ГДБОП разби престъпна група за разпространение на дрога

При операцията в столицата са задържани четирима
Обновена: 8 дек 2012 12:46 | 8 дек 2012 12:46,
23
ГДБОП разби престъпна група за разпространение на дрога
Снимка: МВР

ГДБОП разби престъпна група, занимавала се с незаконно производство и разпространение на синтетични наркотици. Акцията е проведена от служители на ГДБОП на 7 декември в столицата.

Около 13.30ч. вчера на КПП „Църна маца”, на изхода на град София е задържан 34- годишният Й.Д. от Пловдив, криминално проявен за престъпления против авторското право.

При проверката на автомобила, който е управлявал, на шофьорската седалка спецполицаите откриват хартиена сгъвка с прахообразно вещество, за което има основание да се счита, че е синтетичен наркотик.

Около час по-късно е задържан и 44-годишният Ж.Ж. от София, без криминални прояви, в чийто дом също било открито подобно прахообразно вещество.

При извършена проверка  в дома на криминално проявения М.Л. на 40 г. той оказал яростна съпротива на полицеиските служители и се опитал да вземе пистолет, оставен в близост до него.

Това наложило използването на помощни средства. В жилището бил задържан и 44-годишният П.М., криминално проявен и осъждан за управление на МПС след употреба на алкохол и за повреждане на чуждо имущество.

При претърсването на жилището са намерени и иззети прахообразни вещества, за които има основание да се счита, че са синтетични наркотици. Антимафиотите иззели и  химикали, които се използват за производството на наркотични вещества, газов котлон, компютърни конфигурации, около 50 СИМ-карти и 6 телефона.

Четиримата мъже са задържани за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
9
 
33
 
! Отговори
none преди 11 години
На който полицай каквото му трябва, това си прибират. С този иззет от полицията газов котлон, новината ще стане хит на седмицата :)
19
9
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
При претърсването на жилището са намерени и иззети прахообразни вещества, за които има основание да се счита, че са синтетични наркотици. Антимафиотите иззели и химикали, които се използват за производството на наркотични вещества, газов котлон, компютърни конфигурации, около 50 СИМ-карти и 6 телефона. vzeli na chovecheca i kotlona daje...
18
10
 
33
 
! Отговори
студент преди 11 години
най тъпата новина,ЗАКЛЕВАМ СЕ!
17
9
 
37
 
! Отговори
от 17 преди 11 години
МВР цинично гони само дребните риби и тези, които не си плащат и пилее за това милиони от нашите данъци, вместо да насочи вниманието си към вихрещата се битова престъпност - искам да пази имуществото ми и живота и здравето на моето семейство, а не да се занимава с дроги и напушалки. И стигаме до основния въпрос трябва ли ние да плащаме за грешния избор на някой наркоман, който си проваля живота, като се друса с ***- все пак това си е неговото тяло. Нека се замислим дали си струва.
16
9
 
34
 
! Отговори
do 8 преди 11 години
колелото никога няма да спре да се върти, каквито и строги наказания се гласуват. Просто в този бизнес има прекалено много пари, тъкмо защото наркотиците са нелегални. Нито ще спрат да се продават, нито децата ни ще бъдат опазени(даже напротив пласьорите не питат за години и е в техен интерес да продават и на деца). Цялата психоза с тези наркотици щеше да е смешна, ако не вредеше толкова на цялото общество - наркобосове, които корумпират политици и полицаи.
15
9
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
imam sasedka kadeto polzva silni hapcheta koito s alkohol se drusash ima i gazov kotlon nqma li da q zadarjite pone za gazoviq kotlon che za drugoto ima recepta koeto go pravi zakonno
14
9
 
34
 
! Отговори
Orlin преди 11 години
prah v plik .... i zadarjat hora bez da znaqt kvo e mi ako ne e kvo praim GDBOP smah golqm ei.......
13
9
 
35
 
! Отговори
spoko 4i4e преди 11 години
ot statiata ne se razbira ni6to. imalo li e droga- niamalo li e. ako tova sa ulikite koito imat sre6tu tiah- za nikakva org. prestapna grupa ne moje se govori. sadiite 6te se smeiat mnogo, no to i do sad niama da se stigne de nai mnogo da gi obviniat 4e izpolzvat hranitelni dobavki zabraneni na 6tangisti po vreme na olimpiada- xaxaxa 6te me spukate ot smiah:(((
12
10
 
40
 
! Отговори
emigrant преди 11 години
ГДБОП трепе конкуренцията !!!!! Ако може весника да обясни, на мене непросветения , какво значи " законно " и " незаконно " производство на дрога ! Или нищо ново под слъцето ,в мутринската държава няма никаква промяна !'
11
10
 
38
 
! Отговори
DEDO URKO преди 11 години
PRI KOMUNIZMA NEMASHE DROGA !!!!!!!!!!!!!!!!!
10
10
 
41
 
! Отговори
mimo15 преди 11 години
Ми така е - който не си плаща на ченгетата го'' разбиват''.
9
9
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Така е написано,че количества не се споменават.Все едно са подхвърлени едни пликчета с един прах от полицията.Сега ако приемат канал,който им дават ще ги пуснат и ще работят за Боко.Ако не,остават в ареста.Тия избори трябва някак да се купят нали?Просто властта си избира нови играчи от контингента за да има кой да и движи мръсните дела.После след време разстрел и готово.Това ще са поредния Самоковец,доктор и т.н.
8
10
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво Бойко, мачкай конкуренцията!
7
8
 
36
 
! Отговори
ANONIMEN преди 11 години
колелото се върти обаче..все престъпни групи разбиват и все нови се появяват..няма край това преследване и надлъгване между апаши и закон..до като не излезе закон да висят по стълбовете до като изсъхнат..няма оправия...но пък ЕС ще ревне..че няма да е ХУМАННО..еее.тогава нещата ще се повтарят и след 100 години пак ще е така..ако пак ЕС не каже..че не е ХУМАННО да се преследват хора пренасящи наркотици...ШАНТАВА РАБОТА МУ ВИКАМ АЗ НА ВСИЧКО
6
10
 
38
 
! Отговори
Test преди 11 години
*** ,който краде за да нахрани децата си или българи, които продават дрога на децата ни!Кое е по-добре?
5
9
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Никъде не е доказано още , че това е дрога споко *** ще се оправят
4
12
 
46
 
! Отговори
Боко Тиквоча преди 11 години
Аве Цецо Шестака, защо пипаш дилърите ми ? Удряш само конкуренцията, без моите момчета. ТА нали трябва да правя кинти за изборите. Да не си мислиш, че избори се купуват лесно. *** физкултурник ще си останеш Цецоооо. Понякога се чудя защо ли те взех при себе си.
3
13
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хахаха опааа. Сгащиха още едни дилърчета на Боко Тиквата.
2
14
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво на българскара полиция. Пореден звучен шамар по наркоразпространението на Тиквата. пореден удар по мръсните пари на ГЕРБ
1
19
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Още едно кранче затвориха на комунистите