зайци, а по хищници не стрелят защото не се ядат. Това са повече от половината български ловци - чисти *** които презирам и аз. Викаме им мършари,
93
2
 
3
 
! Отговори
ффф преди 11 години
До хахаха много си смешен с тези коментари. Не може да сравняваш човек с животно.. Твоето е голяма добрина да наричаш покойник с тези думи,,,
92
6
 
4
 
! Отговори
ТИКВЕТО преди 11 години
До strelecaИ аз съм ловец смешнико , ама заради бедни старци дето нямат пари за нов диоптър и алкачи като теб не ловувам с дружинката , ами си плащам в ловните стопанства!
91
3
 
0
 
! Отговори
streleca преди 11 години
До ТИКВЕТО.A теб да те тестват при баба ми.
90
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До хахахаТи си уникалто тъпо създание чесно.Как мижеш да съпоставиш един човешки живот пред този на човек и то на такъв човек за който не знаеш абсолютно нищо освен,че е ловет.Такива *** създания като теб трябва да не се допускат до компютър.
89
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мир на праха му.много хора пишат без да си имат и най-малка представа какво е лов и,че има норми за отстрел на дивеча.Ако ги няма ловците дивите прасета и гъските ще нанесат немислими последици върху земеделската продукция.Ама вие знаете само вашето(как се създава и как се отнема живот).Аман от *** и комплексари в този форум.А за *** изоставили и не потърсили колегата си в горада трябва да им се потърси колективна отговорност и да им се отнеме разрешителното за лов.Потресен съм.
88
2
 
5
 
! Отговори
Тиквата преди 11 години
В НАЩО село в ТРЪНСКО ЦЯЛ ДЕН ХОДЯТ ИТЪРСЯТ ГЛИГАНИ ТО ГАРГИ НЯМА НИЩО НЯМА ОТДАВНА ИЗЯДОХА ВСИЧКО СЕГА ИМА САМО Г А Р Г И И ПАДНАЛА ШУМА
87
2
 
2
 
! Отговори
iva преди 11 години
До Sash bravo ei taka se pravi... sas zamah...neka si govoriat o6te
86
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дивото свърши ,...започва да се ловува и по питомо !
85
14
 
21
 
! Отговори
хахаха преди 11 години
Тъкмо *** безскруполен е разбрал как се чувстват невинните животинки когато ги прострелят. Разбрал е, че и тях ги боли. Вие ли ги хранихте и се грижихте за тези животни та ще ходите да ги стреляте за кеф. И това ми хо наричат ХОБИ! Хоби е да ида да катеря върхове, да играя тенис и т.н. , а вашето е садизъм. Знам, че комплекса за малоценност е много неприятен и като убивате животни се чувствате по- значими, но опитайте се да се осъзнаете и да разберете какво значи ДОБРИНА!
84
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Боко тиквата и той е ловец !!!!!!!
83
4
 
6
 
! Отговори
козльо архаров преди 11 години
мен онзи ден ме гони гоце фон сирищник,ама се скрих под едно кълбо слама и му убегнах,иначе ще ме отстрелиа като млада фолк певица намазан чичко
82
6
 
28
 
! Отговори
ТИКВЕТО преди 11 години
Ако тестват ловците преди и след лов за алкохол,бая нещастни случаи и разрешителни ще изчезнат!
81
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
EDIN UBIEC PO MALKO
80
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
a v sa6toto vreme praseta organizirali lov na lovci
79
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Фидоската затова не ходи на лов.биха я помислили за огромен *** и нямаше да я пропуснат