Нелепа смърт - студент падна в открита шахта

Младежът се почерпил с приятели във фаталната нощ
15 фев 2013 16:35,
76
Нелепа смърт - студент падна в открита шахта
Снимка: Архив Булфото

Студент на 21 години е паднал и загинал в шахта край заведение в Свищов след употреба на алкохол, съобщават от полицията във Велико Търново.

Вчера сутринта в полицейското управление в града се обадил 44-годишен мъж от Омуртаг, който заявил, че синът му, който е студент в Свищов, е пристигнал в града на 12 февруари, за да се яви на изпит. От 13 февруари обаче родителите му не можели да установят контакт с него и не знаели къде се намира.

Впоследствие станало ясно, че още на 12 февруари С.И. се събрал с компания в общежитието към университета и се почерпил с алкохол. След това компанията се преместила в заведение в града, където С.И. е бил забелязан от персонала, че е във видимо нетрезво състояние - не можел да пази равновесие. Около 4:30 ч. момчето напуснало заведението през задния вход и оттогава никой не го е виждал.

Полицаите започнали издирване в местността "Банара", която се намира в непосредствена близост до заведението.

След обход в района, на дъното на открита шахта с дълбочина около 12 м, е немерен трупът на млад мъж. С помощта на специализирана техника тялото е било извадено от шахтата.

В дрехите на мъжа са намерени пари и лични документи на името на С.И. Данни за насилствена смърта не са установени. Тялото е откарано за аутопсия. Резулататите от нея са показали, че няма данни за насилие, а се касае за нещастен случай.

По случая е започнато досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
0
 
! Отговори
Boroka преди 11 години
UUUUUUUUUUUUUUUUU
54
1
 
4
 
! Отговори
Ива преди 11 години
Боже каква трагедия!!! Такова нещо как може да се преживее!
53
0
 
14
 
! Отговори
Sulf преди 11 години
Ужас да излезеш да се видиш с приятели и да завършиш по този начин - Трагедия! Наитина момчето е употребил повечко алкохол? Но нима не сме били и ние млади! Бих дал всичко пак да съм млад, но времето не се връща затова живейте живота си и се радвайте , защото никога не се знае в тая държава какво може да ви убие.
52
0
 
9
 
! Отговори
НЯКОЙ преди 11 години
Да се коментират неща, с които не си и бегло запознат не е добър показател за обществото ни. Не е нужно да се обсъжда количеството погълнат алкохол! Познавам град Свищов и знам, къде се намира въпросната шахта. Местоположението и е такова, че дори и без да е консумирал алкохол, човек трудно би досигнал до нея...Много бързо се обяви за нещастен случай...Нещо не се вписва с логиката... Момчето, вече не е между нас и вместо да пишете дали е пропаднал младеж или ром, покажете малко уважение
51
0
 
18
 
! Отговори
справедливост преди 11 години
Това, ако се беше случило в някоя нормална държавна - управниците може да лежат дори в затвора, освен че ще се наложи да платят стотици хиляди евро обещетения, но тук е БГ, тук няма виновни! Вижте как се изопачават нещата - бил пиян и не знам си какво!? Абе, главоци, че кой от нас не се е напивал поне веднъж в живота си? Т'ва престъпление ли е? Ние ли сме виновни, че ръцете са ви в задните части. Жалко за момчето, отишло си е рано от този свят..
50
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да по4ива в мир мом4ето, нелепа смърт а казват 4е пияният и господ го пази ! абе Господ може и да пази , но от крадливи *** кой 6те ни опази ?
49
0
 
38
 
! Отговори
Почерненият родител преди 11 години
Днес погребах детето си.Същото това дете,което някои наричат как ли не.Пиша всичко това със сълзи на очи и с огромна болка в сърцето.Благодаря на всички за съчувствието/другите не искам да коментирам/За мен ,ако тази огромна пропаст,която се намира в центъра на един "Европейски"град беше обезопасена тази трагедия с моето единствено дете нямаше да се случи,независимо дали е пил или не.Ако не се вземат мерки за обезопасяване,същата тази трагедия ще сполети и някой друг-рано или късно.
48
16
 
10
 
! Отговори
Еййй,ццц ! преди 11 години
Някой *** откраднал капака,някой милиционер спал през това време....и един турчин паднал и умрял.....Загубена страна,Загубени управляващи,загубена пасмина...БЯГАЙТЕ !!!
47
1
 
26
 
! Отговори
РРР преди 11 години
Хайде пак сега го изкарват момчето, че било пияно на кирка... Понеже и е пил алкохол е виновен така ли??? Шахта, *** все тази... Не е била обезопасена и е виновна държавата много ясно. Сега да повдигнат дело родителите му с/у общината. Егати "държавицата" скапана си имаме
46
1
 
31
 
! Отговори
lilia.ilieva.1111 преди 11 години
Преди две години паднах в шахта на столичен булевард вечерта, когато се връщах от работа, и си счупих крака на 3 места. Никой е е застрахован от дебрите на града и нехайната управа! Бог да прости момчето, голяма трагедия!
45
1
 
11
 
! Отговори
... преди 11 години
И да я съдят все тая...момчето няма да се върне...
44
2
 
11
 
! Отговори
Grazdnin преди 11 години
Blizkite tryabva da sadyat Obshtinata!!
43
4
 
10
 
! Отговори
С 1 преди 11 години
Коментатори, това там е *** - шахтата не се намира на улицата, за да падне в нея докато си върви. Пътят от там не води към града, за да допуснем, че е тръгнал да се прибира.Какво е правил там, един Господ знае. Факт е, че мястото трябва да се обезопаси с ограда и да се освети, особено защото е в близост до нощно заведение, а почерпените хора не винаги мислят трезво!
42
0
 
17
 
! Отговори
Папурчу преди 11 години
Потресаващо!!!!Това не е единичен случай. Според мен не е виновна държавата, а гражданското общество или по-скоро липсата на такова !?!? Жалко за младежа!!!!
41
16
 
4
 
! Отговори
Гого преди 11 години
Неповторими купони правят тези диви студенти от селата,браво!
40
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЗАЩО е била открита тази шахта?!? ЗАЩО не е била обезопасена? Или е била обезопасена, но някое *** е взело капака й? От колко време тази шахта стои отворена?Отговорите на тези въпроси ще покажат КОИ са виновните за тази нелепа смърт на младеж. Тези виновни трябва да бъдат издирени и да получат доживотни присъди без право на замяна! Защото в подобна необезопасена шахта може да падне не само пиян човек - дете, слепец, разсеян човек също може да падне там!
39
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Поредния случай в който някой умира заради безхаберието на държавата. Повръща ми се от тази държава! Тук никой за нищо не го е*е. Ако човек отиде на своя глава и поради невнимание падне в пропаст - това е нещастен случай. Но докато си в града и гражданите плащат данъци с които се плаща на някой да се грижи за този град и този някой не си е свършил работата но си е взел заплатата, това е престъпление. Ах как мразя този *** *** - България!
38
1
 
6
 
! Отговори
1 преди 11 години
До е па що? Дори и да не се е напльокъл може да стане... в тъмната част на ноща. Тогава какво ще кажете?
37
1
 
6
 
! Отговори
Д.Костов преди 11 години
Първо не е шахта, а е *** и второ, колкото е бил приян, сам там трудно ще падне, поради простата причина, че няма за какво да ходи там. Тъй че неизяснени обстоятелства много :( Така или иначе, жалко за момчето :(
36
4
 
12
 
! Отговори
1 преди 11 години
Е това е бъдещето за децата ни. Дупки по пътищата, шахти, престъпници, бездомни кучета дебнат зад всеки ъгъл. Бог да прости младежа и на всички нас, волни или неволни ввиновници за случилото се. Трябва да се събуди гражданското общество.