Пешеходка загина при ПТП на изхода на Асеновград

Жената е блъсната от лек автомобил "Ауди"
Обновена: 13 дек 2012 10:05 | 13 дек 2012 10:05,
12
Пешеходка загина при ПТП на изхода на Асеновград
Снимка: Архив Impact Press Group

40-годишна жена е загинала при пътен инцидент на изхода на Асеновград, съобщават от Областната дирекция на МВР-Пловдив.

40-годишна пешеходка от село Козаново е блъсната от лек автомoбил тази сутрин. Инцидентът е станал около 7:00 часа, на улица “Цар Иван Асен II” на изхода на Асеновград. Жената е блъсната от лек автомобил “Ауди”, управляван от 37-годишния жител на село Болярци Н.Н.

Малко по-късно жената е починала в болницата.

Причините за инцидента се изясняват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
3
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
ei vie vsi4kite ako tova se be6e slu4elo na vas kakaf 6tese da e komentara pomislehteligo
10
2
 
3
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
mn jalko za jenata,samo na 40 a veche e nqma, i ostava momiche sirache,mn losho...smart za mangala shte e malko..
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Беше прекрасен човек,дъщеря и е съученичка на сина ми.Просто нямам думи,не знам с колко е карало това ауди,но никак не е било бавно.Там има ограничение,но явно няма кой да го спазва.
8
0
 
4
 
! Отговори
Асеновградчанин преди 11 години
На този път движението е натоварено постоянно минават коли и много тирове и се кара бързо... В Болярци населението 90% е ***... Една камера и ще се кара по бавно
7
2
 
2
 
! Отговори
Cacarow преди 11 години
При всички случаи шофьорът е виновен,той е длъжен или дае избегне или да предотврати по некакъв начин,има вдървени водачи стоят като *** в дървени и не реагира никак,при всички случаи е виновен водачът,еми ако е дете или стара жена на 90 ще трябвали дае мачкаш,длъженси да спасиш човека.Там по не е равно карай по градините.
6
5
 
1
 
! Отговори
Коментатор преди 11 години
Чудя се кога за последно някой я е опънал. Представи си опъваш някоя за последно.
5
1
 
3
 
! Отговори
11111111 преди 11 години
В България да си жив е направо късмет!
4
0
 
6
 
! Отговори
К преди 11 години
Не мога да ги разбера вече тез пешеходци толкова ли им се мре че тръгват да пресичат както им хрумне. Просто живота им няма да се върне въпреки наказанието на шофиора.
3
0
 
5
 
! Отговори
шофьора тва онова... преди 11 години
Преди да повалят гневни коментари към мен, да се застраховам... Казах, че точно този случай не мога да го коментирам, но се е случвало на мен и приятели, е така да изкочи пешеходец на пътя точно в последния момент... за щастие колата на моя авер, не е като повечето каруци които караме(вкл. и аз) и новите технологии си казаха думата, няма пострадали и наказани... но ако бях с мойта бракма, сега щях да ви пиша от заторя... п.с.: кат няма лев, караме каруци... *** държава!
2
1
 
6
 
! Отговори
шофьора тва онова... преди 11 години
Хора, автомобилите са оръжия, проумейте го... те не се управляват от машини, а от хора.. въпреки че и на машините се случва да правят грешки, какво остава за хората. Писнало ми е от некадърници, които правят белята на някои шофьори... случая незнам какъв е, подхлъзнала ли се е жената или каквото и да било, не мога да коментирам, но повечето от тези фатални случаи, шофьорите нямат вина и после лежат по затворите заради отвеяността на някой ***, който няма чувство за себесъхранение...
1
4
 
11
 
! Отговори
Жо преди 11 години
ШОФЬОРЪТ Е ДЛЪЖЕН да предвиди и да се съобрази с всичко- хлъзгав, непочистен или неосветен път, лоша видимост от мъгла, виелица, запотено предно стъкло или зацапано от чистачки-мазачки, движение на пешеходци с тъмни дрехи... всичко, което може да се предвиди. Пешеходците трябва да имат "едно на ум", че шофьорите са зависими от пътната обстановка и не виждат всичкоЗа съжаление, много шофьори и пешеходци са много безотговорни и самонадеяни.Жалко за жената, животът и е свършил само на 40 г.