Откриха мъж в коритото на река Ерма с рана на главата

Настанен е в болница с опасност за живота
11 фев 2013 16:30,
6
Откриха мъж в коритото на река Ерма с рана на главата
Снимка: Архив Булфото

64-годишен мъж от златоградско село е открит в коритото на река Ерма, настанен е в болница с опасност за живота, съобщават от полицията в Смолян.

Вчера около 7:50 часа в РУП - Златоград е получено съобщение на телефон 112, че в с. Ерма река, общ. Златоград, на северния бряг в коритото на река Ерма е намерен в безсъзнание с контузна рана на главата мъж от селото.

Пострадалият е пренесен от коритото на реката до линейката на Спешния център в Златоград и е транспортиран в Смолянската болница с опасност за живота.

Местопроизшествието е посетено от полицаи от Златоград. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До anonimenХаха "журналисти". Много яко!
5
1
 
2
 
! Отговори
няма значение преди 11 години
в с. Ерма река, общ. Златоград, !!!!!! преди да критикувате четете правилно не говорете наизуст.Най лесно е да се нахвърлиш върху някой без да се замислиш че всички сме грешни,и някой ни е виновен
4
1
 
5
 
! Отговори
XXL преди 11 години
Човека е пуснал легенчето или в най-добрия случай драгата да изкара някой др.грамец но нали според силните на деня това е забранено...треба да сме сите гладни и жадни,че по-лесно се контролираме с пръчката....д..еб@ и изметите му.. !!! Превърнаха всички в просяци;(( Негодници Гнусни !?!?
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И какъв е проблема да бъде транспортиран от Трън до спешния център в Златоград ? За какво се строят магистрали и пътища четири години, а ?
2
0
 
3
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
Журналистите Вие знаете ли къде се намира река Ерма??? тази река няма нищо общо със Златоград. Река Ерма минава през Трън а през Златоград минава река Върбица.
1
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако е някоя пиянка не го съжалявам, но ако е свестен човек да.